אז ככה. הורדתי משחק לPS2 בשםS2-Prince_of_Persia_2_Warrior_Within_PAL_DVDRip_[www.ps2rip.com]. בסיומת RAR בגודל 621 MB.
כשעשיתי לו EXTRACT (ואפילו מצאתי סיסמא) בקובץ היו 31 קבצי hdn-pop2.RAR קובץ hdn-pop2.sfv ,
hdn-pop2.r30 ו-hdn-pop2 של MSINFO ועוד כמה קישורים לאתר PS2RIP. בכל אחד מ-31 קבצי ה-hdn-pop2.RAR יש 2 קבצים: hdn-pop2.BIN ו-hdn-pop2.CUE.
רציתי לדעת :
1.מה עלי לעשות עם כל הקבצים האלה כי כשאני עושה EXTRACT לקבצי ה-BIN,CUE של hdn-pop2.RAR אחד (מתוך 31) ועושה אותו דבר עם עוד קובץ hdn-pop2.RAR (שני מתוך 31) המחשב שואל אם אני רוצה להחליף את הקובץ עם הקובץ הקודם (של הראשון מתוך 31) ואני משערת שזאת לו הדרך... .
2.יש לי צ'יפ לקריאת דיסקים צרובים ב-PS2 אבל אין לי צורב DVD תהיתי אם אני בכלל יכולה לצרוב את המשחק על דיסק רגיל (הרי הקובץ הוא 621 MB) ואם לא איזה משחקים עלי להוריד שאני יכולה לצרוב אותם על דיסק רגיל (כי אין לי אפשרות לקנות כרגע צורב DVD).
דחוף!!! אני ממש רוצה לשחק במשחק עם זה אפשרי.
תודה על כל תגובה (בבקשה לענות לעניין)
נ.ב הוספתי 2 תמונות לבירור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Freeze_me שמתחילה ב "עזרה דחוף בבקשה כולם לענות דחוףףף!!!!!!"
נו למה אף אחד לא עונה ,איפה כל מי שיש לו כוונות לעזור?
ביקשתי ממש יפה וחיפשתי בגוגל אנשים עם אותה בעייה מצאתי אחד שגם כן לא ענו לו, בבקשה!
כמה שניות מהזמן שלכם יכולים מאוד לעזור לי וללמד אותי להמשך
אף אחד לא יועיל בטובו לעזור?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Freeze_me שמתחילה ב "עזרה דחוף בבקשה כולם לענות דחוףףף!!!!!!"
תוציא את שתי הקבצים BIN ו CUE יענו פתח אותם ואח"כ תשתמש בנרו כדי לצרוב אותם....כשהנרו יבקש ממך את הקובץ אז תשתמש בסיומת CUE וכן זה נכנס על דיסק אחד....אבל מניסיוני אני כבר צרבתי את המשחק הזה ולצערי וכנראה לצערך זה לא עובד. ואל תבכה בפורום אף אחד לא אוהב את זה.....פשוט תמתין עד שמישהו יענה
נערך לאחרונה ע"י מכור למשחקים בתאריך 02-02-2005 בשעה 21:05.
תודה אך התגובה,
אבל לא ממש קיבלתי תשובה לאף אחד מהשאלות,
יש בעיה אחת (אני יודעת שאני צריכה להוציא את קובץ ה-BIN וה- CUE ואני יודעת איך לצרוב משם)
אבל הבעיה היא שיש 31 קבצי BIN ו-CUE בעלי אותה סיומת ואותו גודל ואיזה מהם אני צריכה להשתמש בו היא השאלה כי כנראה שלא סתם יש 31 כאלה... :\
ועדיין אני לא יודעת אם אני צריכה צורב DVD או לא...
אחי אתה אחד הקשים.....תקשיב יש שלושים ומשהו קבצי ראר שבתוכם יש שתי קבצים אחד BIN והשניCUE עכשיו אתה צריך ללחוץ על הקובץ שמסתיים בRAR ולא על הקבצים שמסתיימים בR ומספר כלשהו.כשאתה תלחץ על הקובץ המתאים (אני מזכיר לך עוד הפעם סיומת RAR) אז לא יופיעו השני חצים מכל צד של קובץ הBIN וככה אתה תדע שלחצת על הקובץ הנכון......ורק כדי שתבין זה לא שלושים ומשהו קבצים כאלה אלא השלושים ומשהו קבצים האלה מרכיבים את השתי קבצים.
תודה רבה!
למרות שאני בת לא נורא,
ניסיתי את מה שאמרת והיתה לי שגיאה משהו כמו: CRC ERROR BIN FILE CORRUPTED אני
מניחה שזה בגלל הקובץ, חבל שזה לא עובד אבל תודה על העזרה
אני אדע מה לעשות עם קבצים מסוג כזה בעתיד !