לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-05-2007, 12:17
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי pitbull363 שמתחילה ב "..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pitbull363
Hydra, איך זה יכול להיות שאמרו לך שהתקבלת אם עדיין לא עברת את כל שלבי המיון?
בחלק מן המסלולים עדיין לא נגמרו המיונים עד הסוף ובכלל תשובה סופית אומרים רק חודש לפני הגיוס.
זה שעברת את כל השלבים עד כה, זה יפה מאוד, אבל בכלל לא אומר שהתקבלת.
בכל מקרה, שלחתי לך מסר בפרטי....דבר איתי.

התקשרו אלי ואמרו לי שהתקבלתי סופית. ללא עוררין וכבר נקבע לי תאריך גיוס...
כל השלבים כבר עברו כמו שציינתי לך בהודעה הפרטית - אתה פשוט כנראה נפלת באיזה שהוא שלב ופשוט לא הודיעו לך (הם לא מודיעים) אז תתקשר. יש סיכוי שגם פשוט דחו אותך למועד אחר ואתה תהיה בסבב אחר לחלוטין, אבל זה לא סביר...

רק כדי להסביר לך - התקשרו אלי מגאמ"א ואמרו לי התקבלת. שאלתי מה זאת אומרת? שחודש לפני הגיוס תגידו לו סופית? היא אמרה, לא לא, התקבלת סופית ואין אפשרות להוציא אותך. סופית.
כתוספת לזה באתר של המודיעין כתוב שהתקבלת סופית למסלול.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-05-2007, 19:26
  Hydra Hydra אינו מחובר  

וואו, נודניקים ! התקבלתי - לא רק עברתי את כל הראיונות - התקבלתי - סופית..
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי bla27 שמתחילה ב "אל תגיד סתם hydra"

הינה הציטוט מאתר המודיעין
"קבלתך למסלול אושרה סופית"

מספיק טוב? אלוהים אדירים...
לגאמ"א יש סבב מיונים קבוע ותאריכים גיוס קבועים. כל מי שהגיע למצב שהוא בכלל באולי היה בתחקיר לפני 4-3 חודשים מינימום של המינימום. לא היו עוד סבבים מאז ולכן ככה זה, עובדה!
התשובות הסופיות לכל המועמדים שהיו כבר בראיון (אפילו אם רק אחד) הגיעו סופית! ניגמר, פיניטו, קפוטו, סה פיני ובעוד שלל שפות אם אתה רוצה.
הם החליטו סופית בנוגע לכל המועמדים. אני מכיר אנשים שאחראים על האיתור שם ויש לי חבר אחד לפחות לכל מסלול (שהתקבל או היה מועמד ושהתקשר הודיעו לו שהוא עף כי החליטו על אנשים אחרים).

אני מדבר רק על גאמ"א ולא על מודיעין באופן כללי. מודיען הם חיל ענק ולכן אני לא יודע על כל מה שקורה שם.

ישן 14-05-2007, 21:08
  bla27 bla27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
לא התווכחתי אם העובדה שאתה התקבלת
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "וואו, נודניקים ! התקבלתי - לא רק עברתי את כל הראיונות - התקבלתי - סופית.."

יא דמגוג אתה מתגייס עוד מעט ולכן זה הגיוני.
זה נחמד שאתה אומר ששלחו אנשים לפני 3-4 חודשים לתחקיר במינימום של המינימום.. כי לפני 4 חודשים עדיין לא היה לי ראיון ראשון...
אל תגיד לי מתי עשיתי את התחקיר כי אני יודע טוב מאוד שעבר קצת יותר מחודש מאז ושזה לא השלב האחרון שהייתי בו.

באמת שלא איכפת לי שיש לך כמה חברים שאומרים לך שהם התקבלו או לא(למרות שאם העיפו אותם זה לא אומר כלום, יכלו גם להעיף אותם גם לפני 800 שנה) או שאתה התקבלת כי מן הסתם אתה מתגייס ביולי שזה לא כמו ספטמבר,דצמבר או מרץ.

הם גם לא קרובים להיות מסודרים כמו שנראה לך.. מיונים קבועים ותאריכי גיוס קבועים? אתה חי בסרט... אם מיונים קבועים זה לקבוע 2 ראיונות באותו היום ורק על אחד להודיע ועל השני להודיע יום לפני בערב אז אתה צודק.

אני דיברתי עם האיתור לפני שבועיים ואמרו שאין עוד תשובות והם עדיין קובעים תאריכים סופיים.. הם לא היו בטוחים גם לגבי חודש הגיוס עצמו (לא רק ימים.. חודש!) אז איך אתה אומר תאריכי גיוס קבועים?

אל תנסה להיות צודק לא משנה מה או לנסות לבאס אנשים אם אין לך באמת מושג. אני מכיר מישהו שהיה בראיון( כן.. בראיון!) לפני חודש.

אז לך כתוב שהתקבלת סופית.. הגיוני כמו שאמרתי אם אתה ביולי אבל לאחרים אין עוד.. גם אם(ואני לא יודע אם אבל הגיוני שכן) הם מצאו את המועמדים המתאימים ושיחררו את השאר הם יגידו למתאימים שהם עברו את המיונים עד עכשיו אבל לא יתנו תשובה סופית כי "אי אפשר להבטיח".. ככה הצבא וככה מודיעין עובד ואיתור גאמא זה איתור למסלולים במודיעין.

אני די סגור על זה שהכנסים עוד לא היו וחתימות על קבע גם לא(אולי אתה חתמת אבל אתה ביולי..) אז ככה שזו עוד הוכחה שאתה מדבר שטויות.

נערך לאחרונה ע"י bla27 בתאריך 14-05-2007 בשעה 21:11.
ישן 14-05-2007, 21:46
  Hydra Hydra אינו מחובר  

עשיתי את התחקיר שלי שבועיים אחרי הראיון הראשון
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי bla27 שמתחילה ב "לא התווכחתי אם העובדה שאתה התקבלת"

והיו לי בערך 15 ראיונות (ראיון המשך ולפעמים המשך להמשך)

נכון, הם לא מאורגנים בעליל אבל יש סבבים של גאמ"א שהם מתקיימים לפני שהצבא (הירוקים והכחולים) מתחילים עם המבחנים שלהם. ככה זה. זה הפרוצדורה שלהם. היחדים שאין להם תשובות הם כאלו שעד יולי-אוגוסט אין להם 18. אם זה המצב הם פשוט בסבב אחר לחלוטין... וכתבתי את זה בתגובה שלי לבחור. מה שכן, התחקיר שלי לקח חודש ויומיים (ביקשתי שיודיעו לי מתי שיש תשובה והסכימו - בדרך כלל לא מסכימים ואין לי מושג איך הסכימו, אבל מי אני שאני אתלונן ).

מי שנמצא בגיוס שהוא לא יולי-אוגוסט כגיוס בסיס (לרוב האנשים זה היה ה22 או ה21 ליולי) אז הוא צעיר מדי לסבב וציינתי את זה. למרות שלפעמים מגייסים לפני 18 עם אישור הורים. ראיון לפני חודש - אין לו 18 ואין לו אפילו 17.5 כנראה.

לי אישית אין קבע ואין קורס (החליטו שבגלל שלא צריך להעביר אותי קורס כי אני יודע מראש אז אני לא צריך קבע - אלא אם אני אצא לקצונה) אבל חבר שלי חתם ממש בשבוע שבועיים האחרונים קבע והוא מתגייס ב13 לאוגוסט לגאמ"א.

ישן 14-05-2007, 22:19
  bla27 bla27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
דבר אחד שהציק לי...
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "עשיתי את התחקיר שלי שבועיים אחרי הראיון הראשון"

אתה יודע את זה אבל אין כזה דבר מתגייס לגאמא.. כי יש טעות נפוצה ואנשים מסויימים חושבים שזו איזה יחידה שבעצם זה איתור למספר מסלולים שונים במודיעין שהמכנה המשותף היחיד
שלהם הוא העובדה שכל אחד דורש ידע במחשבים.

לא פיקפקתי בך או משהו אז אין לי מושג למה הגישה המתגוננת שבאה להוכיח משהו בהקשר למספר הראיונות.

בקיצור אני באמת עוד לא אהיה בן 18 אבל באמת שאני חושב שאין קשר כי אפשר לגייס מישהו לפני עם חתימת הורים והגיל נראה לי הגורם האחרון שאיכפת להם ממנו... אני חושב שיש שיקולי כוח אדם אחרים בנושא אבל גם אני וגם אתה לא יודעים את זה.

לך אין קורס. אתה תהיה "מתכנת שחור"(ככה זה נקרא נראה לי) וגם ידעתי את זה כי אמרת לי.. ככה שהגיוס שלך לא תלוי בהרבה דברים כמו גיוסים אחרים בהם יש קורסים.

בעצם אני יכול להבטיח לך שבמקומות המיעדים לדצמבר או למרץ(מן הסתם..) עדיין לא חתמו.

מודיעין וגם איתור גאמא שבתוכו, מאתרים אנשים לפני מיונים אחרים. אנשים שמתגייסים עוד מעט.. למשל ביולי אוגוסט הגיוני שתהיה תשובה סופית עכשיו אבל לאנשים שמתגייסים מאוחר יותר דווקא צפוי שלא.. ומזמן ידעתי על כך (אני זוכר שקופית על כך במבחנים המוקדמים בגאמא לפני הראיונות).
אני יכול לספר לך על אנשים שאני מכיר אישית אשר אמרו לי שהם באו לכנס ולחתימה בערך חודש לפני ורק שם קיבלו את ההבטחה.. כן למסלול של גאמא.

חוץ מזה, הם מחפשים אנשים כל הזמן.. גם אם הם עכשיו יגלו מלש"ב תותח אני חושב שהם ינסו למיין אותו.
נזכרתי עכשיו שלפני חודש ילד מהשכבה שאני מכיר צלצל אלי וסיפר לי שהתקשרו אליו מגאמא ושאלו אותו כמה שאלות בתכנות ואמרו שאם הוא מתאים הם יקבעו איתו ראיון עוד מעט. הילד לא כל כך ידע מחשבים ולכן לא קיבל תשובה חיובית אבל בכל זאת.. זה היה חודש ומקסימום של מקסימום חודשיים. מה שכן הילד יליד נובמבר 89 אני חושב ובגלל זה הוא לא קיבל זימון למבחנים הראשונים אני חושב.
ישן 14-05-2007, 22:29
  Hydra Hydra אינו מחובר  

לרוב לא מגייסים לפני 18 מהמון סיבות
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי bla27 שמתחילה ב "דבר אחד שהציק לי..."

ביניהן זה העישון בצבא, האלכוהול (אתה היחידי שמתחת ל18 וכאילו מדרדרים אותך למשהו שאסור לגילך וזה גורם לרוב לעדיפות שלא) וגם מקבלים זימון למבחנים לפני גיל כל שאני למשל הייתי בסבב הראשון כי אני מתגייס בן 18 וחצי (ביולי...) ומי שצעיר יותר מגיע לסבבים מאוחרים יותר. ככה זה.

מתכנת שחור זה בממר"ם כי זה יש קורס קד"צ ולא חלק מהפז"מ והרבה קבע.

כן כן, גאמ"א זה לא יחידה ולא מסלול, אבל אני גם לא יכול להגיד את שם המסלול, אז אני אומר גאמ"א :\

במידה והגיעו אליו לפני חודש זה כי אתה צעיר במיוחד או נפלת בין הכסאות ואז ידחו לך גיוס כדי לאפשר את התחקיר הביטחוני והפסיכולוג.

מי שלא מתגייס ביולי אוגוסט נמצא עכשיו ממש אבל ממש בתחילת הסבב ויש לו עוד הרבה לפניו. הוא אולי עשה ראיון אחד שניים. אני שוב חוזר ואומר, ציינתי שזה רק בתנאי שיש לך 18 לפני יולי שהתשובות כבר הגיעו אליך. גאמ"א מתגייסים ב13 לאוגוסט וב15 ליולי (תלוי במסלולים - יש גם מסלול אחד שמתגייס ב8 לאוגוסט).

ישן 14-05-2007, 22:26
  pitbull363 pitbull363 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.05
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "עשיתי את התחקיר שלי שבועיים אחרי הראיון הראשון"

שמע Hydra, באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
אני מועמד למסלול אחד בגאמא. וכן אני בטוח שאני מועמד אליו. אפילו היום התקשרתי לברר.
עברתי מספר ראיונות ותחקיר בטחוני. ואני כבר בן 18. ועדיין א-י-ן תשובות. הם אומרים שתשובות יהיו חודש לפני גיוס. ככה זה לפחות למסלול שאני מועמד אליו.

דבר נוסף שלא נראה לי הגיוני הוא המועמדות שלך לכמה מסלולים, בשלבים כל-כך מתקדמים ובתאריך שכבר קרוב לגיוס, אתה אמור להיות מועמד רק למסלול אחד שחושבים שאתה הכי מתאים אליו.
וזה מנסיון, הייתי מועמד לעוד מסלול אחד ואמרו לי בפירוש שעברתי את כל שלבי המיון למסלול הזה, אבל כשנכנסתי לשלבי מיון מתקדמים למסלול אחר, פשוט העיפו אותי מהמסלול הראשון.
לא הגיוני שנכון לרגע זה אתה התקבלת לכמה מסלולים.

אני מאוד מפקפק בך ואתה בכלל נראה לי טרול. [קרא הודעה פרטית]

דבר נוסף ששכחתי לציין: אתה אמרת שהגיוסים לגאמא הם באוגוסוט וביולי. זאת כבר טעות שלך, אל תתיימר לדעת הכל אם אתה לא באמת יודע הכל. יש עוד חודש שבו מתגייסים לגאמא וזה בדוק.
אני לא יודע מה המטרה שלך פה בפורום, אבל אני מציע שתפסיק לכתוב סתם תגובות מטעות.

נערך לאחרונה ע"י pitbull363 בתאריך 14-05-2007 בשעה 22:33.
ישן 14-05-2007, 22:32
  Hydra Hydra אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי pitbull363 שמתחילה ב "שמע ..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pitbull363
שמע Hydra, באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
אני מועמד למסלול אחד בגאמא. וכן אני בטוח שאני מועמד אליו. אפילו היום התקשרתי לברר.
עברתי מספר ראיונות ותחקיר בטחוני. ואני כבר בן 18. ועדיין א-י-ן תשובות. הם אומרים שתשובות יהיו חודש לפני גיוס. ככה זה לפחות למסלול שאני מועמד אליו.

דבר נוסף שלא נראה לי הגיוני הוא המועמדות שלך לכמה מסלולים, בשלבים כל-כך מתקדמים ובתאריך שכבר קרוב לגיוס, אתה אמור להיות מועמד רק למסלול אחד שחושבים שאתה הכי מתאים אליו.
וזה מנסיון, הייתי מועמד לעוד מסלול אחד ואמרו לי בפירוש שעברתי את כל שלבי המיון למסלול הזה, אבל כשנכנסתי לשלבי מיון מתקדמים למסלול אחר, פשוט העיפו אותי מהמסלול הראשון.
לא הגיוני שנכון לרגע זה אתה התקבלת לכמה מסלולים.

אני מאוד מפקפק בך ואתה בכלל נראה לי טרול. [קרא הודעה פרטית]

מן הסתם ברגע זה אני לא מועמד יותר כי התקבלתי למסלול ספציפי... כך שאני כבר לא יכול להיות מועמד לשום דבר. קצת לחשוב.
הייתי מועמד ל7 מסלולים שונים בגאמ"א.

התשובה הסופית הגיעה לכולם, אתה פשוט עפת ואו שלא אומרים לך או שאתה פשוט עוד לא יודע את זה... או שאתה פשוט לא עברת מחסה וידחו לך גיוס כדי שתעבור מחסה במחזור הבא. סורי.
אותי לא העיפו משום מסלול עד לרגע שהודיעו לי שהתקבלתי סופית למסלול ספציפי ורק אז הוציאו את המועמדות שלי ממסלולים אחרים.

אמא שלך טרול

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:55

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר