לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2007, 23:08
  elric elric אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.07
מלחמה בבקו"ם ודעתכם בנושא

שלום הסיפור שלי דיי מוזר אז נסו לעקוב על ההתפתחויות חחח

שהגעתי לצו ראשון ההורים אמרו לי תעשה הכל כדיי שהפרופיל שלך יצא נמוך קיצור קצת חירטוטים בלה בלה בלה והוצאתי 72
שלא לדבר על "רעל" מצד כמה חברים שהצבא זה חרא וזה זבל וסבל ושהחלום שלהם זה להיות (ציטוט)
"טבח בצריפין" או "ספר צבאי" ושמישהו אומר מג"ב הם מראים לו מגב של ספונג'ה
בכל מקרה חודשיים לפניי הגיוס פתאום קיבלתי שכל ורעל מאנשים שבאמת מבינים והחלטתי שאני רוצה להיות קרבי
אחריי עזרתכם האדיבה במה לעשות כדיי להעלות פרופיל הצלחתי להעלות ל 97 בלי סעיפים פוסלים
וגם קיבלתי את אישורו של אבא שלי לקרבי (אני לא בן יחיד אבל ההורים שלי לא כל כך אהבו את הרעיון)
וראיתי קצת שאבא שלי מתגאה בי על כך מה גם שהוא גם היה בגולני רוב הקטע זה עם אמא שלי שעכשיו בטיול למרוקו ולא רוצה להגיד לה על זה עדיין
עכשיו אני רוצה מאוד מאוד להיות או גולני או גבעתי והלכתי ללשכה(11.7) כדיי להגיד את זה הם אמרו לי שדרכם אין סיכוי כי המכסות שם מלאות ..
אז מה שאני הולך לעשות זה פשוט לא להתפנות (וכן קראתי את כל המאמרים בנושא) וגם דוד\אח של חבר שלי היה להם את אותו הבעיה והם קיבלו מה שהם רצו כי הם לא התפנו (דוד שלי רצה גבעתי)
רק לציין שהעלתי את הפרופיל רק ואח ורק כדיי להיות ביחידה קרבית ואני לא רוצה יחידה אחרת
ואני צריך להתגיס למוד"ש ב23.7 ואני יודע שיש גם גיוס גבעתי בתאריכים האלו ואני אומר שוב
אין לי מוטיבציה ללכת למודש לא רוצה להיות שם רוצה רק או גבעתי או גולני

רציתי לדעת את דעתכם בעניין על התנהלותי (הצתה מאוחרת לצערי ) והאם המאבק שלי יצליח בבקו"ם לפי מה שראיתי במאמרים אנשים שעומדים על שלהם הם מקבלים את מה שהם רוצים למרות שלא בלי טרטורים וכאבי ראש
סליחה על האורך

נערך לאחרונה ע"י elric בתאריך 11-07-2007 בשעה 23:19.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר