לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2007, 14:17
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי danik90 שמתחילה ב "מדור סיירות"

אני פשוט לא מבין אותכם......האנשים שם אחלה...

ושלא תחשבו...צלצלתי אליהם 3 פעמים כבר לבדוק תשובות לצנחנים ושלחתי להם מכתבים אין ספור לחריג יום סיירות....עדיין הם לא התייחסו אליי בזילזול או אפילו קרוב בכל שיחה ושיחה הם דיברו בצורה הגיונית וטובה וגם שהתווכחתי איתם הם דיברו מאוד יפה.....מה שניתן להניח מכך זה שאתם מתקשרים ומדברים לא יפה איתם ואז הם מדברים לא יפה איתך בחזרה....
או שיכול להיות שבכל 20 השיחות בערך שנעשו ביני לבין המדור נפלתי על 20 חיילים טובים ולא על החארות...אבל תפעילו את ההגיון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2007, 16:51
  890 890 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי danik90 שמתחילה ב "מדור סיירות"

בואנה אנשים אתם מטעים את ת'בנאדם!!

אחי אל תקשיב לאפחד! תמשיך לשלוח להם פקסים אל תוותר למרות מה שאומרים לך במדור סיירות .
הפקיד אומר לך את זה כי שאתה שולח לו פקסים זה עושה לו עבודה והג'ובניק הזה לא רוצה לעשות כלום אז הוא "מאיים" עליך
כל מי שאומר פה "שזה מוקדם" טועה לגמריי אני גם לא קיבלתי יום סייירות ואני גם מתגייס ב2008 אבל עדיין שלחתי להם פקסים ובסוף קבלתי חריג סיירות. למרות כל מה שהפקידים אמרו לי כמו למשל "אתה סתם שולח זה לא באמת יעזור לך" אבל אני לא התייחסתי והייתי עקשן ובסוף קיבלתי מה שאני רוצה.

Tony montana
"שלחת ארבעה פקסים ובכולם קיבלת תשובה שלילת אז אולי די
אין מה לעשות אתה לא זכאי ליום סיירות זה לא סוף העולם תרים תראש ותתקדם הלאה"
דיי לדבר שטויות! בצבא שלנו הכל הולך בכח .
4 פקסים זה רק ההתחלה של "המלחמה" פעם הבאה תנסה לא לדבר ככה כי אתה סתם מוריד לבנאדם את החשק להמשיך להילחם .

danik90
קיצר אחי אל תפסיק לשלוח להם פקסים ,הרבה.הכל תלוי בכמה תציק למדור סיירות ואני אומר לך את זה מניסיון

אם אתה צריך עוד משהו אני אשמח לעזור לך
ישן 05-06-2007, 17:23
  gwert gwert אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי 890 שמתחילה ב "בואנה אנשים אתם מטעים את..."

מה זה קשור. כולם בפורום אומרים לכולם תמשיכו לשלוח ותציפו אותם... אבל יש גבול.. אם אתה על הסף אז אולי פקס או 2 יעזרו אבל לנדנד לא יתן לך כלום... אם אתה לא מתאים אתה לא מתאים... אין מה לעשות. צריך להרים את הראש ולהסתכל קדימה, יש עוד המון יחידות טובות בצה"ל כמו היחטיות למיניהן, יהל"ם, עוקץ, מיתר וכדומה. אם יש בנאדם עיוור בעין אחת, חסרה לו יד ויש לו אסטמה קשה מה לעשות, מאתיים פקסים לא יעזרו.. לא מתאים זה לא מתאים. זה לא אומר שאתם לא טובים, זה אומר שאתם לא הכי מתאימים לאותן יחידות שהדרישות בהן יותר גבוהות. נסו יחטיות שהן לא פחות טובות מהיחידות של יום סיירות או את שאר הדברים שמתאימים לכם ולא רק בגלל שאחרים רוצים. יום סיירות זה לא סוף העולם.
ישן 05-06-2007, 17:27
  890 890 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי gwert שמתחילה ב "מה זה קשור. כולם בפורום..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי gwert
מה זה קשור. כולם בפורום אומרים לכולם תמשיכו לשלוח ותציפו אותם... אבל יש גבול.. אם אתה על הסף אז אולי פקס או 2 יעזרו אבל לנדנד לא יתן לך כלום... אם אתה לא מתאים אתה לא מתאים... אין מה לעשות. צריך להרים את הראש ולהסתכל קדימה, יש עוד המון יחידות טובות בצה"ל כמו היחטיות למיניהן, יהל"ם, עוקץ, מיתר וכדומה. אם יש בנאדם עיוור בעין אחת, חסרה לו יד ויש לו אסטמה קשה מה לעשות, מאתיים פקסים לא יעזרו.. לא מתאים זה לא מתאים. זה לא אומר שאתם לא טובים, זה אומר שאתם לא הכי מתאימים לאותן יחידות שהדרישות בהן יותר גבוהות. נסו יחטיות שהן לא פחות טובות מהיחידות של יום סיירות או את שאר הדברים שמתאימים לכם ולא רק בגלל שאחרים רוצים. יום סיירות זה לא סוף העולם.

מה אתה מקשק!?
אחי אני מדבר איתך עכשיו ברצינות,מה שאתה לא מבין בו אל תתן עצות חבל שאתה סתם מטעה אנשים.

אני לא מכיר אף אחד שללח פקס אחד וקיבל חריג סיירות.
אני שלחתי להם לפחות 10 פקסים אז אל תבלבל את המוח.
ישן 05-06-2007, 17:51
צלמית המשתמש של Guardian Angel
  Guardian Angel Guardian Angel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.04.07
הם בסדר גמור אתה באמת מגזים
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Pishi Karishi שמתחילה ב "אחי אתה צודק במאה אחוז"

אתה צריכים להבין שלא רק אתה מתקשר אליהם ברגע נתון אלא עוד1000 ילדים שמחכים לתשובות לגיבוש צנחנים, ראיון אגוז, מבררים פרטים על ימי סיירות, איתור צדדי לצוללות/חובלים וזה עוד נמשך ונמשך..
אתה יודע איזה לחץ יש עליהם?
תנסה להבין את תצד השני.. אז מה אם עם ג'ובניקים? לא מותר להם לצאת ליום כיף של היחידה? הם אנשים שלפני כמה חודשים היו בדיוק כמוני וכמוך.

ולבחור שמציף בפקסים תמדור.. כמו שכתבתי לך באשכול הקודם, יש הבדל בין להתעקש לבין ללכת עם הראש בקיר. כנארה שאין אפשרות לאפשר לך להיות חריג, זה גם קורה ובאמת שזה לא סוף העולם.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

.Being a good leader is when your men follows you when they can choose not to

ישן 05-06-2007, 23:33
  danik90 danik90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.12.06
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי 890 שמתחילה ב "לפי מה שאני הבנתי זה בעיה..."

כן לכל מי שעוד לא יודע... אני בעל פרופיל 97 והבעיה היא בנתונים... בינתיים אני לא ישלח איזה שבוע שבועיים למדור סיירות עד שיסיימו עם האגוזניקים והצנחנים ואחרי זה אני יתחיל שוב.. ואני לא סתם שולח , אני שולח ניסוחים שונים ותאמינו לי שאם אני הייתי יושב שם והיייתי קורא מכתב כזה הייתי מאשר בטוח אם משהו רוצה אני יכול לשלוח לו בפרטי... בינתיים אני שולח בקשות ללשכת גיוס כדי לקבל מבחנים או ראיון חוזר! תגידו חבר'ה אם לא ציינתי בראיון האישי שאני רוצה יום סיירות וזה אז זאת יכולה להיות הסיבה? כי כששאלו אותי מה אני רוצה לעשות בצבא אמרתי קרבי ובזה זה הסתיים רק שכששאלו אותי אם אני ילך להנדסה קרבית, תותחנים או שריון אמרתי שבשום פנים ואופן לא (שאף אחד לא יפגע... דעות אישיות)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:59

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר