לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-06-2007, 10:31
  b-17 b-17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tomys שמתחילה ב "5-6/8 תותחנים..."

קראתי פה חלק מהתגובות וואלה לא רוצה לבאס אותכם אבל חלק מכם חיים ממש ממש בסרט
בתור חייל בחיל אני חייב להגיד שזה לא חיל הכי מזהיר שיש יש המון עבודה שחורה בתור טירונים לא תיראו את זה אבל שמגיעים לסוללות הוותיקות רואים את זה יש המון שביזות בחיל תפגשו אנשים שלא רוצים לשרת שם והמון כאלה! שעושים בעיות ויש המון דברים שמספרים על החיל שנכונים אז לא הכל סטיגמות גם שאני התגייסתי אמרתי חרטא וזה כמה הנפצות אבל חלק היו באמת הנפצות וחלק היו אמת עדיף גם שתלמדו מאלה שהתגייסו לפניכם מנסיון זה עוזר והמון! שיהיה בהצלחה לכל התותחנים החדשים ותיזכרו שיבטה בסוף נגמרת אבל תמיד זה הבית!

תותחנים נוב 06!!!
!!~איכון כי אנחנו כאן בשבילך~!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-06-2007, 20:13
צלמית המשתמש של fealls
  fealls fealls אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.03.07
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי Tamirmal שמתחילה ב "שמעו אל תקשיבו לאף אחד - חרא..."

תעזוב את הטירונים החדשים תמיר, לא כל אחד חייב להיות שבוז שם כמוך :\

תותחנים זה אחלה חיל, ועד עכשיו רק נהניתי. ברור שיש נקודות שבירה, אבל ככה זה בכל מקום.
העיקר לעבור את הרגעים האלו, והדרך לעשות זאת זה לבוא בראש פתוח ולהתחבר לאנשים שיהיו איתך שם...
באמת, האנשים עושים את ההבדל, ואני יכול להעיד שיש אנשים מעולים בתותחנים, ובMLRS בפרט :]

הרגע סיימנו שבועים מתישים ביותר בטירונות, אולי הכי נוראים, ואני הרבה פחות שבוז מאשר הייתי לפניהם. באמת שאין טעם להתאכזב אם הגעת לחיל, וההפך רק להיות שמח מכך.
אגב, שיבטה זה אחלה בסיס, עזבו הנפצות. ואגב האוכל טוב מאוד, ועבר שיפורים רציניים בזמן האחרון. ועכשיו גם כל שני ורביעי ארוחה בשרית טובה בערב... (שמבאס טילים אם יש מסע באותו הערב כי אז אתה לא תאכל יותר מדי, אבל עדיין... בהתאם גם נתנו הקשב - 'לקבלת המפקד פלגת איכון תמתח להקשב - נאכל המון ונקח את הסיכון 2,3 פלגת איכון' )

כל עוד תבואו בראש פתוח אתם תעברו את נקודות השבירה שיש בכל מקום, ותאמינו לי שיש כאלה.... במיוחד אחרי לילה לבן הכולל מסדר סמל מיד אחרי שבוע שדאות ויום וחצי מטווחים, בדיוק לפני תחילת שמירות בסיסיות....

בקיצור, בהצלחה לכל המלש"בים, אני עדיין לא יכול להגיד לכם יותר מדי על המשך השירות, אבל הטירונות ושיבטה בפרט זו התחלה מעולה. בהצלחה!
ישן 16-06-2007, 18:17
  מ.ט משוגע מ.ט משוגע אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.05
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי Oasis11 שמתחילה ב "כולכם צעירים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Oasis11
כולכם צעירים מתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
מדבר חבר של OASIS , שנמצא כבר 11 חודש בצבא, חודש הבא קק"צ מעוז....

מי שעכשיו קיבל צו ראשון - אני מקנא ומרחם עליך באותו הזמן, הצעה שלי - לך, תאכל, תשתה, תשתכר, תזיין ותחיה כל עוד אפשר עד הגיוס...

אם הדיון זה על האם ללכת לתותחנים, אז לכו, יש הרבה אפשרויות קידום שם, ואם זה גרם לחבר שלי לעמוד בזמנים אז זה שווה P:

אבל תזכרו - תותחנים הם כמו ביצים - הם משתתפים בכל פעולה, אבל אף פעם לא נכנסים!!!!

11 חודש? אלוף..

אתה טירון מטומטם אל תרצה פה לאף אחד על דברים שאתה לא יודע. לא יודע איך בכלל חשבו להוציא אותך לקצונה.

צעיר מת.
ישן 16-06-2007, 18:09
  מ.ט משוגע מ.ט משוגע אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.05
אז ככה -
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tomys שמתחילה ב "5-6/8 תותחנים..."

בקצרה כי אין לי כוח לזה כבר - כל מי שהגיב בטופיק הזה עד עכשיו חוץ מעידו403 הוא טירון תרתי משמע.
הכי ותיק נוב06 והשאר בכלל בטירונות עדיין אז אין לי מושג מאיפה כל הידע הזה שלכם על מה טוב ומה רע ואיך יכל להיות לכם בכל חיל אחר כמו שרובכם חושבים.

התגייסתי במרץ 2005 , עשיתי מסלול שלם בגדוד קני (כמ.ט) המשכתי לסוללה ותיקה נלחמתי בלחמה ובין לי בין היינו בקווים אלו ואחרים באיו"ש ובצפון בקו כחול , אימונים גם חוויתי מספיק.

אם יש למישהו מכם שאלות רציניות אני אשמח לענות בפרטי .

למלש"בים שביניכים- אל תתייחסו לתגובות של אנשים שעדיין בטירונות או כאלה שכבר עשו מסע כומתה או כאלה שהחבר שלהם בX או בY.
זה סתם מטעה .

בשורה התחתונה זה אחלה חיל ואני מרוצה למרות שבהתחלה גמאני סבלתי ולא רציתי.
ישן 16-06-2007, 18:30
  melarky melarky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.05
מ.ט אל תתפוס תחת על אנשים בגלל שהם צעירים...
בתגובה להודעה מספר 56 שנכתבה על ידי מ.ט משוגע שמתחילה ב "אז ככה -"

זה בדיוק מה שגרוע בפלוגות הותיקות כל דבר אצלכם קשור לפז"ם- ככה חברים שלי שמשרתים שם אומרים וזה למה שהסד"כ שם כזה נמוך למרות שזה כבר דיון אחר.... מה שכן נכון זה שהניסיון שלכם לא מספיק עדיין בשביל להגיד אם החיל או חרא או לא... החיל מאורגן לא פחות מחי"ר ובט"ר שבטה ענף מאוד מאורגן. אתם מגיעים לחיל מאוד איכותי שעכשיו הוסיפו לו מיון לתפקיד חדש הדהים אותי לשמוע עליו ואנשים הולכים אליו (2 מכל סוללה) אבל אני לא ארחיב כי יחסמו אותי... בנוסף יש את זיק ומורן שהן גם יחידות מובחרות וגדודים עם אנשים זהב... קרבי זה קשה, זה לאכול המון חרא. זה לא משנה אם זה תותחנים או ח"יר פשוט מי שקשה לו בתותחנים יגיד שזה בגלל שהוא לא חירניק ומי שחירניק יגיד שזה בגלל שהוא לא בסיירת, השביזות באה מאותו מקום...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:59

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר