לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-05-2007, 18:27
צלמית המשתמש של ElectroBunny
  משתמש זכר ElectroBunny ElectroBunny אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PoM שמתחילה ב "ממשיך לנסות.... - אתר של חברת השקעות"

זה טוב אבל אני הייתי משנה כמה דברים.

הרעיון של הכסף התלוי מקורי ויפה אבל הMENU קצת גדול וארוך מידי. טופס יותר מידי מקום
האזור של התוכן ככה ככה ...... אני לא בטוח שהניסיון שלך לעשות מאין מדרגה לא הכי טוב תנסה אולי לעשות משהו כמו :

טקסט תמונה טקסט תמונה

טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטקסט תמונה

בנוסף אם הלכת על ירוק אז אולי גם שים הדגשים בירוק כל פעם בכותרות של הטקסט השונות ברובליקות שעשית .... זה יתן יותר חיים לעיניין....
את הREAD MORE תעשה בצבע אחר ושים חץ לידו..... כל מיני דברים קטנים כאלה.

אני לא בטוח בקשר לצבעים.... יש הרגשה של קצת יובש.... אבל סה"כ מאוד מקורי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-05-2007, 00:27
צלמית המשתמש של Decor
  Decor Decor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
שלח הודעה דרך MSN אל Decor
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי PoM שמתחילה ב "הווו איזה תגובה נהדרת!! מאד..."

דבר ראשון, יש לך רעיונות מקוריים (הכסף התלוי), ולא משנה איך העיצוב הספיציפי הזה יצא אני מבטיחה לך שאם תתמיד תהיה אחד הטובים =)

ובקשר לגרסא החדשה:

לדעתי השתמשת בחלק העליון ביותר מדי פונטים, שלא מתקשרים בשום דרך לפונטים שבעיצוב עצמו.
השתמשת לפעמים בפונטים "קלאסיים של כתב יד", ולפעמים פונטים רציניים ופחות מעודנים.
בפונטים של התוכן, באמת הקפדת על מבנה מרובע ככה שזה התאים, אבל בפונטים הקלאסיים יותר, לא ראיתי שום אלמנט שהשתלב איתם. עכשיו נשאלת השאלה: אולי לא קיים שום אלמנט שישתלב איתם? לשיפוטך בלבד.

בקשר ללוגו, לדעתי לחברת השקעות ואפילו כמעט לכל חברה שהיא, לא ממש מחמיא לוגו מרובע. הייתי מעדיפה לראות בעיצוב פשוט איזה לוגו של חברה.

ועכשיו קצת לפרטים הקטנים יותר. בעיצוב אתר שאמור להביע רצינות לא מומלץ להשתמש בדרך כלל ביותר מצבע "בוהק" אחד. שים לב שאתה השתמשת ב: ירוק בהיר, ירוק כהה, צהוב וכתום. אני הייתי מוותר על הצהוב והכתום שבחלק העליון והופכת אותם לגוונים ירוקים.

וטוב נו.. האמת שהשערות על היד של האיש הזה שתולה כביסה הפריעו לי... אם אתה מסוגל תעלים אותן ! =)
ישן 06-05-2007, 20:28
  new html new html אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PoM שמתחילה ב "ממשיך לנסות.... - אתר של חברת השקעות"

אני אתייחס רק לגרסה החדשה....

דבר ראשון, הבלוק העליון (שם חברה+לוגו) לא קשור. הוא יותר מידי גדול ולא מתקשר לשום דבר באתר.
כמו כן, זה נראה מוזר שהבלוק עצמו ענקי ביחד לשאר התוכן שבאתר =\
עדיף שתעשה בלוק שיוצא מהחוט או בלק שיוצא מצד שמאל.

דבר שני, הצבעים. לפי דעתי הצבע שצריך לשלוט בעיצוב שלך הוא הכתום. הצבע הירוק יכול להיות רק כתוסף שיביא מימד נוסף לאתר וישפר אותו. את הרקע תעשה יותר בהיר על גבול הלבן.

הכותרות באתר- תגדיל אותן ותוריד קו תחתון.
הטקסט- הייתי מעדיך לראות "לורם אימפלסום" ולא טקסט מאתר אחר. כמו כן תגדיל אותו טיפה.
"read more" - תשאיר אותו גודל.
התפריט- אולי שהכתוב יהיה על הכסף ובצבעים תואמים. (גם האטבים)

לגבי הקטע הגרפי הטכני:
האתר נראה מת כי יש בו תלת-מימדיות למחצה. החוט נראה אמיתי ואנושי (עד כמה שניתן חח) וכל שאר האתר דו-מימדי רגיל.
בגלל שהקונספט של החוט ממש מגניב תנסה להמשיך עם הקו של התלת-מימדיות. כלומר, הצללות ותאורה!

אל תתיאש כ"כ מהר! מקווה שעזרתי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר