לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2007, 12:16
  Theurgist Theurgist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.07
היחס של הצבא מוציא אותי מדעתי.

שלום רב

עשיתי גיבוש צנחנים ב 30.4 בין הראשונים. ואני כבר בהמתנה שבועיים לקבל תשובה והבעיה היא שאין תשובה בשבילי במחשב שלהם. כל הקטע שאף אחד לא יודע למה ולא רוצה לעסוק בזה אלא להגיד לי "תתקשר מחר". בסוף הם יגידו לי "לא עברת" רק בגלל שאני יעזוב אותם בשקט וזה יהיה לקראת סוף יוני ולא יהיה לי זמן לבקש חטיבה אחרת בגלל שלא נתנו לי מנילה. ומה שישאר לי זה סירוב בבקו"ם שזה דבר אחרון שאני רוצה לעשות בצבא.
לפני הגיבוש יצאתי מעתודה ונלחמתי לקבל גיבוש במשך חצי שנה ועוד אז היה את הזלזול הזה שלאף אחד לא אכפת. כל אחד רוצה להעביר את ה - 8 שעות שלו וללכת הבייתה.

אך אני אמור להסתקל על זה? שאני בן אדם בעל מוטיבציה מטורפת לשרת הצבא ולתת את הנשמה שלי. שאני בן יחיד נילחמתי בשביל החתימה והייתי בא ללשכת גיוס כל יום כמו לעבודה בשביל להזכיר להם מה בקשתי.

לעומת זאת בא איזה ערס שלא רוצה לדעת מזה צבא ובראש שלו זה רק פרופיל 24 ומקבל את היחס הכי טוב שיש.

אני על סף שבירה והמוטיבציה שלי נעלמת כל יום ואני מרגיש חסר אונים.

אולי אני טועה וזה רק מקרה חד פעמי והיחס הוא לא רע בכלל ואני מבקש סליחה אם אני טועה, אבל זה המקרה שלי וזאת המציאות.

בתודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:22

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר