לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-05-2007, 11:58
צלמית המשתמש של SkyRaider
  SkyRaider SkyRaider אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.06
בחירת משחק מבין 2

חג שבועות שמח לכולם, צהריים טובים.

אז ככה, אני מתקשה לבחור בין שני משחקים, האחד זה brothers in arms: earned in blood והשני הוא call of duty 2.

קראתי פה ושם מה ההבדלים בינהם אך עדיין הבחירה קשה.

העניין הוא ששיחקתי בדמויים של שניהם, שניהם מאוד מאוד יפים, דברים שאהבתי מאוד בBIA:EIB הם שיש הרבה רגשות והחבר'ה שאתם איתם ישארו איתכם ותדברו בעוד שבCOD2 לא חשוב ולא שמים על מי שמת ולא בדיוק מרגישים את ה"אהבה" מצד חבריכם לפלוגה כשאתם רצים בין הבתים תחת אש כבדה, או יושבים במשאית ברך ל-אל-דאבה לפוצץ להם ת'מפקדה.
דבר נוסף הוא הבינה המלאכותית, בBIA כן הפלוגה שאיתנו וכן הגרמנים מאוד מתוחכמים ודרושים מספר כדורים כדי להרוג את השחקן שמשחק, ובCOD2 נכון שעפים מלא כדורים באוויר ואתה צריך כל הזמן להסתתר אבל זה מרגיש כאילו האוייבים לא ממש מתוחכמים ולא יודע איך להסביר את זה, פחות מBIA, קל יותר.

עכשיו בBIA שמתי לב שלפעמים כשאני נותן פקודה להסתתר מאחרוי מקום כלשהו אז היו כמה פעמים שאיזה חייל מהיחידה שנתתי לה פקודה עומד ליד איזה קיר חשוף לגמרי לפגיעות, כנראה באג.

בCOD2 הגרפיקה מדהימה, נורא כיף לשחק שם, אך לא מאתגר כמו BIA שגם לו יש גרפיקה מרשימה אך לא כמו COD2.

חבל שאי אפשר לשלב בין השניים למשחק אחד.

הייתי רוצה לשמוע על הmultyplayer מצד שחקנים שמשחקים בCOD ו BIA:EIB.

בנוסף, אני רוצה לשמוע על אריכות הימים של המשחק, כלומר שלא תגמר ההנאה מהר, אם הבנתם.

ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי לבחור את ה"בחירה החכמה" למרות שאין פה כזאת כי הכל עניין של הנאה, ובשניהם נהנתי מאוד, מהצורה המאתגרת שנלחמים בBIA ובגרפיקה וכיפיות והרגשת המלחמה בCOD.
תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-05-2007, 12:43
צלמית המשתמש של dj marky mark
  משתמש זכר dj marky mark dj marky mark אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.05
קצת קשה להשוות בין ה 2
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SkyRaider שמתחילה ב "בחירת משחק מבין 2"

COD2 הוא משחק פעולה (סיימתי אותו פעמיים)
BIA:EIB זה משחק טקטי, שיחקתי ב BIA הראשון ואחרי איזה 4 שלבין כבר מחקתי אותו כי כל הקטע התחיל לשעמם אותי מאוד, כל הזמן אותם פקודות, צריך לשבת איזה שעה תחת מכסה אחד ולקוות מאוד שכל כדור שאתה יורה לפחות יהי בכיוון של האויב, מאוד מתסכל.

לגבי המולטיפלייר, בחודשים הראשונים של COD2 המולטיפלייר היה מעולה, הייתה קהילה ישראלית לא רעה בכלל, היו דיי הרבה שרתים שניתן היה לשחק בהם (מכל הסוגיים, TDM, DM, S&D וכו')
ואז שהד ארצי החליטו "לחסום" את כל המשתמשים שאין להם סידיקי מקורי, הקהליה נהרסה לגמרי, אני יכול לספור את מספר השרתים הישראליים על כף יד אחת, ובקושי נכנסים לשם לשחק, לעומת זאת יש שרתים מחו"ל - אפשר לשחק בהם אבל הפינגים גבוהים וזה הורס את את ההנאה.

לגבי המולטיפלייר של BIA:EIB, אף פעם לא שמעתי על מישהו שמשחק בזה ברשת, אני בכלל בספק אם יש לזה מולטיפלייר, ואם יש אז אני בספק אם יש לזה קהילה רצינית.

לגבי שעות משחק, אני חושב שללא כל ספק שעות המשחק של BIA:EIB הם הרבה יותר ארוכות משל COD2 מהסיבה שהזכרתי למעלה, זה משחק מאוד איטי, ולהרוג את האוייבים לוקח הרבה מאוד זמן. ויש לזה גם דיי הרבה שלבים, בקיצור ממש משחק שצריך להשקיע בו.

אם אתה מחפש מולטיפלייר אל תסתכל בכלל על 2 המשחקים האלה, יש הרבה מאוד משחקים אחרים עם מולטיפלייר מצויין, אבל אם אתה מתעקש COD2 ללא כל ספק לוקח במולטיפלייר (לדעתי).

לגבי הסינגל פלייר, זו צריכה להיות החלטה שלך, אם אתה מחפש משחק טקטי עם שעות ארוכות של משחק, ואתה ממש רוצה להשקיע בו אז לך על BIA:EIB.

אם אתה מחפש משחק פעולה מהיר, כיפי, גרפיקה טובה, אפקטים טובים, משהו קליל בלי הרבה סיבוכים - לך על COD2.

מקווה שעזרתי. (:
מארק.

נערך לאחרונה ע"י dj marky mark בתאריך 23-05-2007 בשעה 12:46.
ישן 23-05-2007, 15:25
צלמית המשתמש של Djec
  משתמש זכר Djec Djec אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.06
באמת בחירה קשה :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SkyRaider שמתחילה ב "בחירת משחק מבין 2"

לגבי COD2 - הסינגל פלייר ממש טוב , אתה מרגיש חלק ממלחמה אחת גדולה האקשן כמעט ובלתי פוסק ו3 המערכות של המשחק עשויות מצוין . כמובן שהגרפיקה מדהימה והסאונד יוצא מן הכלל . אמנם הקהילה בתקופה הזאת למולטיפלייר של המשחק דלה מאוד ואפשר לשחק רק באירופה ששם הפנגים יותר גבוהים אבל עדיין מקובלים .

לגבי BiA :EiB - שוב מדובר במשחק מצוין שלא יורד מהרמה של קוד 2 ,האמת היא שאני עכשיו משחק במשחק והמערכה לשחקן יחיד מצויינת , המשחק דורש יותר טקטיקה ושליטה ביחידות אבל שמתרגלים לזה זה פשוט כיף , גם הדרך שמוצג הכל במשחק מהדמויות והחיילים והסביבות זה מדהים. הגרפיקה גם פה מצויינת ( למרות שפחות טובה מקוד 2 ) והסאונד מצוין . בדומה לקוד 2 למשחק אכן יש מולטיפלייר אבל בארץ אין קהילה ואפשר לשחק בשרתים אירופאיים אני אישית לא התנסיתי במולטיפלייר אבל לפי מה ששמעתי הוא חביב מאוד . חוץ מזה למשחק יש מצב סקירמיש כמו משחקון נחמד לשרוד תחת מתקפות גדולות של אויב .

נתתי את חוות דעתי האישית על שני המשחקים , לפי דעתי מדובר בשני משחקים מצויינים שרק בגלל הסינגל פלייר שלהם כדאי לקנות אותם אמנם אתה מחפש אורך חיים ארוך למשחק . תעשה את השיקולים שלך מה יותר מתאים , איזה סגנון אתה יותר מעדיף כי לי אישית קשה לבחור אחד מהשניים.

וחוץ מזה קיימים דמואים לכל אחד מהמשחקים תבדוק אותם אני מאמין שזה יעזור לך

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר