לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2007, 20:44
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אינם מעוררים פרובוקציות?
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ההבדל הדק שבין ההומואים לבין נאמני הר הבית"

מצעד הגאווה הוא אמא והאבא של כל הפרובוקציות. כל ההתנהגות המחפירה של התערטלות והתנשקות בפומבי וצעידה בלבוש פרובוקטיבי, מעוררת שאט נפש ויש לדחותה על הסף. יש בין זכויות של אדם להיות ולחיות כרצונו, (וזכותיהם של הומואים לחיות בכבוד וכאחד האדם) לבין להוציא את האחר מדעתו ושלוותו!!

כל המצעד, יש בו בעיני כוונות זדוניות אצל חלק נכבד מן המארגנים וסתם הפרעה לאחר אצל אחרים. אני בטוח שאם גבר יילך עם בגדי אישה או שני גברים יתנשקו בספונטניות בעיר י-ם, יש בזה הרבה הרבה פחות פרובוקציה, ונקל יהיה לאחרים להתעלם מן הדבר, בניגוד להפגנה המונית בראש חוצות.

נערך לאחרונה ע"י רועי AZ בתאריך 13-06-2007 בשעה 21:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-06-2007, 17:21
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אכן יש י-ם ויש י-ם. עד כמה שידוע לי, המצעד לא מתוכנן להתנהל בנווה יעקב...
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אורי, יש ירושליים ויש ירושליים"

אלא בחלק העיר שמרגע בנייתו, היה חלק מי-ם, ולא צורף אליה כהחלטה פוליטית שלושב שבועות
אחרי מלחמת ששת הימים.
השכונות שנמצאות ממערב לעיר העתיקה, ונבנו מאז היציאה מהחומות, הן חלק מי-ם עפ"י כל הגדרה
היסטורית, חברתית ודמוגרפית - ולא רק עפ"י קביעה שרירותית, שקבעה שאבו דיס לא, וואדי ג'וז
כן...

י-ם השתנתה במשך השנים, אבל היותה עיר קדושה, זו עובדה. זו הסיבה היחידה לקיום המצעד בה.
הבית הפתוח לא היה מבזבז זוז על מצעד בכל עיר אחרת, שלא היה מייצר כל פרובוקציה...

ואני אומר שוב: אתמול במצעד של הבית הפתוח, אם הבית הפתוח יתמוך בצעידה של נאמני הר
הבית, או בהפגנה מרגשת של הכהניסטים למיניהם באום אל-פאחם...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר