בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי silvar שמתחילה ב "זה בלוח בקרה? אם כן אתה יכול..."
זה הנתיב של הספריה שאליה צריך להעתיק את ערכת הנושא... זה לא קשור ללוח הבקרה בכלל. את ערכת הנושא אתה אמור לראות בלוח הבקרה (בלשונית Presentation) רק אחרי שאתה מעתיק אותה אל הספריה הנ"ל.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי דור שמתחילה ב "זה הנתיב של הספריה שאליה צריך..."
אני גם צריך את העזרה הזו ..
תשמע אחי אתה אומר דברים ברורים.. אתה לא מסביר איך..
הלשונית Presentation היא בעצם הקטגוריית עיצוב..
אבל איך בעצם אני אמור להוסיף עיצובים מהמחשב שיהיו בבלוג ??
דרך לשונית Presentation ואז Edit CSS אם כן תוכל להסביר את התהליך ?
זה מאוד חשוב ..
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ronagver שמתחילה ב "אני גם צריך את העזרה הזו..."
1. אני לא אח שלך
2. אתה מעתיק את הספריה עם העיצוב אל הספריה wp-contents/themes, ורק אחר כך נכנס אל הלשונית Presentation. שם אתה כבר תראה את ערכת הנושא החדשה, ותצטרך ללחוץ עליה כדי שהיא תופעל.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי דור שמתחילה ב "1. אני לא אח שלך
2. אתה מעתיק..."
סליחה שקראתי לך אחי.. אני לא יודע אם הבנת אבל ה- wp שדרכו אני עשיתי זה ברשת.. זה לא סיפריות שנמצאות במחשב.. www.musiczone.10x.co.il זה הבלוג שלי.. -- אממ העלתי לך גם תמונה של המצב שתיארת לי.. ואני לא רואה בו איפה אפשר להעביר תיקייה.. http://musiczonecrew.files.wordpress.com/2007/06/1.jpg כן כמו שאתה רואה פה יש כבר כמה עיצובים מוכנים על הבלוג ברשת.. אבל הם לא טובים לי ואני צריך להעלות איכשהו עיצובים מותאמים של wp אל הבלוגייה ברשת מקווה שתמשיך לעזור לי .. תודה ..
נערך לאחרונה ע"י ronagver בתאריך 30-06-2007 בשעה 22:14.
חשבתי שזה בשביל חבר שלך...
בכל מקרה, wordpress.com זה אתר שמאפשר לכל אחד לפתוח בלוג מבוסס wordpress. אין לי משוג איך העניינים שם עובדים ואם בכלל יש למשתמשים גישות FTP, אבל אתה אמור להיות מסוגל למצוא מדריך הוספת ערכות נושא בגוגל.
זה אני פתחתי את האשכול בשבילו , בקשר ל FTP כמו שהבנתי כשפתחתי את הבלוג בשביל לראות מה הולך בשבילו , אין גישה כזו .. אני אחפש מדריך בגוגל ותודה על העזרה דור