לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-05-2007, 11:49
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי freedom_fighter שמתחילה ב "חכמים כמוך הביאו לנו כבר כמה הצלחות צבאיות מרשימות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי freedom_fighter
"להכנס!", "להוריד!", "בלי חשבון", "פעם אחת ולתמיד".
הכל מבוסס על ההנחה הילדותית שיש פתרון של זבנג וגמרנו, ואז לא יהיה יותר טרור מעזה.
ניסינו את זה בלבנון פעמיים ונכשלנו. גם חומת מגן לא הצליחה לדכא את הטרור לחלוטין.

בחיים לא הגבנו כמו שצריך כי תמיד היה מישהו שהגביל אותנו אם זה האמריקאים או אם זה האו"ם.
ואל התכוונתי שזה רק להכנס להוריד בלי חשבון, זה הרעיון הכללי, זה הכלי שיגרום לך להשיג את המטרה שלך.

פעם היו מפחדים מהישראלים כל מדינות ערב היום זורקים עלינו *ין בוא תסביר לי איך זה קרה....

איך קורה מצב שחוטפים לנו חיילים ואנחנו בקושי מגיבים? (כן גם המלחמה האחרונה לא הייתה ממש תגובה ראויה לטעמי והיא לא השיגה את המטרות שלה ככה שמבחינתי היא סוג של כישלון) איך בכלל מגיעים למצב שחוטפים לנו חיילים?

הכול קורה בגלל שההרתעה בקאנטים והיא בקאנטים בגלל שאנחנו כל הזמן מבליגים ולא "נכנסים" ולא "מורידים" ולא "דופקים חשבון" מצטער, אבל זאתי הדרך היחידה שנשארה מה שלא עובד במוח עובד בכוח ולהפך ואת ההפך כבר ניסינו....

אולי זה ישמע ילדותי והכול אבל שנינו יודעים שפיתרון מדיני לא יהיה פה בקדנציה שלנו, ולכן עליי לעבוד על פי המשפט "הקם להורגך השקם והורגהו" (אם זיכרוני אינו מטעה אותי).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-05-2007, 16:14
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי freedom_fighter שמתחילה ב "אוקיי, אז איך תסביר את העובדות הבאות"

כמו שזה נראה לי זה או אנחנו או הם אין אמצע. או שאנחנו פה או שהם פה, זה גם הפיתרון היחידי שהם רוצים לקבל.

ואתה מראה מצבים שונים לגמרי אנחנו במצב של לחימה כבר כמה? 7 שנים? זה לא נראה לך מוגזם? אפילו מלחמת העולם השניה הייתה פחות זמן....

במלחמות שציינת נלחמנו נגד צבאות מאורגנים כאן זה לא ממש צבא וזה סגנון לחימה שונה.

בנוסף שכחת לציין שלאחר המלחמות יש לנו הסכמים עם ירדן ועם מצרים, עובדה שרק בזמן האחרון סוריה מתחילה לעשות שרירים, כנ"ל חיזבאללה. מאז שההרתעה שלנו לא שווה יותר מדי פתאום כולם מתחילים לעשות רעש אולי תיכף גם נגלה שלמעשה הרעה תבוא ממצרים? או אולי מירדן? בקצב של העניינים פה אני לא אתפלא אם זה יקרה.

ההרתעה שלנו לא שווה כלום, אף אחד כבר לא מפחד מישראל ולמה? כי לדעתי יש לנו מנהיגים שמפחדים לקבל החלטות גדולות, אבל זה כבר פוליטי ואני לא רוצה לגלוש לזה.

בקיצור, צריך לחזק את ההרתעה ואת ההרתעה מחזקים על ידי מעשים מרתיעים מכאן באה המילה הרתעה, אז כן צריך להפעיל יותר כוח, צריך להגביל יותר, צריך למרר יותר אין דרך אחרת! אנחנו כבר 7 שנים בקונפליקט הזה ואנחנו מפעילים בו כוח מתון ואנחנו צריכים להגביר ולהגדיל את הכוח שאנו מפעילים! איך יתכן מצב שמשגרים על שדרות קסאמים ככה בחופשיות? איך כבר כמה שנים משגרים עליהם קסאמים? לפני 30 שנה מצב כזה נראלך שהיה מתקבל על הדעת?

שוב התפיסה של העזתים וכל "חובבי ציון" למיניהם היא שרק אחד נשאר פה, וכמו שבטבע גם פה, החזק שורד, אני מקווה שאנחנו החזקים. כי בנתיים אולי יש לנו יותר כוח אבל אנחנו לא מנצלים אותו כמו שצריך, להלן דוח וינוגרד.

נערך לאחרונה ע"י Free-Style בתאריך 09-05-2007 בשעה 16:16.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:50

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר