לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-06-2007, 12:09
  שור נגח שור נגח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.03
אהוד ברק מהווה סכנה קיומית לישראל

הנה כמה דברים שעליהם אני מסתמך. אז אהוד ברח..ברח מלבנון כך שצבא ההגנה לישראל, הפך
לצבא הבריחה מישראל. אסור לשכוח שהצבא הישראלי בגד בצדל..והשאיר את רוב הנשק הצהלי בידי חיזבאללה. זוכרים שאהוד ברח מצאלים. זוכרים שברק היה מוכן להפקיד את ירושלים בידי עראפאת, אפילו שלא היה לו רוב בכנסת. זוכרים שעל גילה ירו וירו..ותגובת ברק היתה..להפציץ בנינים ריקים של ערפאת
,שהוזהר מראש לפנות את המבנים. זוכרים כשהיו חילופי אש בין גילה לבין האוייב...וצהל קיבל הוראה, כך אני זוכר מדברי נחמן שי..לירות כדורי עם נתיבי אש על בתים ריקים..של האוייב. ולא על העמדות.
האיש הזה מסוכן לעם היהודי...אני לא זוכר שום הישג שלו...כשהוא בתפקיד אזרחי...ההיפך. אני רוצה להניח שאת כל הצלשים שקיבל. קיבל בדין. הגם שאין ליספק שגם שם היתה תכמנות כזו או אחרת.
אנשים בגילו של ברק לא משתנים..ואני שמח ממש שמח שהוא זרק את שר הבטחון המרוקאי ונישל אותו מכל חלקה טובה בממשלה...המשך יבוא....והתקשורת תמשיך כמובן לנגח את ביבי. שהיה שר אוצר מדהים, הגם שדפק את העעניים, הגם שאילץ את הדתיים העצלנים מלחכי הפינכה להתחיל לעבוד. וקיצם להם כמו גם לערבים בתקבולים לילדים. חישבו על זה שהדתי העצלן שאינו עובד. עובד רק בלילה ומביא ילדים ואנו משלמים על הנאותיו .תוסיפו לכך את הערבי שמתחתן עם שתיים שלוש ארבע נשים, מביא עשרות ילדים ואנו צריכים לשלם את תענוגותיו...למרות שכל גידולי אלה, הם גידולי פרא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-06-2007, 12:20
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שור נגח שמתחילה ב "אהוד ברק מהווה סכנה קיומית לישראל"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שור נגח
הנה כמה דברים שעליהם אני מסתמך. אז אהוד ברח..ברח מלבנון כך שצבא ההגנה לישראל, הפך
לצבא הבריחה מישראל. אסור לשכוח שהצבא הישראלי בגד בצדל..והשאיר את רוב הנשק הצהלי בידי חיזבאללה. זוכרים שאהוד ברח מצאלים. זוכרים שברק היה מוכן להפקיד את ירושלים בידי עראפאת, אפילו שלא היה לו רוב בכנסת. זוכרים שעל גילה ירו וירו..ותגובת ברק היתה..להפציץ בנינים ריקים של ערפאת
,שהוזהר מראש לפנות את המבנים. זוכרים כשהיו חילופי אש בין גילה לבין האוייב...וצהל קיבל הוראה, כך אני זוכר מדברי נחמן שי..לירות כדורי עם נתיבי אש על בתים ריקים..של האוייב. ולא על העמדות.
האיש הזה מסוכן לעם היהודי...אני לא זוכר שום הישג שלו...כשהוא בתפקיד אזרחי...ההיפך. אני רוצה להניח שאת כל הצלשים שקיבל. קיבל בדין. הגם שאין ליספק שגם שם היתה תכמנות כזו או אחרת.
אנשים בגילו של ברק לא משתנים..ואני שמח ממש שמח שהוא זרק את שר הבטחון המרוקאי ונישל אותו מכל חלקה טובה בממשלה...המשך יבוא....והתקשורת תמשיך כמובן לנגח את ביבי. שהיה שר אוצר מדהים, הגם שדפק את העעניים, הגם שאילץ את הדתיים העצלנים מלחכי הפינכה להתחיל לעבוד. וקיצם להם כמו גם לערבים בתקבולים לילדים. חישבו על זה שהדתי העצלן שאינו עובד. עובד רק בלילה ומביא ילדים ואנו משלמים על הנאותיו .תוסיפו לכך את הערבי שמתחתן עם שתיים שלוש ארבע נשים, מביא עשרות ילדים ואנו צריכים לשלם את תענוגותיו...למרות שכל גידולי אלה, הם גידולי פרא.

עם העובדות על ברק אין להתווכח,
אך התיבול הגזעני מבחיל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר