16-05-2007, 20:21
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 18.02.06
|
|
לכל הקוטלים למיניהם (וכן, אני לוקחת את זה אישית) צילמתי עם קנון 300D וקצת עם 350 D אבל את התמונות שצילמתי קיבלתי רק מה300D (של ידיד) וראיתי טוב מאוד במה מדובר.
אני פשוט חסידה של קנון.
לא אוהבת אתניקון.
לא תשכנעו אותי שניקון יותר טובים.
כשציינתי שכשיהיה כסף אקנה ציוד משוכלל יותר , זה נגע [לפחות עכשיו] אך ורק למה שrgrg כתב לי, בתגובתו ציין שאם היה ציוד ותאורה יותר טובים, הייתה יוצאת תמונה יותר טובה. אני נוטה להסכים ואני לא חושבת שאפשר לערער בזה של18-55 שאני מצלמת איתה אין מאקרו, ולסיגמא 180 יש, מה שאומר, שיש דברים שאפשר לעשות עם הסיגמא שאי אפשר עם ה18-55. מסכימים?
כל אחד והטעם שלו. אני חושבת שאם היה לי את הסיגמא הייתי יכולה להוציא תמונות יותר טובות,
באותה מידה שתקחו את דוידמן ותתנו לו את הקיט שלי כמובן שהוא יוציא תמונות יותר טובות פשוט כי הוא צלם יותר טוב (אני לא יודעת תשיעית ממה שהוא יודע.. מן הסתם). חשוב לציין שאדון דרור דוידמן וכיוב' מצלמים בהרבה יותר עדשות (למרות שלמיטב הבנתי את האינפרא שלו הוא מצלם רק עם ה18-55) והרבה יותר טובות.
אין ספק, שניקון מעולים. למי שאוהב ניקון.
אני, פשוט מאוד, אוהבת קנון.
אז חאלס כבר ><
לא צריך להזכיר לי כל פעם מחדש שאני לא צלמת כזאת מהוללת, אני יודעת כמה שאני בינונית.
זה הבסט שלי (טוב,כמעט) בהתאם למה שיש לי (ציוד) ולכישורים.
איש באמונתו יחייה. גם אם אתם חושבים שזה מטומטם, תנו לי להאמין במה שבא לי. ואני מאמינה שקנון הכי טובים.