לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-06-2007, 18:32
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי steaua rosie שמתחילה ב "שאלה על לימודים בזמן צבא ועל בן יחיד......"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי steaua rosie
יש לי 2 שאלות:

א. אם ג'ובניק רוצה ללמוד בזמן הצבא באוניברסיטה {אני לא מתכוון לעתודה אלא ללימודים רגילים לתואר}, המוסד היחיד שבו הוא יוכל ללמוד יהיה האוניברסיטה הפתוחה.........עכשיו השאלה היא- האם האוניברסיטה הפתוחה פחות איכותית ונחשבת מהאוניברסיטת ת"א וחיפה? כי אם כן, עדיף לסיים את השירות ורק אחרי זה ללכת ללמוד באוניברסיטה, אם לא אז אפשר ללמוד בזמן הצבא.......זאת השאלה הראשונה....

ב. יש לי חבר, שההורים שלו התגרשו.....הוא גר עם אבא שלו...לאבא יש בן {שלא גר איתם} מנישואים קודמים, ולאימא, חוץ ממנו, אין עוד ילד אחר....
האם הוא נחשב לבן יחיד?

תודה על העזרה ויום טוב

אם תתצליח ללמוד וגם לשרת אז תעשה ככה.
תוכל לצאת ולהתחיל מייד תואר שני יתרון משמעותי, בשוק העבודה אם תגיע עם תואר מהאוניבסריטה פתוחה תוכל להוכיח שיש לך יכולת לימוד עצמאיות, בקורות חיים אתה יכול לציין שיש לך תעודת בגרות מלאה ואם יש ציון פסיכומטרי ככה שידעו שדבר לא מנע ממך ללכת לאוניבסריטה רגילה.

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-06-2007, 04:00
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי AcidicJimmy שמתחילה ב "מה שאנשים כתבו לך כאן על..."

בלי לדעת שום דבר על רמת הלימוד (מבחינה אקדמית של החומר עצמו), אני בטוח שבאונ' הפתוחה יהיה לך יותר קשה מאשר באוניברסיטה רגילה.

באונ' תל-אביב למשל, כמעט לכל הקורסים (לפחות בפקולטת מדעי החיים) יש את כל ההרצאות בשרת ווידאיו, אם לא מאותה שנה אז משנה קודמת (אותם מרצים, אותו חומר.) כשאני לא יכול מאיזשהי סיבה להגיע להרצאה עצמה אני רואה את זה בווידאו, אבל זה אף פעם לא אותו דבר.

תכלס תלוי במרצה ובתוכן הקורס, אבל הרבה פרופסורים מעבירים קורסים בצורה מאוד אינטראקטיבית; נותנים זמן לשאלות ודיונים, שואלים את הסטודנטים שאלות באמצע ההרצאה לבדוק את רמת ההבנה והקשיבות, וכו, וזה מוסיף להבנה של הסטודנט וגם עוזר לתלמיד לגלות יותר עניין בחומר.

גם אם יש בעיה המרצים תמיד שמחים לענות על שאלות אחרי ההרצאה, יש לכל מרצה שעות קבלה, ויש מתרגלים (שביני לביניכם, הרבה פעמים אם אפשר רק אחד, עדיף להגיע לתירגול ולא להרצאה.) אתה גם יכול לקבוע זמן עם המתרגל בשעות הקבלה שלו\שלה, וזה בעצם יוצא מין שיעור פרטי בחינם. זה ממש סבבה ובאמת הסגל מגלה עניין בסטודנטים ומוכן לעזור תמיד.

אני לא יודע איך זה עובד בדיוק בפתוחה אבל חבר טוב שלי לומד שם מנהל עסקים והוא פיזית בקמפוס רק מספר שעות בשבוע, ככה שרוב הזמן הוא לומד מהספרות שמוציא האונ' לאור (שהיא אגב מצוינת, להרבה אוניברסיטאות יש החוברות והספרים האלה בספריות שלהם) ומהאינטרנט.

אבל מה שבאמת מעניין אותך (steaua rosie) זה האם לתואר בפתוחה יש אותו משקל כמו מוסד אחר? התשובה היא כנראה שכן, אומנם אני לא בטוח ב100% (אבל באמת סביר שכן.)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:28

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר