לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-06-2007, 15:42
  DownLoad_Master DownLoad_Master אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.05
שלח הודעה דרך ICQ אל DownLoad_Master
מקרה שקרה לי (לטובה) בנועה מחשבים.

ביום ראשון הייתי בחיפה ואמרתי לעצמי, אם אתה כבר פה, כנס שנייה לנועה וקנה את העכבר שאתה כל כך צריך.
נכנסתי, קניתי עכבר פשוט של מייקרוסופט (עכבר פשוט למחשב המשני) בעלות של 60 ש"ח (המחיר כבר ירד מאז).
העכבר הגיע בשקית ניילון פשוטה עם מתאם USB לPS/2.. לא ציפיתי ליותר מעכבר פשוט שכזה.
הגעתי הביתה, חיברתי את העכבר והכל עבד בסדר. לאחר שימוש ממושך התחיל הסמן לזוז לבד, להיתקע, ולהשתגע. אחרי ניתוק מהUSB הכל הסתדר, אבל חוזר חלילה.
מייד ניתקתי את העכבר, ארזתי אותו בשקית וחיכיתי להזדמנות הראשונה שאחזור לחיפה על מנת להחזיר את העכבר הסורר.
היום הגעתי לחנות בסביבות השעה 13:00, חיכיתי מספר דקות עד שהתפנו עבורי, ונשלחתי לאיש המעבדה כדאי שיוודא שאין לעכבר שום נזק פיזי שנגרם על ידי.
הגעתי לאיש המכירות איתי שפיגל, סיפרתי לו מה הייתה הבעיה בעכבר, והוא חיבר אותו למחשב שלו, וראה שאין כל בעיה (חוק מרפי כמובן), אך בכל זאת אמר לי שהוא מוכן להחליף לי את העכבר כאן ועכשיו, בלי המתנה.
החלטתי שאני כבר לא אקח את אותו סוג העכבר, ופניתי לאלטרנטיבה-עכברי לייזר. בחרתי את העכבר הזה.
החלפתי את העכבר בתוספת תשלום כמובן, אך לאור השירות המצויין שקיבלתי, אין ספק שאני עוד אחזור לחנות הזאת (שזאת אגב הייתה הקנייה הראשונה שלי אצלם).
* בטוח שיש כאן כאלה שחושבים לעצמם "זה רק עכבר, מה הוא פותח על זה אשכול?", אז אני רוצה לומר שכבר נתקלתי בחנויות שעושות בעיות בהחזרת מוצרים פגומים, לפרטים אפשר לפנות לKSP והחנות שאסור להזכיר את שמה.
מטרת האשכול הזה היא לומר לכם עד כד כמה התרשמתי מהחנות, ומשרות הלקוחות היעיל שלה.
יום נעים, DownLoad_Master.

Life Is A Shitty Game, But The Graphic Is Awesome

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-06-2007, 15:48
צלמית המשתמש של Shai
  Shai Shai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.11.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DownLoad_Master שמתחילה ב "מקרה שקרה לי (לטובה) בנועה מחשבים."

מוזר. יש לי בבית מספר עכברים של מיקרוסופט (חוטיים, אלחוטיים, אופטיים ולא אופטיים וכו'). ואני מרוצה מכל הסוגים. מעולם לא היו לי בעיות איתם.
ובשביל הפרוטוקול (ותפוחים), אף לא אחד מהם עומד על משטח מיוחד.

אז ראשית, מפליא אותי שהייתה בעיה בעכבר ההוא. ייתכן שזה בעכבר הספציפי שקנית ולא בדגם.
בהסתמך על השורה הקודמת, מפליא אותי שלא רצית את אותו הדגם.

ותתחדש על העכבר החדש.
עדיין לא הצלחתי להבין מה כל כך טוב בלייזר לעומת האופטי?
הבנתי שהוא עשוי להיות מדוייק יותר וכו' וכו', אך עם האופטי אני לא מרגיש כל בעיה. הדיוק נראה לי עומד על 100% ושלא ניתן לעבור את זה, וגם אם כן, לא בטוח שאני צריך את זה.
אכן מבחינים בשינוי? איך הוא בא לידי ביטוי? עד כה אתה מרוצה מהעכבר החדש?

ישן 27-06-2007, 19:13
  odedroz odedroz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.03
אני לא מופתע, לי יש נסיון טוב בקשר להחלפות ציוד בנועה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DownLoad_Master שמתחילה ב "מקרה שקרה לי (לטובה) בנועה מחשבים."

לאורך כמה שנים יצא לי לקנות בנועה ציוד רב מסוגים שונים.

בכל מקרה של תקלה לא היתה בעיה והציוד הוחלף מייד.
זה היה נכון גם לגבי מסך LCD עם פיקסל מת יחיד (בדרך כלל חנויות מחליפות אם יש 3 פיקסלים מתים)

זאת בעיקר הסיבה שהמלצתי על החנות למכרי וגם בפורום זה.

דרך אגב, שלא יתקבל הרושם שחלק גדול מהציוד היה מקולקל, פשוט לאורך כ- 4 שנים קניתי בנועה עשרות פריטים לי ולמכרי.
רק בשני מיקרים היה ציוד לקוי.

במיקרה מסוים החזרתי גם הציוד תקין (כי לא הייתי מרוצה באופן מסוים מהציוד עצמו) וקיבלתי עליו החזר כספי ! (גם זה נדיר במקומותנו).

נערך לאחרונה ע"י odedroz בתאריך 27-06-2007 בשעה 19:21.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר