לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2007, 18:16
  יואב_ד יואב_ד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יואב_ד שמתחילה ב "תעודת בגרות, קבע וקק"צ"

קודם כל תודה לכל מי שהקדיש מזמנו לענות לי.
והמצב שלי הוא כזה :..
יש לי בגדול 20 יח"ל. ואמרו לי שצריך 21 או 22 יח"ל בשביל לקבל תעודת בגרות ואני במסלול טכנולוגי ששם נכשלתי בבגרות אחת שהיא 2 יחידות לימוד וזו הבעיה בעקרון...
עכשיו אני יודע שבשלב מסוים אני אהיה חייב להשלים את הבגרויות [וזה גם מה שאני מתכוון לעשות אבל אני יודע שזה לא יהיה אפשרי על יום הגיוס ולכן אני מתגייס בלי תעודת בגרות] ואני רוצה לצאת לקורס קצינים ואני גם מודע לזה שאאלץ לעשות תואר בשביל להיות רב סרן או משהו דומה [לא בדיוק זוכר, חבר שלי הסביר לי שאחותו סגנית אלופה בצבא] אבל פשוט רציתי לדעת שבמידה ואוכל להשלים במהלך השירות הצבאי את הבגרויות שלי אז אוכל לצאת לקצונה ולעלות דרגות ולהמשיך בקריירה צבאית [כי מבחינתי חשוב לתרום למדינה].

אז זה פחות או יותר המצב שלי כרגע...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2007, 18:50
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי יואב_ד שמתחילה ב "מדעי המחשב חלק ב'."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי יואב_ד
מדעי המחשב חלק ב'.

כמה היה לך בחלק א? (אם אפשר לשאול כמובן) כמה ביחידה ה3?(HTML או פסקל מה שלמדתם?) ובכמה ב2 היחידות האחרונות...

תראה אני חושב שהטעו אותך בגדול אתה צריך את כול הבגרויות שהבחור פה כתב לך (מינימום של 3 במתמטיקה ואנגלית)+ מקצוע הרחבה 5 יחידות.

עכשיו אם אין לך בגרות מלאה זה יפגע לך בצורה מסוימת בקב"א עכשיו אם המבחנים והראיון אישי היה בסדר אז הקבא והדפר שלך עדין יהיו גבוהים כלומר אתה תקבל זימונים כמו שאר האנשים(למרות שיש מסלולים שאתה יכול לגשת אליהם רק אם אתה לומד מקצוע מסוים אם אני לא טועה כי אצלי קיבלו אנשים פרויקט גאמא רק כאלה שלומדים במחשבים או בפיזיקה/רובוטיקה)

ובקשר לקורס קצינים לא יפריע לך אין כול קשר אם תעבור את המבחנים ויותר חשוב תיהיה מתאים מבחינה אישית אתה תצא לא משנה איזה נתונים יש לך

בהצלחה
ישן 02-06-2007, 18:53
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי idanmag שמתחילה ב "[QUOTE=יואב_ד]מדעי המחשב חלק..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי idanmag
כמה היה לך בחלק א? (אם אפשר לשאול כמובן) כמה ביחידה ה3?(HTML או פסקל מה שלמדתם?) ובכמה ב2 היחידות האחרונות...

תראה אני חושב שהטעו אותך בגדול אתה צריך את כול הבגרויות שהבחור פה כתב לך (מינימום של 3 במתמטיקה ואנגלית)+ מקצוע הרחבה 5 יחידות.

עכשיו אם אין לך בגרות מלאה זה יפגע לך בצורה מסוימת בקב"א עכשיו אם המבחנים והראיון אישי היה בסדר אז הקבא והדפר שלך עדין יהיו גבוהים כלומר אתה תקבל זימונים כמו שאר האנשים(למרות שיש מסלולים שאתה יכול לגשת אליהם רק אם אתה לומד מקצוע מסוים אם אני לא טועה כי אצלי קיבלו אנשים פרויקט גאמא רק כאלה שלומדים במחשבים או בפיזיקה/רובוטיקה)

ובקשר לקורס קצינים לא יפריע לך אין כול קשר אם תעבור את המבחנים ויותר חשוב תיהיה מתאים מבחינה אישית אתה תצא לא משנה איזה נתונים יש לך

בהצלחה

חוסר תעודת בגרות לא פוגע בקב"א. הקב"א מושפעת רק ממסלול הבגרות.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

ישן 02-06-2007, 18:59
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "אבל אם נכשלת במסלול - לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
אבל אם נכשלת במסלול - לא סיימת את המסלול זה כן יפגע בקב"א.

לא, זה לא.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
במידה ואתה עושה 5 פיזיקה, 5 כימיה, 5 ביולוגיה, 10 מחשבים, 10 אלקטרוניקה ונכשלת בחצי מהם זה לא אומר שאתה מקבל נקודות זכות על זה שניסית לעשות כל כך הרבה יחידות :\

זה כן.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
מה שאני בעצם אומר שהקב"א כן תלוי בציון העובר בבגרות כיוון שבמידה ונכשלת במקצוע אתה לא באמת יודע אותו ולכן זה לא יוסיף לך קב"א עבורו.

לא נכון.

לפני שאתה ממשיך להנפיץ, אני אשמח אם תביא מקור כלשהו שעליו אתה מתבסס, מעבר לזה ש"נראה לך" שזה ככה.

אני למשל מתבסס על דברים שכתבה פה חתולים פעם, ואני דיי בטוח שהיא, בתור מראיינת פסיכוטכנית לשעבר, יודעת קצת יותר טוב ממך.

ישן 02-06-2007, 19:27
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "אתה סותר את עצמך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
אתה סותר את עצמך בתגובה.
שלושת הדברים שעל שנים מהם אמרת לא ועל אחד מהם אמרת כן הם אותו הדבר בניסוח שונה.

לפי סדר התשובות:
1. לא, זה לא יפגע בקב"א.
2. זה כן אומר שאתה מקבל נקודות זכות על זה שניסית לעשות כל כך הרבה יחידות.
3. לא נכון, הקב"א לא תלוי בציון הבגרות.

עכשיו יותר ברור? לפי הטענות שלך היו צריכים להוריד לך קב"א על חוסר הבנת הנקרא.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
אני אנסה להסביר את הטענה שלי.
במידה ואתה לומד מקצוע מוגבר פיזיקה 5 יחידות אך מקבל בציון הסופי 40 הקב"א שלך ירד ביחס לקב"א שיהיה לך במידה ותקבל 80 בפיזיקה 5 יחידות - זה מה שאני אומר ולא שום דבר אחר.

הבנתי טוב מאוד מה אתה אומר - ואתה טועה (וזה כל מה שאני אומר, ולא שום דבר אחר).

ישן 02-06-2007, 19:40
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "חחח, אתה מקשיב למה שאתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
חחח, אתה מקשיב למה שאתה אומר?
כל תלמיד יכול לבחור להרחיב כמה מקצועות שהוא רוצה, הוא רק צריך לשלם 200 ש"ח לשנה על התוספת. לפי מה שאתה אומר אני יכול להרוויח את כל המקצועות שיש לבית הספר להציע, לא להגיע לאף שיעור, לגשת לבגרות ולהכשל ולקבל בונוס בקב"א.

בחייך, אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר, על תנפיץ (נשמע מוכר?)....

דבר ראשון, זה "אל תנפיץ", אם אתה כבר תופס תחת לפחות תעשה את זה כמו שצריך.
דבר שני, לא יודע באיזה סרט אתה חי, אבל זה שתעשה מיליון יחידות בכל מקצוע שיש לא ייתן לך שום בונוס בקב"א, לכן זה חסר טעם.
דבר שלישי, לפני שאתה מתחיל לצאת פה על אנשים שמבינים יותר ממך, תבדוק את עצמך ותביא הוכחות כלשהן לטענות השגויות שלך.
דבר רביעי, כבר חסמו אותך מכאן (ומפורום צו"ב), לא? זאת לא הפעם הראשונה שאתה מנפיץ פה בלי ביסוס להודעות שלך, ובקצב הזה אני כבר מנבא חסימה נוספת.

כדי שלא יגידו שאני לא משחק לפי החוקים של עצמי, אז הנה:

ציטוט:
במקור נכתב על ידי chatulim
יש השפעה ישירה בשאלה האם המלש"ב לומד למסלול בגרות חלקית או מלאה. אין השפעה (במידה ולומד במסגרת רגילה לחלוטין) לעובדה האם ניגש.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי חתול מסטול
בעצם אין שום קשר בין מסלול הבגרות (הכוונה למספר יחידות ההרחבה והמקצוע) לבין הקב"א?
רק לעניין האם הבנאדם לומד לבגרות מלאה או חלקית? הבנתי נכון?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי chatulim
נכון מאוד

מתוך האשכול הזה.

ישן 02-06-2007, 19:59
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "סלח לי על הטעות שאני לא עושה..."

שמע, או שאתה אידיוט או שאתה טרול, אין לי שום מושג אחר לתאר אותך.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
"מה שאני בעצם אומר שהקב"א כן תלוי בציון העובר בבגרות כיוון שבמידה ונכשלת במקצוע אתה לא באמת יודע אותו ולכן זה לא יוסיף לך קב"א עבורו."
אתה אמרת שזה כן! אבל עכשיו אתה מביא טיעון חדש שאומר שזה לא ושאין חשיבות ליחידות.

אני אומר שאין חשיבות לציון, אלא רק לעובדה שאתה במסלול בגרות מלאה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
"במידה ואתה עושה 5 פיזיקה, 5 כימיה, 5 ביולוגיה, 10 מחשבים, 10 אלקטרוניקה ונכשלת בחצי מהם זה לא אומר שאתה מקבל נקודות זכות על זה שניסית לעשות כל כך הרבה יחידות :\"
אתה אמרת שזה כן נותן נקודות זכות, אבל עכשיו מביא טיעון חדש שאומר שזה לא.

אלוהים אדירים...

העובדה שאתה מיועד לבגרות מלאה - זה מה שנותן נקודות זכות, לא זה שבבגרות יש מיליון יחידות. ושוב, הציון לא משנה, העובדה שאתה מיועד לבגרות מלאה - זה מה שעושה את ההבדל.

שוב, כדי שלא יהיו אי הבנות:
ציון בבגרות - לא משנה.
מיועד לבגרות מלאה - כן משנה.
מיועד לבגרות מלאה עם מיליון יחידות - לא משנה, העיקר שהבגרות מלאה.

איך אפשר להיות יותר ברור מזה? אני בספק שיש פה עוד מישהו בפורום חוץ ממך שלא הבין מה ניסיתי להסביר, אתה פשוט חייב להתחכם ולנסות להוציא את עצמך מהמצב שהכנסת את עצמיך אליו, אז למרות שכבר אבוד לך ויצאת הכי אפס שאפשר לצאת, אתה מנסה להתקיל אותי בכל מני שאלות דביליות.

תפרוש כל עוד אתה יכול.

ישן 02-06-2007, 20:06
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "עכשיו אפשר להבין מהתגובה שלך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
עכשיו אפשר להבין מהתגובה שלך משהו.
בהודעות הקודמות שלך ענית כן ולא, אפשר להסיק מזה 1001 דברים. אל תאשים אותי שאתה לא יודע להתבטא...

מההודעות הקודמות שלי אפשר להבין בדיוק מה שצריך להבין, אלא אם כן אתה מנסה להתחכם כמו שאתה ניסית, ואני בטוח שחוץ ממך כולם הבינו.
אני מאשים אותך בזה שאתה כרגיל מנפיץ פה, אחר כך הוא מעיז להאשים אותי בהנפצות, אחרי שאני מנסה לעשות סדר בכל החרטא שאתה כתבת, ובמקום להתנצל על ההאשמות ולהודות לי שתיקנתי את הטעויות שלך, אתה עוד מתווכח ומנסה לחפש (ללא הצלחה) שגיאות לוגיות בדברים שכתבתי.

ישן 02-06-2007, 20:15
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי Dean שמתחילה ב "[QUOTE=Hydra]עכשיו אפשר להבין..."

ללא הצלחה?
ציטוט פשוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
במידה ואתה עושה 5 פיזיקה, 5 כימיה, 5 ביולוגיה, 10 מחשבים, 10 אלקטרוניקה ונכשלת בחצי מהם זה לא אומר שאתה מקבל נקודות זכות על זה שניסית לעשות כל כך הרבה יחידות :\

התגובה שלך (כל התגובה שלך לזה):
זה כן.

תלמד להתבטא, תלמד להתנסח ותתבגר. אם הייתי מעוניין לריב עימך לא הייתי מגיב את התגובה הבאה להודעה שלך באשכול הזה:
"
יפה, למדתי משהו
לא ידעתי שחובה מקצוע מוגבר 5 יחידות. אבל נראה לי שאם עושים מתמטיקה 5 או אנגלית 5 זה נחשב כהמקצוע המוגבר הזה.
"

אני מבין שאתה מנסה להפיל עלי את האשמה שאי אפשר להבין משהו קבוע וספציפי מהניסוח הכושל שלך, אבל יהיה יותר פשוט אם תגיב תגובה מנוסחת ולא תגובה של כן ולא אשר אפשר להסיק ממנה 1001 דברים שונים הסותרים את את השני.
ראה איזה פלא, ברגע שהגבת כמו בן אדם אפשר היה להבין למה התכוונת בלי לעשות ניחושים.

ישן 02-06-2007, 20:30
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "ללא הצלחה? ציטוט פשוט: במקור..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
אני מבין שאתה מנסה להפיל עלי את האשמה שאי אפשר להבין משהו קבוע וספציפי מהניסוח הכושל שלך, אבל יהיה יותר פשוט אם תגיב תגובה מנוסחת ולא תגובה של כן ולא אשר אפשר להסיק ממנה 1001 דברים שונים הסותרים את את השני.
ראה איזה פלא, ברגע שהגבת כמו בן אדם אפשר היה להבין למה התכוונת בלי לעשות ניחושים.

אתה יודע מה, סבבה, נקבל את זה. התשובה שלי במקרה ההוא הייתה קצרה ומתומצתת מדי, חשבתי שבנאדם "בוגר" ו"אינטיליגנטי" כמוך יוכל להבין ממנה את העיקר ולא את שאר 1000 הדברים, אבל כנראה שטעיתי.
תשים לב שאתה שוב מתייחס לדברים הקטנים והטריוויאליים, ומתעלם מעיקר הנושא.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra

תלמד להתבטא, תלמד להתנסח ותתבגר. אם הייתי מעוניין לריב עימך לא הייתי מגיב את התגובה הבאה להודעה שלך באשכול הזה:
"
יפה, למדתי משהו
לא ידעתי שחובה מקצוע מוגבר 5 יחידות. אבל נראה לי שאם עושים מתמטיקה 5 או אנגלית 5 זה נחשב כהמקצוע המוגבר הזה.
"

אני בינתיים מתבטא בסדר גמור, אתה זה שלא יודע את ההבדל בין "אל" ל"על".
להזכירך בפעם המי-יודע-כמה, היה ברור לך שטעית לפני הרבה מאוד הודעות, אבל אתה המשכת להיטפל לקטנות ולנסות לצאת צודק לפחות במשהו קטן, כי ברור לך שבנושא הכללי טעית, זה בנוגע לעניין הבגרות.
אם באמת לא היית מעוניין לריב איתי, לא היית משחק אותה ראש קטן, והיית מיד מסכים עם זה שאתה טועה, ובזה היה נגמר הדיון. אבל לא, אתה המשכת להתווכח ועוד האשמת אותי בהנפצות, אחרי שהבאתי לך הוכחות ולא היה לך דרך מוצא - רק אז התחלת להיטפל לקטנות ולנסות להוציא את דברי מהקשרם ולמצוא פגמים בהודעות שלי, כדי לא לצאת לגמרי אפס.

אני מציע לך שתפסיק עכשיו, כי אתה רק מביך את עצמך יותר ומבזבז לי ולך את הזמן.

ישן 02-06-2007, 20:36
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Dean שמתחילה ב "[QUOTE=Hydra] אני מבין שאתה..."

שים לב, אני לא אומר שצדקתי, אתה צודק במידע שנתת בהודעה האחרונה.
בהודעות שלפני, אלו שבהן טענתי שטעית, טעית, או לפחות חלק מהפרושים האפשרים להודעה שלך היו טעות.

אתה רוצה להטפל לטעות אחת שלי בין אל ועל, שיהיה לך בכיף, אני את ה100 בבגרות בחיבור ובלשון קיבלתי.

תן לי להסביר לך את זה שוב, אני לא אומר שצדקתי! אני אומר שטעיתי שחשבתי שיותר יחידות זה יותר קב"א. אני אומר דבר בסיסי, בהודעות הקצרצרות שלך של כן ולא אי אפשר היה להבין את הטיעון שלך, זה הכל...

תחסוך ממני את בזבוז הזמן ואל תגיב להודעה הזו. צדקת, טעיתי, להבא תגיב תגובה יותר מושקעת ומלאה ואם תשים לב, אתה קראת לי אפס, אידיוט וכו' ואני אפילו לא פעם אחת עשיתי זאת, אז שמור על טקסט ראוי.

שיהיה לך ערב טוב.

ישן 02-06-2007, 20:47
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "שים לב, אני לא אומר שצדקתי,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
שים לב, אני לא אומר שצדקתי, אתה צודק במידע שנתת בהודעה האחרונה.
בהודעות שלפני, אלו שבהן טענתי שטעית, טעית, או לפחות חלק מהפרושים האפשרים להודעה שלך היו טעות.

אתה רוצה להטפל לטעות אחת שלי בין אל ועל, שיהיה לך בכיף, אני את ה100 בבגרות בחיבור ובלשון קיבלתי.

תן לי להסביר לך את זה שוב, אני לא אומר שצדקתי! אני אומר שטעיתי שחשבתי שיותר יחידות זה יותר קב"א. אני אומר דבר בסיסי, בהודעות הקצרצרות שלך של כן ולא אי אפשר היה להבין את הטיעון שלך, זה הכל...

תחסוך ממני את בזבוז הזמן ואל תגיב להודעה הזו. צדקת, טעיתי, להבא תגיב תגובה יותר מושקעת ומלאה ואם תשים לב, אתה קראת לי אפס, אידיוט וכו' ואני אפילו לא פעם אחת עשיתי זאת, אז שמור על טקסט ראוי.

שיהיה לך ערב טוב.

לא קראתי לך אידיוט, נתתי לך אפשרות בחירה בין אידיוט לטרול .
ואתה טועה בזה שאתה אומר שאי אפשר היה להבין את הטיעון מההודעות הקצרות שלי, אפשר היה להבין לא נכון (אם ממש מתאמצים, כמו שאתה עשית), אבל אתה צודק, פעם הבאה אני אגיב בצורה שאפשר יהיה להבין ממנה רק פירוש אחד.

ישן 02-06-2007, 18:41
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי יואב_ד שמתחילה ב "קודם כל תודה לכל מי שהקדיש..."

זכאות לתעודת בגרות

תלמיד יהיה זכאי לקבל תעודת בגרות אם מילא אחר התנאים הבאים:

1. הוא נבחן וקיבל ציון חיובי (55 ומעלה) במקצועות חובה בהיקף של 15 יח"ל (יחידות לימוד) לפחות. בדרך כלל, היקף הלימודים ליחידת לימוד אחת מוערך בכ‏-90 שעות לימוד בכיתה. כמו כן, ניתן להרחיב חלק מהמקצועות החובה עד לרמה של 5 יח"ל.
  2. הוא עבר בהצלחה בחינה במקצוע נוסף, אותו בחר להרחיב ברמה של 5 יח"ל.
  3. הוא מילא את החובות הנדרשים ממנו במקצועות הפנימיים של ביה"ס (הנלמדים לרוב עד סוף כתה י' או י"א) במכסת מינימום של 7 יח"ל.
  4. הוא קיבל ציון חיובי במקצוע "חינוך גופני", הנחשב כ-2 יח"ל.
בסך–הכל יש להשיג מינימום 20 יחידות לימוד חיצוניות ו-29 פנימיות.

[עריכה] מקצועות החובה
  1. מתמטיקה (3 יח"ל)
  2. אנגלית (3 יח"ל)
  3. ספרות (2 יח"ל)
  4. היסטוריה (2 יח"ל)
  5. תנ"ך (2 יח"ל)
  6. אזרחות (1 יח"ל)
  7. מקצוע בחירה כלשהו (5 יח"ל)
  8. הבעה עברית (2 יח"ל) - מורכב משני מקצועות:
    1. ידיעת הלשון וההבעה (1 יח"ל)
    2. חיבור עברי (1 יח"ל)
או לחילופין:

1. עברית: הבנה, הבעה ולשון שאלון א'
    2. עברית: הבנה, הבעה ולשון שאלון ב'
[עריכה] הערות

• בבתי ספר דתיים, חובה ללמוד את המקצוע תנ"ך ברמה מוגברת (3 יח"ל לפחות). כמו כן, בבתי ספר דתיים ישנה אפשרות להחליף את אחת או שתי יחידות הספרות ביחידה או שתיים של מחשבת ישראל).
  • בבתי ספר נוצריים, מוסלמים או דרוזים, התלמידים נבחנים במקצועות חלופיים במקום תנ"ך: דת הנצרות, דת האסלאם או מורשת הדרוזים.
  • בבתי ספר ערביים לומדים ערבית מוגברת במקום הבעה עברית.
  • ניתן לעשות עבודת גמר ברמה של 5 או 4 יחידות לימוד.
[עריכה] מגמות

המקצועות שעליהם שם התלמיד את הדגש, ובהם הוא נבחן ברמה של 5 יח"ל, יוצרים את מגמת הלימוד שלו. בתי הספר התיכוניים מציעים מבחר גדול של מגמות. אך לא כל בתי הספר מציעים את אותן מגמות, ואף שמות המגמות שונים מבית ספר אחד למשנהו, דוגמה למגמה היא:

[עריכה] חריג לכלל הזכאות

תלמיד יכול להיות זכאי לתעודת בגרות גם אם קיבל במקצוע חובה אחד ציון הנמוך מ-55 וגדול מ-45, כל עוד זהו הנכשל היחיד.
תלמיד יכול להיות זכאי לתעודת בגרות גם אם קיבל במקצוע חובה אחד ציון הנמוך מ-45 וגדול מהציון בארבעת התנאים הבאים:
  1. זהו ציון במקצוע ברמה 1-3 יחידות לימוד, לכל היותר.
  2. אין זה ציון בהבעה עברית.
  3. כל שאר הציונים הסופיים הם 55 לפחות.
  4. בשני מקצועות אחרים סכום הציונים הוא 150 לפחות וכמובן שהציונים עצמם מעל ציון 54.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:15

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר