09-05-2007, 16:14
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 22.11.03
|
|
כמו שזה נראה לי זה או אנחנו או הם אין אמצע. או שאנחנו פה או שהם פה, זה גם הפיתרון היחידי שהם רוצים לקבל.
ואתה מראה מצבים שונים לגמרי אנחנו במצב של לחימה כבר כמה? 7 שנים? זה לא נראה לך מוגזם? אפילו מלחמת העולם השניה הייתה פחות זמן....
במלחמות שציינת נלחמנו נגד צבאות מאורגנים כאן זה לא ממש צבא וזה סגנון לחימה שונה.
בנוסף שכחת לציין שלאחר המלחמות יש לנו הסכמים עם ירדן ועם מצרים, עובדה שרק בזמן האחרון סוריה מתחילה לעשות שרירים, כנ"ל חיזבאללה. מאז שההרתעה שלנו לא שווה יותר מדי פתאום כולם מתחילים לעשות רעש אולי תיכף גם נגלה שלמעשה הרעה תבוא ממצרים? או אולי מירדן? בקצב של העניינים פה אני לא אתפלא אם זה יקרה.
ההרתעה שלנו לא שווה כלום, אף אחד כבר לא מפחד מישראל ולמה? כי לדעתי יש לנו מנהיגים שמפחדים לקבל החלטות גדולות, אבל זה כבר פוליטי ואני לא רוצה לגלוש לזה.
בקיצור, צריך לחזק את ההרתעה ואת ההרתעה מחזקים על ידי מעשים מרתיעים מכאן באה המילה הרתעה, אז כן צריך להפעיל יותר כוח, צריך להגביל יותר, צריך למרר יותר אין דרך אחרת! אנחנו כבר 7 שנים בקונפליקט הזה ואנחנו מפעילים בו כוח מתון ואנחנו צריכים להגביר ולהגדיל את הכוח שאנו מפעילים! איך יתכן מצב שמשגרים על שדרות קסאמים ככה בחופשיות? איך כבר כמה שנים משגרים עליהם קסאמים? לפני 30 שנה מצב כזה נראלך שהיה מתקבל על הדעת?
שוב התפיסה של העזתים וכל "חובבי ציון" למיניהם היא שרק אחד נשאר פה, וכמו שבטבע גם פה, החזק שורד, אני מקווה שאנחנו החזקים. כי בנתיים אולי יש לנו יותר כוח אבל אנחנו לא מנצלים אותו כמו שצריך, להלן דוח וינוגרד.
נערך לאחרונה ע"י Free-Style בתאריך 09-05-2007 בשעה 16:16.
|