לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-06-2007, 15:42
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
דנה אולמרט לא חושבת שהיא הורסת לאולמרט האב ?

ציטוט:
בתו של אהוד אולמרט, דנה, פעילת ארגון הקהילה ההומו-לסבית בישראל הסבירה בסימפוזיון בירושלים את המאבק לקיום המצעד בעיר הבירה: "השאלה למה בירושלים - זה כמו לשאול למה צריך לתת לאנשים זכות הצבעה. מצעד הגאווה הוא אירוע פוליטי. זה ביטוי לפעילות פוליטית - לא מבקשים רשות לעשותו".

אני מניח שהיא לא קוראת את זה וחבל, אבל ננסה.

דנל'ה, את יודעת עד כמה אביך נמצא בקרשים. הוא ככל הנראה ראש הממשלה הגרוע ביותר שהיה ויהיה למדינה, עם אחוזי תמיכה של נבלה. כבר עיכלנו שמדובר במשפחה מתוסבכת, עם אמא שלום עכשיווית, וילדים שלא שרתו בצבא. כבר עיכלנו שגם חלק מהילדים ירדו מהארץ וכל קשר שלכם אליה הוא מקרי לחלוטין.

למרות כל אלה, את מדברת בפומבי ומצהירה הצהרות הומו-לסביות.

אני יודע שזה לא נשמע הכי נאור אבל מה לעשות שהתופעה ההומו-לסבית הזאת לא ממש מאירה פנים אצלי באופן אישי ואני מניח שגם אצל הרוב. אתם רוצים לקיים מצעד כזה דווקא בעיר הקדושה לכל הדתות, השוללות מכל וכל את התופעה האנומלית. בכל אופן, כשאת רואה את אביך (ואני מניח שהוא מתחמק די פעם כי את בטח לא ממש שיא הגאווה ), את לא חושבת שאת גם תוקעת בו עוד איזה כמה סיכות ומחטים שעושות עוד טיפל'ה נזק במצטבר ?

אגב, כבר הפנת את העובדה שמתייחסים אליך רק כי את בתו של ? אחרת לא ממש היו יודעים על קיומך האומלל.

http://glz.msn.co.il/NewsArticle.asp?newsid=1986

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 20-06-2007 בשעה 15:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2007, 16:24
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
תראה, דווקא העצמאות של ילדיו, מדברת לזכותו של אולמרט כהורה ליברל...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "באמת שפיניתי ללבה."

הבעייה הראשית היא שאותם ילדים מבינים שאיש לא מתעניין בעמדותיהם בזכות עצמם, אלא בגלל
שהם הילדים-של.
אישית לא היה מפריע לי שילדיו של אולמרט חמקו משירות צבאי ועזבו את הארץ, אלמלא העובדה
שאביהם הלך למלחמה, ויזם בה מבצעים פוליטיים שמטרתם פוטו-אופ - שבהם נפלו אנשים בעשרות
(הכוונה היא כמובן למבצעי בנת ג'בל, ולמבצע "שינוי כיוון 11" שהיה מבצע אט"די קלאסי שבמסגרתו
נהרגו 32 לוחמים ולוחמת אחת, למען הסיכוי להשיג תמונה של חיילי צה"ל על הליטאני - הגם שכבר
הוסכם על הפסקת אש).
דנה אולמרט היא אדם קטן - אבל אביה הוא אדם קטן בהרבה - בתפקיד גדול בהרבה...
ישן 20-06-2007, 16:50
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
תופעת ה"ילדים של" כאנשי שמאל סהרורי אינה מעידה על "הורה ליבראלי"
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "תראה, דווקא העצמאות של ילדיו, מדברת לזכותו של אולמרט כהורה ליברל..."

אלא בעיקר על ילדים שגדלו בבית "חשוב" אולם לא קיבלו את תשומת הלב החמימה/פשוטה שילדים מקבלים מהוריהם לעומת גדילה באווירה של ,אבא איש חשוב אז אל תפריעו לו".

העובדה שבין אנשי השמאל הסהרורי ישנה נציגות מכובדת של "בנים של" אישים המזוהים (או היו מזוהים) עם זרמים לאומיים (ואם אני לא טועה אז בין הסרבנים היו גם בנים של אלופים ידועים וגם של אליק רון) מעידה בעיקר על כך שהוריהם גרמו להם להרגיש כאנשים שחובה עליהם להגיד משהו "גדול" בכל עניין. אלה ילדים שספגו אווירה האומרת כי "אי עשיה היא דבר גרוע מאשר עשייה שלילית" - מחלה ידועה של פוליטיקאים ישראלים. הם אף פעם לא נתקלו באבא או אמא אומרים "אני לא ממש מבין במה שאתה שואל עליו", אלא רק בהורים שנטעו בילדיהם תחושה שהם תמיד יוכלו להבין הכל ולמצוא תשובה קלה ופשוטה לכאורה לכל בעיה שאחרים לא פותרים.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 20-06-2007 בשעה 16:54.
ישן 20-06-2007, 17:45
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא אמרתי שהם "מאכזבים"!
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shlomz שמתחילה ב "למען ההגינות, כדאי לציין..."

בנקודה הזאת אני לא מתייחס למידת ה"לגיטימיות" של היותם שמאלנים סהרוריים, כמו לתופעה שאחוז לא קטן של ילדים כאלה הם שמאלנים קיצוניים. זו פסיכולוגיה של חינוך, לא "פסיכולוגיה של שמאלנים". אני מניח שאילולא להיות "ימני קיצוני" לא הייתה תופעה גוררת סטיגמות, נידוי מהבוהמה וכו' - היינו מוצאים חלק מהם דווקא בצד ההוא... (מה שכבר אמרתי כמה פעמים, ובמיוחד בנוגע לטיפוסים כמו א.אבנרי: קיצוניות כרונית אינה אידאולוגיה אלא נטייה. חלק מהקיצוניים הם קודם כל "קיצוניים" ורק אחרי זה "שמאלנים קיצונים" או "ימנים קיצונים".).

ילדים שהוטענו באופן אגרסיבי ב"מטען חינוכי" שעיקרו הוא "אתה יותר חכם מכולם, אתה יותר חשוב מכולם, תמיד תגיד משהו שיבליט אותך וכו'", לא יוכלו לשבת בשקט ולחיות את חייהם בלי אמירות שיבליטו אותם. אני מאמין שהעובדה שהוריהם "טענו" אותם ע"י ההילה הכבדה שסביבם, אולם לא היה להם פנאי "לטעון" אותם במטען חינוכי "רגיל" ומתון (כמו לגרום להם להבין שהחיים מורכבים ולא פעם אתה המושפע ולא המשפיע ולא תמיד חייבים לחתור ללהיות בעל השפעה), היא הגורם לכך שילדים אלה מנוכרים לסביבתם עד כדי איבה עמוקה לחברה (לרוב: בוז מוחלט לחברה ה"ממוצעת עד כדי שעמום").

ילדים אלה שונים מאוד מאנשי שמאל שמוצאם בקיבוצים לדוגמא: אצל אלה האחרונים אין ניכור לסביבה משום שהם גדלו בה ולמדו את מורכבותם של חיי היום יום.

אגב: האולמרטים הם בנים לשני הורים מהסוג הנ"ל ולכן אין פלא שיצאו חריגים אפילו בהשוואה ל"ילדים של...".

ישן 20-06-2007, 17:26
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
היא לא יוצלחית ומקולקלת כי מדובר באנטי-ממסדית
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי צביליך שמתחילה ב "היא לא יוצלחית ומקולקלת כי היא לסבית?"

ואנטי-ציונית. עכשיו, כל זה עוד נבלע כשמדובר בכל אדם, אלא שפה מדובר בבת של ראש שממשלה מכהן. אפילו אם היא חושבת כך, עצם המעמד (ואין מה לעשות, היא אכן בתו של ראש ממשלת ישראל) אמור לצנזר אותה מלומר מה שבא לה.

אגב, זה כולל גם את ההצהרות ההומו-לסביות שלה. לפעמים סייג לחוכמה - שתיקה. את לסבית, הבנו. אל תנצלי את המעמד שניתן לך מעצם היותך "בת של" כדי לעשות רעש ולתפוס כותרות בתקשורת.

אני רוצה לראות איזה נפח תקשורתי תתפוס הצהרה של הומו "רגיל". עצם זה שהיא מנצלת באופן ציני את המעמד של אביה זה עלוב ומגוחך.

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 20-06-2007 בשעה 17:33.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר