לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-05-2007, 21:31
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
מקרה גלעד שליט הוא קלאסית לקושי האדיר שבתפקיד ראש ממשלת ישראל.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Boss11 שמתחילה ב ""שליט יחוסל אם צה"ל יפלוש לרצועה""

גלעד שליט חי ומוחזק בידי שניים וחצי ארגוני טרור (חמא"ס, וועדות ההתנגדות העממיות,
וארגון-הדמה "צבא האסלאם"). גלעד הוא לוחם ישראלי שנפל בשבי אגב פעילות הגנתית בתוך
שטח מדינת ישראל.
לממשלה אין בכלל זכות לשיקול דעת באשר למאמץ שעליה לעשות כדי לשחררו.
מצד שני, לממשלה יש בעייה אמיתית לגבי התביעות של המחבלים המחזיקים בשליט, הדורשים
שחרור רוצחים כבדים - שבלי ספק יחזרו לפעילות ברגע שישוחררו.
כמו כן, באמצעות החזקת גלעד שליט יכולים ארגוני הטרור לנסות ולדרוש ישראל להימנע מפעילות
ברצועה כנגד יורי הרקטות.

האיש שאמור לשקול את כל הנתונים האלה, הוא ראש הממשלה הגרוע בתולדותינו, לכאורה המושחת
בתולדותינו (לכאורה מושחת משרון, שערו בנפשכם), שהוכיח אפס שיקול דעת בכל סוגייה ביטחונית
שעמד מולה.
אין לי מושג מה צריך ראש ממשלה לעשות במקרה של גלעד שליט - אבל ברור לי איזה שיקול אסור
שייכנס למכלול השיקולים שלו, וזה השיקול האישי-פוליטי, וברור לי לחלוטין שזהו השיקול הראשון
שעליו חושב אולמרט בכל הנוגע לסוגיית גלעד ולסוגיית אודי ואלדד.

יש שלוש משפחות בישראל שבניהן נחטפו כחיילים בשירות המדינה, וכרגע השאלה מה ישראל
תעשה בעניינם נתונה בידיו של מי שכל החלטה שלו, נבדקת קודם ע"י יועצי ספין למיניהם. לא
מגיע להם, לא מגיע למשפחות הנופלים בלבנון, לא מגיע לפצועי לבנון, לא מגיע לתושבי הצפון
ומערב הנגב - ולא מגיע לנו, שממשלת המחדל הזו מוסיפה לכהן אפילו רגע אחד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-05-2007, 22:07
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Boss11 שמתחילה ב ""שליט יחוסל אם צה"ל יפלוש לרצועה""

אבל בג"ץ אסר על שימוש במגן אנושי...

הסכנה שבשחרור טרוריסטים

קוד:
foreach (object islamicTerrorist in oIsraeliPrison) { try { islamicTerrorist.Execute(terrorAttack); primeMinsiter.Speak("זו התקפה נפשעת והאחראים לא ינקו"); } catch (TerrorErrorException terrorist) { throw terrorist; // Throws the terrorist to the same prison } finally { eyes.Roll(); { }
ככה שעם כל הצער שבדבר, ועם זה שגם אני התפללתי שגלעד יחזור הביתה עד ראש השנה (שעבר), אי אפשר להתעלם מהעובדה הידועה שטרוריסטים שמשתחררים אח"כ הולכים לפגע ולרצוח אזרחים חפים מפשע.

הלוואי ושחרור אסירים היה הפתרון הנכון.

ישן 09-05-2007, 10:59
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
כששומעים את הרעידות וההיסטריה שלך, בא להגיד "שליט שמליט"!

לא להחזיר ולא נעליים! אני רוצה פחות ערביי נפץ שיכולים לרוץ לגן של הבן שלי בערב שבועות, אני רוצה פחות מוחמדים עם סרט ירוק וקלשניקוב שירססו את ההורים שלי כשהם בטיול במגידו ואני רוצה פחות עזיזות עם חגורה לא אופנתית שנכנסות לסנים הבורגר ראנץ שבו אני אוכל צהריים!

זהו, זו נקודת ההתחלה! אם גלעד שליט ירצח או יעלם לנצח בגלל זה, אז זה המחיר הכואב שנשלם! מכאן מתחילים לחשוב על איך מחזירים אותו ולא לכאן מגיעים אחרי ש"מחזירים" אותו. העניין שלי בחטוף זה או אחר - עד כמה שכואב להגיד את זה - לא משתווה לעניין שיש לי לחיות במדינה שאינה נכנעת לדעתם של גולשים היסטריים שנשלטים ע"י רגשנות של סבתא'לה. מה שמעניין הוא שדווקא המשפחות במקרה זה בהחלט מבינות את התסבוכת ואלה החיים תחת הטיראניה של הרגשנות חסרת האחריות שלהם הם אנשים "סתם".

אלא אם כן אתה סתם שמאלני שרוצה שישוחררו מחבלים כי זה "עושה לו את זה", אין מניעה אלא להגדיר את הדחף שלך להתרפס ולהכנע כסוג של הפרעה נפשית - מין גירסא של תסמונת פטי הרסט אלא שכאן אתה לא מזדהה עם מי שהופך אותך לקורבן, אלא פשוט צועד מהופנט היישר למלתעותיו בעוד הוא אומר לך בפירוש שהוא עומד לאכול אותך חי...

יש ימים שפשוט קשה לי שלא להסכים עם כמה טיעונים שהעלו בעבר האנטישמים בדבר חוסר יכולת מסויים של היהודי להיות אזרח אמיתי של מדינה לאומית.

ישן 09-05-2007, 14:57
צלמית המשתמש של דוד רבוש
  דוד רבוש דוד רבוש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.07
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "כששומעים את הרעידות וההיסטריה שלך, בא להגיד "שליט שמליט"!"

אתה בהחלט צודק. לא צריך עזיזות מתפוצצות ומוחמדים קוראים "אללה אכבר" ועולים לפגוש את העזיזות המתפוצצות

השיקול אם לשחרר חייל חטוף כאשר יש מידע מדוייק היכן מוחזק צריך להיות ערך עליון , גם אם נדרש לשלם קורבן יקר כמו במקרה של נחשון ווקסמן הי'ד. חוסנו של צה'ל בנוי על האמירה שאין להשאיר חייל פצוע או הרוג בשטח.

יחד עם זאת חייל חטוף אחד אינו יכול לקבוע את גורלם של חיים אחרים. הוא לא יוכל לשמש כבן ערובה לבל נעז לבצע פעולה.

אני חושב שאלה צריכים להיות קווים ברורים לכל אחד. ומאחר והנמושות בשלטון חרדים לכסאם יותר מאשר לקבלת החלטה אמיצה, יש לנו בעייה רצינית שאותה אנו רואים כל יום בשדרות ובמקומות אחרים.

.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:15

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר