לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2007, 18:43
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Guy.P.A שמתחילה ב "קבלתי אופק.. האם אני מעוניין..?"

האם הצבא יודע על בעיית הריטלין שלך? במידה ולא אמור להם, במידה וכן הם לא יודעים את החומרה כנראה.
הקורס ברמת העקרון הוא קורס ארוך מאוד שבו לומדים מ8:00 בבוקר עד 22:00-20:00 בלילה בלי הפסקה כמעט שפה זרה (ערבית ופרסית). לאחר הקורס יש מלא תפקידים, הראשי ביניהם הוא האזנות.
במידה וקשה לך לשבת בכתה בלי ריטלין אני אתקשה להאמין שתוכל לשרוד את הקורס, אבל אתקשה הרבה יותר להאמין שתוכל לשבת עם אוזניות על הראש ולהקשיב בעיקר לכלום במשך שעות על גבי שעות.

במידה ואתה חושב שאתה יכול ואתה אוהב ערבית ופרסית (אם אתה לא אוהב את השפות אל תלך לזה. צריך הרבה אהבה לנושא בשביל זה), לך על זה ושיהיה בהצלחה

אגב, יותר מידע ממה שאתה יודע אסור לתת לך בכל מקרה, כך שאל תצפה לגלות פה פנינות חוכמה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2007, 18:57
  Guy.P.A Guy.P.A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "האם הצבא יודע על בעיית..."

ברפואי בצו הראשון הוא שאל אותי על ריטלין ואמרתי לו את האמת, שאני לא לוקח קבוע אלא רק למבחנים ובגרויות.

ביום רגיל בבית ספר אני לא צריך ריטלין, ואם הנושא הנלמד מעניין אז אני משאר שאני לא אצטרך גם בקורס ארוך.

העניין הוא שבמידה והחומר לא יהיה מעניין בשבילי, אתקשה לשבת שם 12 שעות+- ביום ללא התרופה.

האם הפרוייקט הזה זה באמת לשבת עם אוזניות ולהקשיב? האם לתפקידים אלה לא מתמיינים דוברי ערבית ( דרוזים או 5 יחידות ) ישר מבית ספר?

או שזה אותו דבר פחות או יותר?

אני פשוט חייב לשמוע עוד קצת מידע על העסק הזה כי מצד אחד ללמוד פרסית אני מאוד אשמח, ואם התפקיד יהיה מעניין אז גם, אבל אם זה תפקיד האזנות שצריך לשבת עם אוזניות ולהוציא את הPL ולהכניס לחור אחר אני ממש לא נראה לי מעוניין בזה..
ישן 04-06-2007, 20:12
  Guy.P.A Guy.P.A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "מה שלא כותבים מעל גבי הפורום, לא כותבים באף מקום אחר"

אני מבין..

בכל מקרה,

לאנשים שמכירים \ היו בקורס ואחריו, או מכירים אנשים שהיו, בלי להכנס לפרטים,

הייתם אומרים שכשאתם קמים בבוקר אתם קמים מהמיטה עם ציפייה מסויימת למה שאתם הולכים לעשות היום? או מרגישים שאת מבזבזים 3 שנים מהחיים שלכם בשביל משהו שהוא לא כל כך חשוב \ הייתם יכולים לתרום במקום אחר הרבה יותר?
האם מהלך הקורס קשה כמו שהוא נשמע ( 10-12 שעות ביום בלי הרבה הפסקות במשך חמישה חודשים ) או שהחומר והשפה מעניינים וזה עובר ב"פנאן"?

שוב, בלי פרטים ספציפיים על מה עושים, רק איך זה גורם להרגיש.

אישית אני בן אדם שמאוד מתעניין בתרבויות ובשפות אחרות, ונושא האיסלאם גם דיי מוכר לי ואני יודע עליו דברים הרבה מעל הבן אדם הממוצא בכיתה י"א בגלל שהנושא מעניין אותי, ואני משתתף בדברים הקשורים אליו.
אני מסוגל בהחלט ללמוד שפה חדשה.

האם זה יתאים לי?
ישן 05-06-2007, 12:00
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Guy.P.A שמתחילה ב "קבלתי אופק.. האם אני מעוניין..?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Guy.P.A
שלום!

קבלתי היום זימון למיונים לפרויקט 'אופק' של חיל המודיעין, קראתי את חוברת ההסברה הקטנה, ולפי מה שהבנתי זה במיוחד האזנות ותרגומים של ערבית \ פרסית..

כמה זה יכול להיות מעניין?

אני תלמיד שדיי קשה לו לשבת בכיתה הרבה זמן בלי ריטלין, וערבית הפסקתי ללמוד עוד בכיתה ז'..

5 חודשים קורס, ואחרי זה שירות שאני לא יודע אם אני מעוניין בו ( למרות שאני לא יודע מה בדיוק קורה שם.. )

האם מישהו יכול לתת לי פרטים כללים על הקורס, השירות, וכו'?

התנאים פחות חשובים לי, כל עוד מה שאני יעשה יהיה חשוב, תורם, ומעניין.

אז אם למישהו יש איזשהו מידע.. בתודה מראש!

אני לא מבין איך הצבא הזה חושב, יש כאלה שכל כך רוצים ומתאמים ולא מקבלים ויש כאלה שכל כך לא רוצים ולא מתאמים ומקבלים.
אני לא יודע מה רשום בחוברת זה מה שרשום באתר שלהם
http://www1.idf.il/aman/Site/spotti...40010&pageno=15

לפי זה נשמע מאוד מעניין, אז כדאי לך ללכת למיונים לפחות ולראות מה קורה שם.

בהצלחה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:30

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר