לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-05-2007, 06:56
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי idonet שמתחילה ב "אם ישודרג, יותקן 64 ביט הן למע' הפעלה והן לאורקל."

השערה שלי (אינני מכיר את אורקל...) - הוא שמעבר ללינוקס, בין אם ב 32 ובין אם ב 64 ביט, יגרום לשיפור ביצועים. כמדומני שאורקל עצמה ממליצה להשתמש ב NIX* עבור המסדים שלה בשביל הביצועים והאמינות הטובים ביותר (אבל ייתכן ואני טועה...).

לגבי אורקל עצמו בין 32 ל 64 ביט, אני חייב להודות שלא ניסיתי לא את זה ולא את זה (MySQL/PostgreSQL עושים את עבודתם נאמנה מאוד ו"קצת" יותר זולים - וגם לא צריכים DBA צמוד...) - אז אין לי משהו חכם להגיד בנושא. אולי כדאי לשאול בפורום יותר רלוונטי מהפורום הזה - סך הכל השאלה שלך היא על מסדי נתונים ולא על Windows או שרתי מיקרוסופט (הרי אורקל זה לא אף אחת משתי הקטגוריות האלה...).

אני כן יכול להגיד לך שבמעבר למערכות 64 ביט בלינוקס, אני באופן אישי הרגשתי שיפור משמעותי ביותר (שלא הרגשתי בין XP ל XP 64 ביט לדוגמא) - אבל ייתכן מאוד שזה בגלל שהמכונות המודרניות פשוט יותר חזקות בהרבה... מה שבטוח, שאתה עושה number crunching, קומפילציות וכדו' - ההבדל מהותי ומורגש מאוד.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-05-2007, 08:46
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי קוביבי שמתחילה ב "3 שנים זה חדש?"

לא חדש כמו עשר שנים במערכות הפעלה אחרות... עובדה שלמרות שכל שרת שתקנה כיום הוא כבר 64 ביט, רוב האנשים יבחרו להתקין חלונות 32 ביט, אבל אם יתקינו מערכת הפעלה שאינה חלונות, יתקינו את ה 64...

אני בהחלט מופתע שבדיקות "רשמיות" של מיקרוסופט הראו שיפור בביצועים. שמעתי גם שהם בדקו וגילו שה TCO של המוצר שלהם, שעולה כסף וצריך תחזוקה שוטפת, נמוך יותר מה TCO של מוצר שלא עולה כסף ואינו צריך תחזוקה שוטפת...

בסיס נתונים מעבד מידע - עיבוד מידע הוא בערך הדבר שהכי מרוויח מגדילה של הרגיסטרים של המעבד... והאינטרס הוא שיהיה כמה שיותר מהם. למשל במעבדי Alpha של DEC ראינו את ה 64 ביט עוד בשנת 98, שזה כבר לפני 9 שנים...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר