לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-06-2007, 17:22
  Shiss10 Shiss10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.06
הסיפור ההזוי והיוצא דופן שלי.

אז ככה... אני ארנון. כרגע בן 17 וחצי. נולדתי בתאריך 28.1.1990 (זה חשוב,תכף תבינו למה...)

אני כרגע בכיתה י"ב, לא י"א! י"ב!, (הוקפצתי שנה בגן), ואני לומד בכיתה י"ב עם ילדים ששנת הלידה שלהם היא 1989. מקווה שאני ברור עד כאן.

היה ברור לי שאני אתגייס מאוחר מכיוון ואני מסיים את הבגרויות האחרונות כבר בגיל 17 וחצי, אבל לא רציתי ולהקדים את הגיוס ללפני גיל 18.

וכאן הסיפור בעצם מתחיל, רציתי מאד להגיע לשייטת, וחלמתי על זה מגיל צעיר, כשהייתי בכיתה י"א, (היום אני בי"ב), לא ידעתי על קיומה של גדנ"ע צלילה, ולא ניסיתי להגיע לשם.

שנה אח"כ (השנה) - פתאום הבנתי, שוואלה! אולי אני עוד יכול לעשות את הגדנ"ע? הרי הגדנ"ע היא לתמידי כיתות י"א, ואמנם אני לא לומד בכיתה י"א, אבל אני בגיל שלהם (כי הוקפצתי שנה, ואני אמור להיות בי"א, להזכירכם תאריך הלידה שלי 28.1.1990, ז"א שיכול להיות שיש ילדים שתאריך הלידה שלהם הוא נניח 5.1.1990 והם אפילו יותר גדולים ממני, והם יכולים לעשות את הגדנ"ע כי הם בי"א, אז למה אני לא?

יצרתי קשר על חיל הים בבקשה לעשות את הגדנ"ע, (אחרי שכבר הייתי בצו ראשון), ולקחתי בחשבון שחיל הים יוצר קשר עם לשכת הגיוס ומברר עליי פרטים, (נתונים פסיכוטכניים, משקפיים וכו'.), ואז יחליט חיל הים אם אני רשאי לעשות את הגדנ"ע למרות שבפועל אני לא תלמיד כיתה י"א אלא י"ב, אבל אני חריג כי הוקפצתי שנה וסה"כ יש אולי אחדים כאלה בארץ בשנתון שלי. אכן כך היה, אבל ניתן לי אור ירוק לעשות את הגדנ"ע וקיבלתי זימון למיונים פסיכוטכניים בביתן חיל הים, עברתי אותם ולאחר מכן קיבלתי זימון למר"י בחיפה.

כרגע אני עומד לפני המר"י ולאחר מכן כמובן גדנ"ע ואז גיבוש, אני מקווה שהסיפור שדלי לא מבולבל מדי אבל כאן אני צריך את עזרתכם חבר'ה, ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי כי הן מאד מעיקות עליי, אז ככה:

-תאריך הגיוס שלי הוא 16.3.2008 (נכון לעכשיו). אם אני עושה את הגדנ"ע (עם תלמידי כיתות י"א), בזמן תאריך הגיוס שלי הם בכלל עוד לומדים! מה יהיה איתי? במידה ואתקבל (טפו טפו) עם מי אתגייס? מחזור מעליי? מה יהיה?

-במהלך כל המיונים לא נשאלתי אפילו פעם אחד באיזה כיתה אני. (מכיוון שברור להם שכל מי שמגיע הוא בכיתה י"א.) אני מקווה שלא ייצא מצב שיחשבו שניסיתי לרמות אותם או משהו, ויגלו את זה ויפילו אותי, סה"כ לא עשיתי משהו לא בסדר, ובסה"כ ניגשתי למיונים עם ילדים בני גילי.

-נכון לעכשיו, הגדנ"ע ביולי (7) והגיבוש באוקטובר (10). במידה ואקבל יום סיירות. אקבל אותו ביולי! ובמידה ואעבור אותו אקבל גיבוש, ככה שהגדנ"ע והגיבוש של השייטת יתנגשו לי כך או אחרת עם יום הסיירות והגיבוש שאחריו (במידה ואעבור). בנסוף אני לא חושב שאוכל לעמוד בעומס של יום סיירות וגדנ"ע ביולי. ושני גיבושים אחרים בחודשיים.

-עלול לצאת מצב אבסורדי בו אני עושה יום סיירות ומקבל גיבוש שייטת ועומד גם לפני גיבוש דרך הגדנ"ע, ואני נמצא במצב הזוי ומבולבל!

מקווה שמישהו יצליח לעשות לי קצת סדר בעניינים.
ניתן לפנות אליי גם בפרטי אם משהו לא מובן וכו'.

תודה,
ארנון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-06-2007, 18:01
  גולבו כחולות גולבו כחולות אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.02
תקשיב לי ותקשיב לי טוב !
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Shiss10 שמתחילה ב "הסיפור ההזוי והיוצא דופן שלי."

אומנם אני לא מכיר שום סיפור זהה לשלך אבל אני מכיר סיפור דומה.

שורה תחתונה תמשיך את הדרך שלך כמו שהיא.
אל תחשוב שבטוח תעבור את היום סיירות ואל תחשוב שבטוח תקבל גיבוש שייטת.

אבל וזה האבל הגדול !!!

אם והיה וכאשר (טפו טפו טפו - צרות טובות) יהיה לך גם גיבוש שייטת וגם גיבוש דרך הגדנ"ע לך לגיבוש הרגיל !!!
למה ? ככה !
כי דרך הגיבוש הרגיל יהיו לך הרבה יותר סיכויים להתקבל מאשר דרך הגיבוש של הגדנ"ע.

מבין ?

ובכל אופן כל דבר בעיתו קודם שתעבור הכל ואז תגיע ליום סיירות ותראה מה תקבל ואז תחשוב על זה.

זה מזכיר לי הרבה אנשים שמתלבטים בין איזה מגמות קרב בטיס הם יבחרו בלי שבכלל הם הגיעו לגיבוש.

שיהיה המון בהצלחה, תלך תתחיל תעבור תצליח ואז תחשוב על זה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:39

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר