לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-05-2007, 11:42
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בתוך ים השטויות שנאמרו מפי פוליטקקים ביממה האחרונה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי desert-eagle שמתחילה ב "רב (אלוף ?) עובדיה: אם היו שומעים לנו במלחמה - הכל היה יותר טוב"

זו דווקא די הגיונית...

לא היו נכנסים לדרום לבנון עם צבא לא מוכן: היו אולי מחצית מהאבידות! אלה בחורים מהטובים שיש לנו (ולאור פמיליית האולמרטים המושלת במדינה, אני חושב שמותר בהחלט לדבר על הטובים שבבחורים) שעשרות רבות מהם הלכו לבלי שוב.

מכיוון שחיזבלה ממילא על הגדר, כוח ההרתעה נפגע קשה ומעמדה של ישראל בקרב אוייבים וידידים רק ירד, אין מניעה אלא להסיק שאי כניסה לדרום לבנון (גם עם יוסף עבודי חשב ככה ממניעים שאינם טקטיים) הייתה פשוט צעד נכון (במצב שבו היה צה"ל בקיץ), גם אם הסטורית היה קשה להוכיח את זה לו אכן היתה נמנעת.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-05-2007, 14:27
  הומני הומני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
זה שיש חילונים מפגרים שתומכים בעובדי אלילים , זכותם . איפה ילדיו של עובדיה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כנראה שהשנאה עיוורה אותך. הוא דווקא התנגד לשלוח חיילים קרקעית..."

מה עם כל משפחותיהם של חברי ש"ס ? ואגודת ישראל?
עד כמה שזכור לי אני לא הצבעתי לשקרן ( אולמרט) וחבורתו ( ביבי) . מי שישב יחד איתו שלושים שנה היה ביבי והליכוד . בשבילי זו אותה גברת מכוערת אבל עם שם אחר. לא תמכתי ולא אתמוך לעולם במושחתים מהליכוד וסניפם החדש , קדימה.
שנית זה שהעם מטומטם זה כבר ידוע , איפה גולדה בגין שרון רבין בן גוריון אשכול סימו את חייהם? נכון מי נרצח ומי לבד בחדר חשוך אבל כולם נזרקו ע"י העם ( כולל מקים המדינה הדגול בן גוריון) שרצה את ? אולמרט ביבי עובדיה מופז בראון איתם כל אלא שלא יודעים מה הם רוצים חוץ מכסף ושלטון.
ביבי- ימין או שמאל בעד מדינה פלשתינאית או נגד ,כן אוסלו או לא אוסלו? אולמרט - ימין או שמאל שניהן גנבים וספיניונרים .
מופז- הוא אפילו לא ידע לאיזה מפלגה הוא רוצה להיות חבר , אבל כיסא יש . כמו ליכודניק אמיתי רק כיסא.
עובדיה הרבה כסף בד"ץ עובדיה עושה בזכות האבא. הוא בעד או נגד? תן כסף ותראה מה יצא.
אני יכול להמשיך כך עוד הרבה על אנשי הימין ( או שמאל?) המפוקפקים האלה שרצים ממפלגה אחת לשניה תמורת כיסא . אם צריך לזוז שמאלה הם יזוזו העיקר לזכות בכסף וכבוד.ולחלק כיבודים לפעילים

לצאת מהשטחים למען ישראל!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:14

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר