לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-05-2007, 00:10
  War_Machine War_Machine אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.07
סיפור אישי שלי..תביעו את דעתכם בבקשה...

שלום חברה הרגע נרשמתי לאתר... קראתי די הרבה מהאתר הזה עוד לפני שנרשמתי יפה על ההשקעה של אלה שעברו כל מיני דברים ורושמים פה כדי להדריך אחרים...
אממ...ובגלל שאתם מבינים ומורעלים אני מאמין מגיל קטן כמוני ולא פחות ממני אז.. אני בטוח שאתם תבינו כל מיני דברים שאני אספר ואני מצפה שתביעו את דעתכם ואולי תוכלו לעזור לי...
כמו שאמרתי אני מגיל קטן מורעל על הצבא...זה אידיאל שלי בקשר למדינה...אנחנו לא עם גדול ואנחנו מוקפים באויבים וצריך לתרום...להילחם בשביל כל מה שאתה אוהב... יש בעיה אחת..
אבא שלי ממש לא מוכן לזה...כל מה שתחשבו להגיד או בדרך של להגיד לו את זה..הוא ימצא משהו להגיד..הוא בעצמו היה קצין מכונה ראשי וסגן מפקד דבור...אחיו היה צנחן והשתתף במלחמת יום כיפור..
אמא שלו נפטרה מסרטן לפני 9 שנים והיא אמרה שזה מדאגה במלחמות על הבנים שלה...מזמן..ז"ל..
עכשיו גם סבא שלי חולה... =\ ... לא רציתי להכביד כל כך על אבא שלי עם כל זה אבל אין לי ברירה כי יש לי עוד חודש צו ראשון ואני צריך להיות החלטי שם ולהיות סגור על משהו... הוא ממש ישב לי על המצפון...
"אתה רוצה שאני יקבל התקף לב?שאני ימות? תן לי ולאמא שלך לחיות בשקט...למה להססתכן בשביל המדינה החרא הזאת עזוב אותך" ... לפעמים ממש ממש רבנו על זה...הוא צודק בחלק ממה שהוא אומר אבל... זה לא בשביל השרים האלה שיושבים בממשלה...זה בשביל העם הזה..אנחנו יהודים...ישראלים...
אני מאמין שהמדינה יוצאת עם כל אחד מניאקית מתי שהוא.. אבל עדיין..אני לא מוכן לשבת באיזה משרד כשאחרים בני גילי...בחורים יפים..צעירים סוסים..הולכים ומסכנים תחיים...ואני מרגיש שאם אני לא הולך על קרבי אני מפספס ואני הולך להצטער על זה כל החיים..ולכן פשוט לפני כמה ימים התחלתי לפעול עם אבא שלי בשיטה של "העמדת עובדות"... פשוט באתי ואמרתי לו... זהו אין מה לעשות.. אני הולך לקרבי..
ולשם אני הולך... האמת אני רוצה קרבי חיל הים... הפחד שלו זה שלא יתנו לי מה שאני רוצה וישימו אותי ביחידת חי"ר או משהו כזה...ואז... ראשון בקרב... מבינים...? זה הראש שלו.. יש משהו בזה... אבל...אני מוכן... אבל אמרתי.. אני מכבד אותו אני רוצה תמילה שלו.. לא קיבלתי אותה.. לפחות בלי המילה שלו משהו שהוא טיפה יהיה יותר רגוע.. לא הרבה....טיפה... אז... אמרתי אם לא חיל הים שזה קרבי לא פחות... רק פסיכולוגי... אז אולי תותחנים כי זה קרבי בלי ממש להיות איפה שחי"ר ושריון נמצאים...
ואני לא בטוח לגבי זה..כי אני לא בטוח מה הצבא יתן לי...מה צריך לעשות כדי להיות לוחם בחיל הים? סטי"ל או דבורה... ? איך גורמים לצבא לתת לך מה שאתה רוצה? ברצינות בשביל אבא שלי בעיקר...אין לי בעיה להיות בחי"ר אבל אני מזה לא רוצה שחס וחלילה הוא יקבל לא איזה התקף לב...הייתה לי דילמה קרבי או לא.. היא עברה... השאלה מה עושים עכשיו... אז חשבתי ש.. אולי אם אני מוריד פרופיל ל-72(שאפשר חיל הים)ואז אם לא תותחנים...אבל אני לא בטוח לגבי זה... אם אני יהיה 97 לא יעדיפו לשים אותי בחי"ר או משהו?... אני כל היום חושב על זה אני בתסביך עם עצמי...וגם לי בעצמי יש תפחד הזה..זה די מפחיד כאילו חברה.. גם המורעלים שמבינינו.. זה מסוכן... אבל אני מוכן...השאלה מה לעשות גם בשביל אבא שלי.... אם תביעו דעה זה ממש יעזור לי...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-05-2007, 00:25
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי War_Machine שמתחילה ב "סיפור אישי שלי..תביעו את דעתכם בבקשה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי War_Machine
שלום חברה הרגע נרשמתי לאתר... קראתי די הרבה מהאתר הזה עוד לפני שנרשמתי יפה על ההשקעה של אלה שעברו כל מיני דברים ורושמים פה כדי להדריך אחרים...
אממ...ובגלל שאתם מבינים ומורעלים אני מאמין מגיל קטן כמוני ולא פחות ממני אז.. אני בטוח שאתם תבינו כל מיני דברים שאני אספר ואני מצפה שתביעו את דעתכם ואולי תוכלו לעזור לי...
כמו שאמרתי אני מגיל קטן מורעל על הצבא...זה אידיאל שלי בקשר למדינה...אנחנו לא עם גדול ואנחנו מוקפים באויבים וצריך לתרום...להילחם בשביל כל מה שאתה אוהב... יש בעיה אחת..
אבא שלי ממש לא מוכן לזה...כל מה שתחשבו להגיד או בדרך של להגיד לו את זה..הוא ימצא משהו להגיד..הוא בעצמו היה קצין מכונה ראשי וסגן מפקד דבור...אחיו היה צנחן והשתתף במלחמת יום כיפור..
אמא שלו נפטרה מסרטן לפני 9 שנים והיא אמרה שזה מדאגה במלחמות על הבנים שלה...מזמן..ז"ל..
עכשיו גם סבא שלי חולה... =\ ... לא רציתי להכביד כל כך על אבא שלי עם כל זה אבל אין לי ברירה כי יש לי עוד חודש צו ראשון ואני צריך להיות החלטי שם ולהיות סגור על משהו... הוא ממש ישב לי על המצפון...
"אתה רוצה שאני יקבל התקף לב?שאני ימות? תן לי ולאמא שלך לחיות בשקט...למה להססתכן בשביל המדינה החרא הזאת עזוב אותך" ... לפעמים ממש ממש רבנו על זה...הוא צודק בחלק ממה שהוא אומר אבל... זה לא בשביל השרים האלה שיושבים בממשלה...זה בשביל העם הזה..אנחנו יהודים...ישראלים...
אני מאמין שהמדינה יוצאת עם כל אחד מניאקית מתי שהוא.. אבל עדיין..אני לא מוכן לשבת באיזה משרד כשאחרים בני גילי...בחורים יפים..צעירים סוסים..הולכים ומסכנים תחיים...ואני מרגיש שאם אני לא הולך על קרבי אני מפספס ואני הולך להצטער על זה כל החיים..ולכן פשוט לפני כמה ימים התחלתי לפעול עם אבא שלי בשיטה של "העמדת עובדות"... פשוט באתי ואמרתי לו... זהו אין מה לעשות.. אני הולך לקרבי..
ולשם אני הולך... האמת אני רוצה קרבי חיל הים... הפחד שלו זה שלא יתנו לי מה שאני רוצה וישימו אותי ביחידת חי"ר או משהו כזה...ואז... ראשון בקרב... מבינים...? זה הראש שלו.. יש משהו בזה... אבל...אני מוכן... אבל אמרתי.. אני מכבד אותו אני רוצה תמילה שלו.. לא קיבלתי אותה.. לפחות בלי המילה שלו משהו שהוא טיפה יהיה יותר רגוע.. לא הרבה....טיפה... אז... אמרתי אם לא חיל הים שזה קרבי לא פחות... רק פסיכולוגי... אז אולי תותחנים כי זה קרבי בלי ממש להיות איפה שחי"ר ושריון נמצאים...
ואני לא בטוח לגבי זה..כי אני לא בטוח מה הצבא יתן לי...מה צריך לעשות כדי להיות לוחם בחיל הים? סטי"ל או דבורה... ? איך גורמים לצבא לתת לך מה שאתה רוצה? ברצינות בשביל אבא שלי בעיקר...אין לי בעיה להיות בחי"ר אבל אני מזה לא רוצה שחס וחלילה הוא יקבל לא איזה התקף לב...הייתה לי דילמה קרבי או לא.. היא עברה... השאלה מה עושים עכשיו... אז חשבתי ש.. אולי אם אני מוריד פרופיל ל-72(שאפשר חיל הים)ואז אם לא תותחנים...אבל אני לא בטוח לגבי זה... אם אני יהיה 97 לא יעדיפו לשים אותי בחי"ר או משהו?... אני כל היום חושב על זה אני בתסביך עם עצמי...וגם לי בעצמי יש תפחד הזה..זה די מפחיד כאילו חברה.. גם המורעלים שמבינינו.. זה מסוכן... אבל אני מוכן...השאלה מה לעשות גם בשביל אבא שלי.... אם תביעו דעה זה ממש יעזור לי...

סיפור מאוד מוכר גם לי יש צרות עם אמא שלי קצת פחות עם אבא אבל יותר עם האמא שניהם חושבים שאני צריך להיות גובניק ולעשות הצגות למרות ששניהם עשו שירות צבאי מלא(אמא אחות אבא היה רוב הזמן בשיריון) הם באים בדעה של מי שהולך לצבא חוזר בארון.
עכשיו אני יגיד לך ככה יש משהו במה שהם אומרים יש סכנה שתלך ותיפצע או תמות אבל תזכור שאם מחר תוציא רישיון ותתחיל לנהוג יש סיכוי גדול יותר שתיפצע או תהרג חס וחלילה בכביש ואם תלך ברחוב אז יש סיכוי שמחבל יתפוצץ אליך..
העיקרון הוא כזה העולם הוא מסוכן אין מה לעשות מי שלא רוצה להתסכן שישב כול היום בבית..
ושוב אני מבין אותך ב100% גם אותי לוחצים כול הזמן על תלך לקרבי עכשיו תקשיב אם יש לך פרופיל קרבי אני חושב שאפילו אבא שלך יודע את זה ואתה לא הולך למודיעין או עתודה אתה תיהיה בקרבי וזה המצב ואין מה לעשות.
מה אתה אמור לעשות? אני אישית יודע שלדבר לא יעזור וגם לא להסביר אבל הזמן יסביר את שלו תנסה לנסות לשבת לדבר אמרתה שאתה רוצה להגיע לחייל הים? זה לא הכי מסוכן תסביר לו את זה תנסה להגיע לחובלים ואם לא תנסה להגיע להיות על אחת הספינות שמה ואם לא תצליח ואתה לא תרצה להסתכן כמו בחיר תמיד יש תותחנים או נ"מ או אפילו מוד"ש שהם לא הכי קרביים שיש.

לסיכום מה שאני יכול להגיד לך שתלך לצוו ראשון תעשה את המבחנים כמו שצריך בראיון אישי תגיד שאתה תלך לאן שיקחו אותך תגיד מה אתה חושב ולא מה שההורים שלך חושבים ואם יהיה לך נתונים יחסית גבוהים אז תנסה להגיע למודיעין או אולי לסיירת מסוימת ויגיע היום שתצתרך לבחור אז תראה מה יהיה אם תרצה להסתכן פחות תלך לתותחנים וכוי

בהצלחה
ישן 16-05-2007, 00:36
  AcidicJimmy AcidicJimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי War_Machine שמתחילה ב "סיפור אישי שלי..תביעו את דעתכם בבקשה..."

מבין אותך לגמרי. אני במצב דומה לשלך, אני בן יחיד ואני רוצה קרבי וגם אני מקבל את מנת חלקי בכל הקשור ל"אני אחטוף התקף לב" ו"למה אתה חייב לעשות לנו את זה?!".

תבין, יש דרך להתפשר. מצד אחד אלה החיים שלך וההורים שלך לא יכולים לקבוע לך מה תעשה ולא תעשה, לא בקטע של מרד נעורים, פשוט הגיע גיל 18 ואתה בוגר מספיק כדי לקבוע איך החיים שלך יראו מכאן והלאה. מצד שני הם משפחה וכמובן שהדבר האחרון שאתה רוצה זה לפגוע בהם. אתה חייב להתחשב כי תאמין לי הם יסבלו אם תהיה לוחם. אז מה הפיתרון? תהיה לוחם, אבל לא בחוד. תהיה תותחן, תהיה לוחם במוד"ש, בחיל הים, פלח"ץ אפילו. אני מכיר אדם שיצא משיריון בין היתר כי אחרי המלחמה הוא לא יכל לחיות עם מה שעובר על ההורים שלו. אז תתפשר, כל אחד זוכה במעט ומפסיד מעט, אין מה לעשות.
אני בן יחיד, לי יש פריוילגיה שאני יכול לבחור לאן להתגייס בקרבי ואמא שלי מאשרת את זה. אבל גם בגיוס רגיל אין בעיה להגיע לתותחנים לדוגמא עקב הביקוש הנמוך יחסית.

מקווה שעזרתי ולו במעט. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 16-05-2007, 00:53

קודם כל
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי AcidicJimmy שמתחילה ב "מבין אותך לגמרי. אני במצב..."

תודה רבה על התגובות... ... טוב שיש עם מי להזדהות ולדבר...
דבר שני... אתה צודק בקשר לזה אבל... הקטע שהכי מפחיד את אבא שלי זה חוסר הידיעה...
לאן הצבא יקח אותי.... אם אני הולך לצו ראשון עפ פרופיל טבעי... רגיל... אז יהיה לי 97 או 82...
ואם אני מבקש חיל הים אף אחד לא מבטיח לי שיגידו לי אוקיי תלך לשם... יכולים לשים אותי בחי"ר ורוב הסיכויים שכן... ואם יש לי פרופיל 97 או 82 אני לא חושב שישימו אותי בתותחנים וזה... אז...
מה לעשות להוריד אותו ל-72?... או מה...
הקטע זה שחיל הים אפשר בפרופיל 72....ומתחת ל-82 זה לא חי"ר.... אז אם לא מקבלים אותי מסיבה כלשהי לחל הים יש אפשרות גדולה שאני הולך לתותחנים או משהו כזה... אז..
מה לעשות...
?
ישן 16-05-2007, 01:30

ברור
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי AcidicJimmy שמתחילה ב "נותנים לך את כל האפשרויות..."

מבין ויודע את זה... אבל זה הכל בגדר של "יכול" ...
אני מאמין שיעדיפו אותי כחי"ר...
הצבא שם הרי איפה שהוא צריך...אז זה לא שממש יש מחסור.. שמים בתותחנים..פשוט יש מחסור בכאלה שרוצים לשרת שם...
הבעיה האמיתית היא שאני לא רוצה שחס וחלילה ההורים שלי יקרה להם משהו ולכן אני מעדיף שלא להיות בחי"ר למרות שזה מעניין מאוד לדעתי..
אני ממש ממש רוצה חיל הים ואם לא יקבלו אותי מאיזו סיבה אז תותחנים....ואני רוצה ששניהם יופיעו ברשימת העדפות לכן אני שואל אם עדיף להוריד ל-72?...או להישאר עם פרופיל של חי"רניק עם "סיכון" שישימו אותי בחי"ר...?
כי 72 אפשר חיל הים ותותחנים... ואי אפשר חי"ר...

נערך לאחרונה ע"י War_Machine בתאריך 16-05-2007 בשעה 01:34.
ישן 16-05-2007, 01:49
  AcidicJimmy AcidicJimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי War_Machine שמתחילה ב "ברור"

מובן שבטוח יותר להוריד ל72 אם תצליח, אבל זה לא יחסום אותך משריון נגיד, וזה לא בהכרח בטוח יותר מחי"ר (לדעתי אין יותר מסוכן משיריון). תריץ חיפוש על אשכולות בנושאי מנילה ושאלון העדפות. יש מיליון וראציות לאיך לנסח את הבחירות שלך ולאן זה עלול להוביל אותך. זה בטוח יעזור לך יותר ממני כי אני לא מתמצא בכל הקשור לחיל הים.

רק לגבי ההערה שלך, אם תגלה רצון לשרת כתותחן ובפני צה"ל יעמדו האפשרויות לשבץ אותך או בחי"ר או בתותחנים, אני לא רואה סיבה שלא תגיע לתותחנים. הרי חייבים למלא מכסה, ועדיף עם כמה שיותר בעלי מוטיבציה לחיל. בכל מקרה, חכה שהמנהלים יעברו פה או החיילים בסדיר, הם יוכלו להביע דעה מבוססת הרבה יותר ממני.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 16-05-2007, 02:56
  dahash dahash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.07

נתחיל בזה שכל הכבוד שאתה עומד על שלך, חסרים אנשים כמוך שמוכנים ללכת לקרבי, ועוד נלחמים על זה [אתה קרבי עוד לפני שהתגייסת].

נבהיר משהו קטן ומשמח בשבילך: תותחנים, יהיה לך במנילה, בין אם אתה פרופיל 72 ובין אם אתה 97.
במנילה קרבית יהיו לך כל החטיבות חי''ר, דובדבן, סטילים [חיל הים שזה מה שאתה רוצה], תותחנים הנדסה קרבית ושריון.
מה שרוב האנשים לא יודעים זה שברגע שאתה מסמן מספר גבוה לתותחנים במנילה, או ברגע שרשמת תותחנים ב3 ההעדפות שלך, אתה מיד ממויין לתותחנים, בלי כנראה , בלי רוב הסיכויים.... בטוח!
אם אתה לא ממויין לשום יחידה מיוחדת, ותרשום 5 תותחנים, ותשים אותם בהעדפה ראשונה, תגיד שלום לתותחנים.

אם אתה רוצה חיל הים [לא חובלים אבל], תסמן 5 בסטילים, ואם יש לך נתונים מתאימים, ישלח לך זימון לגיבוש סטילים במועד כלשהו.
אני מקווה שתצליח, ושתהיה שלם עם הבחירה שלך. אני מכיר אנשים בתותחנים, אחד המנהלים פה [עידו 403] היה בתותחנים, אם יהיו לך שאלות תעלה אותן פה בפורום ישמחו לענות לך.

"cause he who sheds his blood with me today, shall be my brother"

ישן 16-05-2007, 16:15
  dokan_ll dokan_ll אינו מחובר  

שלח הודעה דרך ICQ אל dokan_ll
המלצה אני בת ורוצה רק קרבי!!!

תראה אני מזה מבינה אותך יש את הבעיה הזו אצלי בבית גם...
לך עם הלב שלך, תעשה מה שאתה רוצה ומה שנכון לך.
אני למשל בת 16.5 ונכנסתי למשטרה מאיזה פרויקט שעשיתי ואז שסיימתי אותו החלטתי להתנדב...
עוד לא קיבלתי צו ראשון ואני אמורה לקבל, אני לא יודעת מה יהיה הפרופיל שלי אבל אני כל כך נהנית מהמשטרה שאני כל היום שם.....מה שכן אני לא רוצה להיות שח"מית --> שוטרת...
אני מתה על הדבר הזה, אבל אני מרגישה שעם אני יקח את זה אני יאכזב את עצמי כי המשטרה נכנסת להגדרה של חייל ג'ובניק ולא זה מה שאני רוצה להיות.
לכן מה שהחלטתי עם עצמי שגם בגלל שאני רוצה קרבי וגם בגלל שאני רוצה משטרה, אני ילך למג"ב בע"ה(אם הפרופיל שיהיה לי יאפשר את זה) ומשם אני מקווה ליס"מ או לימ"ג אין זה החלום שלי אני מפנטזת על ה ורק מחכה לגיוס שלי.כי אני יודעת שאני רוצה להישאר בקבע בדוקקקקק
מה שכן אני לא רואה את אמא שלי מסכימה לדבר הזה....בגלל שזה החיים שלי וזה העתיד שלי אני הולכת על זה!! וזה מה שאני מציעה לך לעשות, עם תראה לאבא לך שאתה אחראי ותספק לו סיבות לסמוך עליך בתור חייל אני בטוחה שהוא יאשר לך את זה!!1
מקווה שעזרתי במשהו!!

לינדה דוקן

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:42

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר