לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-05-2007, 15:43
  beonfocus beonfocus אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל beonfocus שלח הודעה דרך MSN אל beonfocus
נראה לי שבעיית ההבנה נמצאת אצלך, אולי ?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "יש לך בעיה כלשהי בהבנה?"

אולי אתה תקרא לפני שאתה משמיץ מישהו, תקרא שוב ואולי תבין מה אני שואל עכשיו
ומה שאלתי בעבר ואם מר אינטיליגנט לא הבין, אני אשאל שוב בצורה יותר פשוטה, ואם עדיין לא תבין אתה יכול לי לשלוח הודעה בפרטי.

אתה גם יכול לנעול את האשכול אם אתה מרגיש שאני מטריד פה מישהו.

אחרי שהבנו מפורום חומרה המפואר עם כל החכמולוגים שם שנתנו תשובות
מהתחת...(לא כולל אותך, אתה בניגוד לרוב נתת תשובה טובה), שהבעיה לכאורה היא בגלל שתי הליבות, שאלתי פה האם
קיימת תוכנה שיודעת לדמות על XP רגיל 32 ביט מערכת של 64 ביט... כלומר לקחת
אפליקציה ולחלק אותה בו זמנית לעבודה לשתי הליבות !!!

עכשיו יותר ברור לך מר מנהל פורום חומרה ?

נ.ב.

אני גם לא בטוח שבעלי אתר FRESH ישמחו לדעת כי אצלם עובד / מתנדב אדם כמוך
שלא מסוגל להבין את ההבדל בין שני הדברים ששאלתי !!!

שבת שלום !

נערך לאחרונה ע"י beonfocus בתאריך 03-05-2007 בשעה 16:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-05-2007, 16:29
צלמית המשתמש של Kill-Machine
  Kill-Machine Kill-Machine אינו מחובר  
מנהל פורום חומרה

חבר מתאריך: 27.05.02
אז בוא, אדון פרופסור שכמותך, ואעמיד אותך במקומך.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי beonfocus שמתחילה ב "נראה לי שבעיית ההבנה נמצאת אצלך, אולי ?"

התשובה שקיבלת בפורום חומרה בדיוק את השאלה ששאלת כאן, ולא זאת ועוד שהשאלה ששאלת בפורום חומרה אף היא העתק של שאלה ששאלת עוד לפני כן בפורום ווינדוז. אמת, שם באמת לא קיבלת אף תשובה נכונה, אך הדבר ראוי לציון.

אצטט את דברי אליך בפורום חומרה באשכול הזה:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=307059

ציטוט:
ב. ענו לך כמה פעמים פה באשכול, התוכנה שאתה משתמש בה לא יודעת לעשות שימוש בריבוי ליבות, ולכן היא רצה רק על אחת מהליבות של המעבד שלך. באחוז הניצול של המעבד שאתה רואה בווינדוז, הווינדוז עושה שיקלול של העומס על כל הליבות ביחד, ולכן בגלל שרק ליבה אחת מתוך שתיים פעילה, אתה רואה 50% עומס. זה לא איזשהי בעיה בתוכנה וזה לא משהו שתוכל לתקן בעצמך. אם יש גירסא של אותה התוכנה שתומכת בריבוי ליבות, היא תשתמש בליבה השניה גם ואז אולי תראה 100% ניצול, כמו חלק מתוכנות עריכת הוידאו שכבר תומכות בריבוי ליבות. בשאר פשוט תיאלץ להסתדר עם מה שיש...

דברי מאוד ברורים. אם תוכנה מסויימת תומכת בריבוי ליבות, היא תנצל את שתי הליבות, ואם לא - לא. אין דרך להכריח תוכנה לנצל את שתי הליבות, הקוד של התוכנה צריך להכתב אחרת כדי לעשות שימוש בריבוי ליבות.

שאלתך בפורום חומרה כללה:

ציטוט:
שאלתי: למה התוכנות השונות מנצלות רק 50% מיכולת העיבוד והאם יש דרך
לגרום להם להשתמש במקסימום האפשרי שהוא קרוב ל 100% ניצול מהירות מעבד.

נענית ב"לא" פשוט. תסביר לי למה אתה ממשיך לפתוח אשכולות בנושא.

אצטט עוד תגובה שלך מהאשכול בפורום חומרה:

ציטוט:
תודה רבה (זאת התשובה הנכונה)
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "התוכנה רוצה ולא מקבלת יותר? משהו מגביל אותה על 50 אחוז?..."

מנהל פורום, אתה יכול לנעול אשכול זה....

ראיתי את התשובה שלך בהרבה פורומים בחו"ל...

תודה רבה

כמובל שלא ענית לתגובתי שבאה מיד לאחר מכן בה שאלתי אותך למה לעזאזל אתה פותח אשכולות עם שאלות בפורום חומרה כאשר ראית את התשובה לשאלתך כבר בפורומים בחו"ל. ניסית לבחון את ידיעותינו? לבדוק את רמת הידע בפורום? זה מעין חידון במסווה?

אני אנסה להבהיר לך עוד משהו שעוד לא הובהר לך, מאחר שנראה כאילו לקחת בערך ארבעה מושגים וערבבת אותם כל כך קשה אחד בשני שהם נראים כמו גוש אחד גדול ומגעיל. אני אנסה לסכם ב"נוסחה" הבאה:
64 bit != 2 x 32 bit

אין שום קשר בין ריבוי ליבות לבין גודל הרגיסטרים במעבד, דהיינו 32/64bit. שום קשר שבעולם. בוודאי שאין שום קשר ל 50% ניצול מעבד, חס ושלום. זה, כמו שהוסבר לך לפחות שלוש פעמים באותו האשכול (למרות שמשום מה החלטת שאלה היו "תשובות מהתחת", שהרי כמובן שאתה ידעת את התשובה הנכונה, ואם לא חזרה שאלה למקומה כיצד ידעת לשפוט איזה תשובה היא מהתחת ואיזה לא, במיוחד לאור העובדה שכולן אמרו בדיוק אותו דבר...), נובע מהעובדה שרק ליבה אחת מנוצלת לכל תוכנה (או thread למעשה) והווינדוז עושה את השקלול של עומס המעבד ומציג לך 50%. 32/64 ביט זה גודל הרגיסטרים (אוגרים) במעבד. מעבדים בעלי רגיסטרים של 64 ביט יכולים לגשת למרחב כתובות זיכרון הרבה יותר גדול. יש מעט מאוד תוכנות שמפיקות שיפור כלשהו משימוש ברגיסטרים גדולים יותר, כנראה בגלל שרגיסטרים גדולים יותר חוסכים חישובים והוראות מכונה שנאלצות להתחלק על כמה הוראות כשמתעסקים עם רגיסטרים קטנים יותר, אבל זו רק ספקולציה שלי.

האם גם את התשובה הזאת ראית בפורומים בחו"ל?

The only certainty in life is that there are no certainties.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר