לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2007, 13:49
  משתמש זכר חטאב מת חטאב מת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "בתור אחד שמתגייס עוד פחות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
בתור אחד שמתגייס עוד פחות מחודש אני יכול להגיד לך שבנים לא מקבלים מנילה...
אתה תקבל שאלון יחידות שדה מסכן באינטרנט שבו תבחר לאיזה יחידת שדה אתה מעוניין ללכת (יש שם גם עוד דברים שונים, אבל מתבסס על יחידות שדה).
יש לך אבל עוד הרבה זמן. לערך בינואר תקבל את זה.

לא מדוייק, אני בן יחיד גם אני מתגייס במחזור יולי/ אוגוסט הקרוב, ואני קיבלתי מנילה. בנים יחידים ובנים שהפרופיל שלהם נמוך מ64 מקבלים.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-06-2007, 15:09

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "חחחח, לא, אתה לא מקבל כסף..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
חחחח, לא, אתה לא מקבל כסף בשביל לקנות טמפונים
התכוונתי על הטבות בנוגע למילואים (סבירות אפסית לשירות מילואים ואם כן לרוב אחר כמה שנים תקבל מכתב שלא צריך את שירותיך יותר) ועוד ועוד ועוד.

אין מה להעלב...

אתה מדבר שטויות.
דוגמא חביבי, אני מתגייס לחובש מרפאה, יש לי מכר שסיים שירות כחובש מרפאה לפני כמה שנים ,ווואלה כן מזמנים אותו למילואים הרבה,וגם במלחמה.....איזה זיון שכל.
בעצם מה שאתה אומר זה שכל מי שמשרת במשטרה צבאית, חיל האוויר(לא בטייס ) ,חיל תיקשוב(לא המסלול הקרבי), חיל הרפואה, לוגיסטיקה,נהיגה,משטרה כחולה, וחיל חימוש, לא מקבלים מילואים? כי הצורך בהם הוא אפסי?
לך אתנה מנת חבלי
אתה אל חי נותן תורה

נערך לאחרונה ע"י חטאב מת בתאריך 17-06-2007 בשעה 15:14.
ישן 17-06-2007, 15:13
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי חטאב מת שמתחילה ב "[QUOTE=Hydra]חחחח, לא, אתה לא..."

חובש עם פרופיל 64?
לא ידעתי שאפשר להיות חובש עם כזה פרופיל.
אגב, תרגעי עם החביבי, פה זה לא באר ואני לא סחבאק.

בעצם מה שאתה אומר זה שכל מי שמשרת במשטרה צבאית, חיל האוויר(לא בטייס ) ,חיל תיקשוב(לא המסלול הקרבי), חיל הרפואה, לוגיסטיקה,נהיגה,משטרה כחולה, וחיל חימוש, לא מקבלים מילואים?

בוא נראה -
תקשוב - נגיד ממר"ם: לא מביאים מילואימניק לתכנת 20 יום בשנה! לא עושים את זה (מידע אישי...) וכיוון שיש לו פרופיל עורפי אי אפשר לעשות לו הסבה לתותחנים אז הוא עושה לפעמים קצת עבודות רס"ר או שמירה בסיסית אבל בגיל 25 ככה מקבל לרוב מכתב שאין בו צורך.
טייס - מה מכונאי נגיד? לא, לא מביאים מישהו ל20 יום בשנה כדי שישים פצצה על המטוס, יש סדירניקים וקבע בשביל זה.
חיל הרפואה - להם יש בטוח שימוש, רופאים בכל זאת..
חיל החימוש - אתה לא מגיע ל 20 יום בשנה בשביל לעזור לפתח נשק או לטפל בבעיות בנשק קיים, כמו הקודמים.
נהיגה - אפשר לשלוח מישהו לנהוג כטרטור, אבל הסבירות שבגיל 40 הוא יעשה את זה היא פחות או יותר 0. לעומת מישהו מהגדודים שבגיל 40 עדין ישלחו אותו לעזה וללבנון.
אין לי מושג בנוגע לשאר כי אני לא יודע בדיוק מה הם עושים, אבל רובם לא יבצעו מילואים ואם כן, כמעט כולם לא בתפקיד המקורי שלהם ובטח שלא עד גיל מבוגר - יש מספיק אנשים בסדיר ובקבע, מה גם שמרבית התפקידים דורשים שתכיר את כל הפרטים ולא שתבוא לשבוע פעם בכמה חודשים בלי לדעת כלום (לדוגמא ממר"ם, חיל החימוש, מכונאים וכו').

עריכה:
שוב, אל תעלב. אני לא אומר שאתה לא תורם לצבא ולא ממעיט מערך כל בעלי הפרופיל העורפי או הבנים היחידים. כל מה שאני אומר זה שהם מקבלים את אותם התפקידים שמוצעים לבנות בצה"ל - משמע כל תפקיד שהוא לא קרבי ולא כולל סיכון חיים - זה לא אומר שהם לא תורמים חס וחלילה ובלעדי אותם תפקידים לא היה לנו צבא.
שוב, אל תעלב...

נערך לאחרונה ע"י Hydra בתאריך 17-06-2007 בשעה 15:21.
ישן 17-06-2007, 15:19

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "חובש עם פרופיל 64? לא ידעתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
חובש עם פרופיל 64?

בעצם מה שאתה אומר זה שכל מי שמשרת במשטרה צבאית, חיל האוויר(לא בטייס ) ,חיל תיקשוב(לא המסלול הקרבי), חיל הרפואה, לוגיסטיקה,נהיגה,משטרה כחולה, וחיל חימוש, לא מקבלים מילואים?

בוא נראה -
תקשוב - נגיד ממר"ם: לא מביאים מילואימניק לתכנת 20 יום בשנה! לא עושים את זה (מידע אישי...) וכיוון שיש לו פרופיל עורפי אי אפשר לעשות לו הסבה לתותחנים אז הוא עושה לפעמים קצת עבודות רס"ר או שמירה בסיסית אבל בגיל 25 ככה מקבל לרוב מכתב שאין בו צורך.
טייס - מה מכונאי נגיד? לא, לא מביאים מישהו ל20 יום בשנה כדי שישים פצצה על המטוס, יש סדירניקים וקבע בשביל זה.
חיל החימוש - אתה לא מגיע ל 20 יום בשנה בשביל לעזור לפתח נשק או לטפל בבעיות בנשק קיים, כמו הקודמים.
נהיגה - אפשר לשלוח מישהו לנהוג כטרטור, אבל הסבירות שבגיל 40 הוא יעשה את זה היא פחות או יותר 0. לעומת מישהו מהגדודים שבגיל 40 עדין ישלחו אותו לעזה וללבנון.
אין לי מושג בנוגע לשאר כי אני לא יודע בדיוק מה הם עושים, אבל רובם לא יבצעו מילואים ואם כן, כמעט כולם לא בתפקיד המקורי שלהם ובטח שלא עד גיל מבוגר - יש מספיק אנשים בסדיר ובקבע, מה גם שמרבית התפקידים דורשים שתכיר את כל הפרטים ולא שתבוא לשבוע פעם בכמה חודשים בלי לדעת כלום (לדוגמא ממר"ם, חיל החימוש, מכונאים וכו').

מי אמר שאני עם פרופיל 64....אני בן יחיד עם פרופיל 97...
מה ההסברים האלה, זאת עובדה שלרובם,אולי חוץ ממר''ם, מקבלים מילואים...
לך אתנה מנת חבלי
אתה אל חי נותן תורה

ישן 17-06-2007, 15:26

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "אוקיי, אבל אתה עדין לא תעשה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
אוקיי, אבל אתה עדין לא תעשה כמעט מילואים כיוון שלרוב (שים לב, לרוב. לא כל היחידות ולא כל האנשים. תלוי איפה תהיה ועד כמה אתה חשוב ושימושי) פשוט לא יהיה בך צורך בתפקיד שעשית בסדיר ואי אפשר לעשות לך הסבה לשום דבר כמו תותחנים, שריון וכו' כיוון שאתה בן יחיד.
אמרת שאתה חובש, אז כיוון שחושב זה תמיד שימושי במלחמה אני מניח שהסבירות שתהיה במילואים גבוהה יותר, אך כיוון שאתה לא חובש קרבי אלא חובש מרפאה אני לא בטוח בנוגע לכך.

אתה לא מבין,אני לא שואל אותך, אני אומר לך, כלומרמאנשים שיודעים, שרפואה מקבלים מילואים,מ''צ מקבלים מילואים, תיקשוב גם מקבלים מילואים,נהיגה מקבלים הרבה מאוד מילואים, חיל חימוש חלק מקבלים,מנהלי תשתיות מחשב מקבלים,פקחי טיסה גם מקבלים.
התפקידים היחידים שכמעט ולא מקבלים מילואים, הם חיל חינוך ,כתבים צבאייםושירות בתי הסוהר(ששם הרוב נשארים בקבע).

עריכה: אני לא בא לריב איתך גם, אבל להכליל שכל בן יחיד או בן בעל פרופיל עורפי הוא בת , הן מבחינת ההתייחסות או הן מבחינת שירות מילואים הוא לא נכון.
אומנם עובדים כלליים ומש''קים למיניהם לא מקבלים כמעט מילואים,אך אתה חייב להבדיל בין חילות תומ''כים לבין חילות עורפיים לגמרי, חילות תומ''כים הם גם חילות הרפואה,החימוש,המשטרה הצבאית, ויחידות התעבורה,וחיל התיקשוב יחידות אלה תומכות למעשה כמעט בכל מבצע רחב, כאשר מ''צ ממלאים את הקווים לעיתים, רפואה מספקים את השירותים בעורף ובשטח, והחימוש דואג שהסדנאות וכל היוצא בכך יתפקדו, וכך הלאה.
לך אתנה מנת חבלי
אתה אל חי נותן תורה

נערך לאחרונה ע"י חטאב מת בתאריך 17-06-2007 בשעה 15:33.
ישן 17-06-2007, 15:41

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "ממר"ם הם לא חיל התיקשוב? הם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
ממר"ם הם לא חיל התיקשוב? הם לא מקבלים מילואים (בדוק...).
חיל החימוש - כל מי שאחרי על פיתוח נשק או תיקון (ולא עובד ברפאל אחרי הצבא ) לא עושה מילואים (בהחלט לא בתפקידו) כיוון שהוא לא מכיר את הפרטים. אתה לא יכול להגיד לשבוע כל כמה חודשים ולעבוד כאילו שאתה ידוע הכל.
מודיעין (כמעט כל התפקידים וכמעט כל 8200) לא עושים מילואים ואם כן, יש שתי אפשרויות. האחת הסבה לתותחנים והשנייה לשמור על בסיסים וגם זה לרוב עושים עד גיל 29-30 ומקבלים פטור...

ברור שיש תפקידים עורפים בעלי שימוש רב גם במילואים, אך הם מעטים לעומת כלל התפקידים העורפים שאותם ממלאים בעלי פרופיל 64 ובנים יחידים (ויש המון כאלו).

אני לא בא לריב איתך גם, אבל להכליל שכל בן יחיד או בן בעל פרופיל עורפי הוא בת , הן מבחינת ההתייחסות או הן מבחינת שירות מילואים הוא לא נכון.
אומנם עובדים כלליים ומש''קים למיניהם לא מקבלים כמעט מילואים,אך אתה חייב להבדיל בין חילות תומ''כים לבין חילות עורפיים לגמרי, חילות תומ''כים הם גם חילות הרפואה,החימוש,המשטרה הצבאית, ויחידות התעבורה,וחיל התיקשוב יחידות אלה תומכות למעשה כמעט בכל מבצע רחב, כאשר מ''צ ממלאים את הקווים לעיתים, רפואה מספקים את השירותים בעורף ובשטח, וכך הלאה.
בזה אני אישית מסיים. זכותך לדעתך.
סתם לשם העניין,לאן אתה מתגייס?
לך אתנה מנת חבלי
אתה אל חי נותן תורה

נערך לאחרונה ע"י חטאב מת בתאריך 17-06-2007 בשעה 15:46.
ישן 17-06-2007, 15:51

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "אני בעצמי במודיעין (מילואים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
אני בעצמי במודיעין (מילואים כתותחן יש להניח אבל :\ ), אמרתי לך - לא להעלב. התפקידים העורפים חשובים מאוד לצבא ובלעדיהם לא היה צבא.
מה שאמרתי אבל נכון, תרצה או לא תרצה, חיל עם פרופיל עורפי או בן יחיד מקבל את אותם התפקידים שמקבלות הבנות בצה"ל ועושה את אותם מילואים (אם יש בת חובשת במרפאה היא תקבל מילואים בדיוק כמו בן חובש במרפאה).
בת עם פרופיל 97 ובן עם פרופיל 64 מקבלים את אותן אופציות בדיוק לתפקידים (בתנאי שהם בעלי קב"א סביר כמובן). ושניהם מקבלים מנילה - מה שמי שיכול לשרת כלוחם לא מקבל - הוא מקבל שאלון על יחידות שדה.

תותחן? מודיעין עושים אבל 01 בעוד תותחן זו טירונות 03. בכל מקרה, אתה מודיעין,אני רפואה, כולנו נעשה מילואים, להזכירך יש גם בנות בתותחנים. ולי אישית לא מפריע לשרת עם בת. אפילו שלא נראה לי שבנות עושות מילואים....
לך אתנה מנת חבלי
אתה אל חי נותן תורה

ישן 17-06-2007, 16:02
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "חובש עם פרופיל 64? לא ידעתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
חובש עם פרופיל 64?

בוא נראה -

עריכה:
שוב, אל תעלב. אני לא אומר שאתה לא תורם לצבא ולא ממעיט מערך כל בעלי הפרופיל העורפי או הבנים היחידים. כל מה שאני אומר זה שהם מקבלים את אותם התפקידים שמוצעים לבנות בצה"ל - משמע כל תפקיד שהוא לא קרבי ולא כולל סיכון חיים - זה לא אומר שהם לא תורמים חס וחלילה ובלעדי אותם תפקידים לא היה לנו צבא.
שוב, אל תעלב...

סתם מתוך סקרנות - על מה אתה מבסס את כל המידע הזה? (נעזוב כרגע את תקשוב ומודיעין, אני מתכוון לכל השאר).

אני לא יודע על רוב הדברים (לא יצא לי ממש להתעניין בנושא האמת), אבל אני יודע בוודאות שנהגים נטחנים חזק במילואים (ולא כי בא לצבא לטרטר אותו כי משעמם להם, פשוט כי חסר נהגים), אז מעניין אותי איך אתה כותב בכזאת וודאות את ההיפך.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר