בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bigbadbob שמתחילה ב "מה אתם עושים כשממש ממש משעמם לכם?"
אני התעוררתי אחרי שנרדמתי ב1 (וואווו לא נרדמתי ב1 כבר חודשיים) והתעוררתי עכשיו והיה לי רצון עז לצחצח שיניים והמברשת לא הייתה במקום!!!! ושעההה אני מחפשתת אותה ואני הכי עצבנית בארץ.. לא נראה לי שאני ארדם עכשיו.. ושילךךך לעזאזל המועד המחורבן הזה מחר במתימטיקה..
נ.ב. עכשיו אני מגלהההה שהחתימההה שלייי שוב פעם לא עומדת בחוקייי הפורוםם הזהה ואני עוד יותר עצבנית עכשיוו!!!!! אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bigbadbob שמתחילה ב "מה אתם עושים כשממש ממש משעמם לכם?"
מחפשים מישהו לדבר איתו, זו השיטה הכי טובה.
אמנם בד"כ אני בוהה במסך, אבל כשממש משעמם לי אני פשוט מתחיל להציק במסנג'ר לכל מי שאונליין
ובא לי לדבר איתו, עד שמישהו משתף פעולה.
מצד שני, תמיד אפשר לפתוח את אחד המשחקים הפשוטים שיש לווינדוס להציע ולשחק בו.
אפשר גם לעשות כל מיני שטויות בפוטושופ כדי להעביר את הזמן.
משחק ב-CS או Gunbound, מנגן בגיטרה, עורך תמונות של אנשים בפוטושופ, רץ, גורר חברים לפאב, רואה South Park/Family Guy, משוטט במרשתתת, מטריד אנשים במסנג'ר, אוריגמי (חח), קורא עיתון וזהו נראה לי.
ב' (חברה כמובן) בשלילוב עם ג'חיחי... ... עכשיו ברצינות
סתם מתקשר לחפור לחברים שלי... הכי סבבה
חפרתי לאחד כ"כ הרבה עד שהוא החליט שכל האנשים שמשגעים אותי משגעים אותו חיחי