לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-07-2007, 22:31
  Zrozki Zrozki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.07.07
ערעור על החלטת קב"ן

קבעו לי שאני כשיר מבחינה רפואית לשרת ביחידות שדה (רק ליקוי ראייה קל) , אבל מבחינת שיבוץ רפואי קבעו לי "עם זאת לאור אבחון כפוטנציאל להופעת קשיי הסתגלות קלים במהלך השירות. לא תשובץ כלוחם."

ואני מעולם לא נפגשתי עם קב"ן וגם בראיון לצו ראשון אני לא זוכר שהיו לי בעיות , הבעיה היא שאימא שלי דחפה לי מסמכים שמעידים שיש לי קשיי התסגלות שאותם עשיתי בכלל בכיתה ז , את האמת אני באמת ביישן אבל זה אף פעם לא גרם לי לקשיי הסתגלות פשוט לקח לי יותר זמן להיכנס לעניינים .

ואני לא מבין לאן בכלל מגייסים אותי מצד אחד שלחו לי מנילה של יחידות שדה ומצד שני מגייסים אותי ב18 בנומבמבר וכתוב "יעד השיבוץ ימסר לך לאחר הגיוס" שנשמע די גיובנקי...

בלשכת הגיוס לא עוזרים בגרוש ... אני רוצה ולנסות לערער על הסעיף של קשיי הסתגלות אבל אין לי מושג למי אני אמור לפנות .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-07-2007, 22:42
  שגיב_עמירה שגיב_עמירה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zrozki שמתחילה ב "ערעור על החלטת קב"ן"

קודם כל,כיף לראות אנשים שנלחמים כדי להגן על המדינה בכבוד,כל הכבוד לך.
לגבי האבחון,אכן רשום שם בגלל המסמכים שהעבירו לקב"ן הוא קבע שאתה לא תשובץ כלוחם.
"יעד השיבוץ ימסר לך לאחר הגיוס" אומר שכנראה אתה תעשה טירונות כלל צהל"ית והשיבוץ שלך יעשה משם.
מה שנותר לך לעשות הוא להכין פקס חמוד ללשכת הגיוס שבעצם אתה מעוניין לראות קב"ן,לשבת להם קצת על הראש להתקשר לראות אם הם אכן קיבלו את הפקס שלך,במידה וכם והם מאשרים לך לראות קב"ן אתה תילך אליו ותסביר לו מה אתה חושב בעצם,אם אכן יש לך קשיי הסתגלות שזה בכלל לא בושה רק לצורך העניין אל תסתיר את זה,אם לא פשוט תסביר לו שלא והוא כבר יחליט אם לשנות את הדעה שלו ואת החלטתו או לא.
בהצלחה.

ישן 20-07-2007, 02:08
  Zrozki Zrozki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.07.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שגיב_עמירה שמתחילה ב "קודם כל,כיף לראות אנשים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שגיב_עמירה
קודם כל,כיף לראות אנשים שנלחמים כדי להגן על המדינה בכבוד,כל הכבוד לך.
לגבי האבחון,אכן רשום שם בגלל המסמכים שהעבירו לקב"ן הוא קבע שאתה לא תשובץ כלוחם.
"יעד השיבוץ ימסר לך לאחר הגיוס" אומר שכנראה אתה תעשה טירונות כלל צהל"ית והשיבוץ שלך יעשה משם.
מה שנותר לך לעשות הוא להכין פקס חמוד ללשכת הגיוס שבעצם אתה מעוניין לראות קב"ן,לשבת להם קצת על הראש להתקשר לראות אם הם אכן קיבלו את הפקס שלך,במידה וכם והם מאשרים לך לראות קב"ן אתה תילך אליו ותסביר לו מה אתה חושב בעצם,אם אכן יש לך קשיי הסתגלות שזה בכלל לא בושה רק לצורך העניין אל תסתיר את זה,אם לא פשוט תסביר לו שלא והוא כבר יחליט אם לשנות את הדעה שלו ואת החלטתו או לא.
בהצלחה.

תודה , יש לי עוד כמה שאלות

בעיות בקשיי הסתגלות כמה זה מוריד מהפרופיל שלי?

מי ממונה על החלטה אם לקבל אותי או לא לקב"ן?

יש משקל גדול להתנגדות של ההורים? אני לא בן יחיד...

קראתי באתר אחר שהתאריך המשוער של מו"דש הוא 18 בנומבמבר(התאריך שלי) וסימנתי את מו"דש בתור אפשרות שלישית אבל כנראה אני סתם מחזיק בקרנות המזבח... גם אם זה נכון חוץ מרגלי אין שם שום תפקיד רציני לפחות לדעתי .
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:07

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר