13-06-2007, 16:08
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.03
הודעות: 1,606
|
|
מה כ"כ מלהיב בבשר ציד?
אם לבשר החיה הניצודה היה ביקוש רב היו, קרוב לודאי, מוצאים דרך לגדלה בשבי, כפי שקורה כבר לחלק מהחיות המוצגות כבשר ציד.
בשר ציד בניגוד לבשר שמגודל למטרה זו, אינו כה טעים, הוא סיבי וקשה, במיוחד אם החיה הניצודה אינה צעירה ורכה בשנים.
הנסיון שלי בבשר ציד,שהתרכז בשעתו בארנבים, דורבנים וחזירי בר, אינו דווקא בבשר עצמו, שלעתים דמה לצמיג מכונית, אלא יותר לחלק החברתי של החברה.
נערך לאחרונה ע"י ציבי בתאריך 13-06-2007 בשעה 16:14.
סיבה: טעות
|