
01-05-2007, 11:01
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
הודעות: 17,485
|
|
|
בהזדמנויות שונות כתבתי כאן בפורום את דעתי על ארד ושות'.
דעתי האישית כמובן.
מדובר בחבורת פושעים עוד מימי שרון העליזים, העוסקת ברמיית הצבור ובהספנת חיינו על כל צעד ושעל.
תפקידיה העיקריים של החבורה הפושעת הזאת הם לגנוב את דעתנו, לרמוס את המלינים, לתקוף ולשקר דרך מערכת יחסי ציבור כמו עיתונאים מטעם ושאר לקקנים, להספין ארועים בכחש ולחתור תחת אושיות המדינה וכל זאת על מנת לשמר את המנהיגים המושחתים והכושלים ועקב כך גם לשמור על מישרתם.
לא מעט שנים שאנחנו בוחרים במנהיג בגלל תכונות או אידיאולוגיה ומקבלים קבוצה פושעת המתפוצצת לנו בפנים.
אפשר לקרוא לקבוצה הזאת קבוצת הישרדות, שתעשה כל שביכולתה על מנת ל"השריד" את אדוניה (ראש הממשלה) ההופך כמעט תמיד שבוי בקונספצית ההישרדות שהקבוצה מחליטה ומקץ תקופה שלטונית קצרה, אנחנו בכלל כבר לא יודעים מי נגד מי, במי בחרנו, מה רוצים מאיתנו ובמי נבחר בפעם הבאה.
ככל שנוקף הזמן, מערכת הבחירות הופכת ליותר חשובה ויותר קריטית לחיינו כעם במדינה התובענית שלנו.
אני לא משפטן, אבל אני תוהה האם אפשר להעמיד לדין את הקבוצה הפושעת הזאת, המורכבת מאנשי פרסום ויחסי ציבור, מעורכי דין ואנשי הון אשר חיים על חשבוננו וכל תפקידם במערכת הוא מעשה רמיה בחסות החוק...?
_____________________________________

looopy
|