
04-06-2007, 18:29
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.10.03
הודעות: 11,186
|
|
|
השמאל הקיצוני פרסם חוברת המדריכה כיצגד לחבל בישראל
מאחורי החוברת עומדים חברי ארגונים בשמאל הרדיקלי כמו "אנרכיסטים נגד החומה", "פרופיל חדש", תעאיוש", "זוכרות", "גוש שלום", "יש גבול" ומפלגת חד"ש, שקוראים לשבש את אורח החיים בישראל כדי "לעמת את תושביה האדישים עם המציאות המסתתרת אי-שם מעבר לקו הירוק – מדינת ישראל כובשת, מענה, רוצחת, מונעת חופש תנועה, חופש עיסוק, חופש דת, תרופות, חשמל, מים וחינוך ממיליוני בני אדם".
כחלק מההתארגנות, הוכרזו התאריכים 5-11 ביוני כשישה ימים של "פעולה ישירה", שבהם "קבוצות ואינדיבידואלים יהפכו את המרחב הציבורי הישראלי לזירת המאבק בכיבוש ויצרו בעיה ממשית לכל אלה אשר מרוויחים מאדישות הציבור". חלק מהפעילויות הן מתוכננות, וכוללות למשל מסע אופניים שיחסום כבישים במרכז תל-אביב, אך ראשי קואליציית "כיבוש 40" מעוניינים להשאיר פעילויות גם ליד הדמיון הטובה של הפעילים.
בחוברת מוסבר לפעילים כיצד והיכן לתלות כרזות, איך לחסום כבישים ואיך לנהוג בעימות מול שוטרים. הכותבים ממליצים לחוסמי הכבישים להיעזר בתצפיתנים, שתפקידם להזהיר מנוכחות משטרתית. כמו כן ממליצים להצטייד מראש במתקני נעילה לידיים מצינורות פלסטיק או ברזל. "לשוטרים הרבה יותר קשה לפנות גוש של אנשים שמחובר יחד, מאשר כל אחד לחוד", נכתב. "כשמתחברים למשהו, זה מסבך את כל עניין הפינוי אפילו עוד יותר".
לאלה המבקשים למקד את פעילותם דווקא בשטחים, "מנדבת" החוברת עצות כיצד לפרק מחסומים וגדרות וכיצד לפגוע בבסיסי צבא. "על הכוונת" של ארגוני השמאל נמצאים גם חברות מסחריות ש"מרוויחות מהכיבוש". החוברת מדריכה את הפעילים כיצד להערים על מאבטחים, כיצד לתעתע במערכות אזעקה, כיצד לחתוך גדרות המקיפים חניונים של כלים השותפים בבניית גדר ההפרדה וכיצד לפגוע בגדר ההפרדה ולשבש את בנייתה.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/590/643.html
יש להוציא את כל מפרסמי החוברת אל מחוץ לחוק ולהכריז עליהם כארגוני טרור, לעצור ולאסור את ראשי ארגוני השמאל הקיצוני ואת מפיצי החוברת.
|