לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2007, 18:43
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
ומה יגידו לוחמי גולני, גבעתי, הנח"ל, הנדסה קרבית, שריון, והתותחנים?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי moomin שמתחילה ב "גיוס לגבעתי וחשש קטן"

לכל חטיבה/חיל יש את היעוד שלו במקרה של מלחמה, ולכל מערך יש את הסכנות הקשורות אליו.
תותחנים למשל- תקיפות והנחתות קומנדו בשטחי הפריסה, ירי רקטות והפגזה מסיבית ע"י ארטילריית האויב.
שריון- כוחות קומנדו ונ"ט שיוצנחו בשטחים שולטים ויארבו לכוחותינו סמוך לצירי גישה (כמו שהיה במלחמה האחרונה, בסאלוקי, חטיבה 401 ספגה שם אבידות כבדות).
הנדסה- החיל שצריך לפרוץ את המכשול הסורי ברמה"ג ולהכשיר צירים בכל מקום שבו נלחמים.
אני יכול להמשיך עוד ועוד. חטיבת גבעתי אינה מיוחדת. אל תשכח שגבעתי אינה נלחמת לבדה ברצועת עזה, ביחד איתה נעים כוחות הנדסה ושריון באופן קבוע.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-06-2007, 00:01
  IsraelAtHeart IsraelAtHeart אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.12.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי johnny316 שמתחילה ב "תהיה גבר בחייאת"

מאור תגובה באמת לא לעניין.

אחי אל תדאג, זה בסדר אין אחד שלא מפחד לפני גיוס לקרבי ואני יכול להבטיח לך את זה. חטיבת גבעתי כמו שהסבירו לך פה לא מיוחדת משאר החטיבות, כולם נלחמים בתנאים שיש בהם סיכון - ואין מה לעשות זהו הסיכון של הלוחם. בגלל זה מכשירים אותך להיות לוחם טוב בחטיבה, לא שולחים אותך ישר לשדה הקרב אלא עוברים על תוכניות מסודרות, וכן לוחמים מסתכנים - אבל לאחר מכן אני מאמין שזו הרגשה גם מספקת לדעת שעשית הרבה בשביל חברייך וגם בשביל אנשים שאתה אוהב ובשביל המדינה שלך.

אל חשש, תחשוב שיש עוד אלפים כמוך - גבעתי חטיבה מצויינת ואני בטוח שאתה תסתדר.
בהצלחה

גדס"ר צנחנים, מרץ 08.

ישן 14-06-2007, 09:16
  edi89 edi89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.06
שלח הודעה דרך ICQ אל edi89 שלח הודעה דרך MSN אל edi89
תראה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי moomin שמתחילה ב "גיוס לגבעתי וחשש קטן"

אתה הולך לצבא מה חשבת שזה קייטנה ברור שיש סכנות אנשים נהרגים זה לא משחק מחשב

רק אתמול היה לי אימון לש"ב קטן במסגרת אחרי סתם משהו נחמד, אז אחד החניכים כל הזמן שאל שאלות כמו ומה אם המחבל זורק רימון ומה אם הוא נכנס מהחדר השני ומפתיע את הכח ומה אם החדר ממולכד ומה אם ומה אם ומה אם......

אז המדריך שלי הסביר לו שיכול לקרות הכל ואנשים כבר נהרגו ועוד יהרגו זה צבא אין מה לעשות זה לא סרט הוליווד שהכל מושלם ובסוף הסרט הפציעות הם כמה שריטות ותחבושת על היד (קרי רמבו)

שמע אתה הולך לצבא ואתה צריך להבין שזה מסוכן ושאתה יכול לההרג או להיפצע אתה חייב להפנים את זה. אני לא אומר לך לא לפחד כי גם אני מפחד אני מפחד אפילו מדבורים שיעקצו אותי.

אבל אף אחד גם לא יוכל להרגיע אותך פה ומי שיגיד לך שצבא זה לא מסוכן ואין לך מה לדאוג הוא מדומיין.

נ.ב.- בבקשה ממכם חברי הפורום בלי הודעות כמו: להיות ג'ובניק זה לא מסוכן. וציניות כי הוא שאל שאלה רצינית והוא מצפה לתשובה רצינית.

ישן 14-06-2007, 12:33
  משתמש זכר dggs dggs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי m_j שמתחילה ב "אל תדאג,"

כוחות שיריון לא יכולים לטהר בתים... את זה יעשה החי'רניק...

נכון, זה מפחיד לפעמים אבל בזמן אמת לא חושבים על זה ככה...
בתור אחד שבילה כמה פעמים באזור בית חאנון בזמן האחרון(ברגל ובאכזריות), זה נכון שהולכים בשטח קרוב לבתים וחושבים מה אם פתאום ידפקו בנו RPG מאיזה מרפסת או צרור מאיזה חלון או שבכלל האכזרית שלנו תעלה על מטען.... אבל אין מה לעשות... עושים את מה שצריך בדרך הכי טובה ומקווים לטוב...
(שלושת המקרים למעלה קרו בזמן האחרון ובנס לא קרה כלום לאף אחד...)

חוץ מזה, כמו שכבר אמרו לך, עד שתגיע לעזה או כל מקום אחר יש לך עוד המון זמן...(אגב, זה לא נכון שרק הותיקות נכנסות. גם המסלול נכנסים אבל מקבלים משימות פחות שוות)

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://2007.bluehost.fresh.co.il/02/17/35789858.jpg]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר