לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2007, 09:01
  nimo888 nimo888 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.07
שאלה חדש לאובנטו - סידורים ראשונים

שלום לכולם.
אתמול הצטרפתי לקהילה בתקווה ללמוד על לינוקס תוך כדי שימוש יום יומי בלינוקס.
המחשבה הראשונית שלי היתה להתחיל לעבוד דרך אובונטו וללמוד בדרך על התוכנה, אבל חלק מהאפשרויות שהתרגלתי אליהם בווינדוס לא קיימות או משובשות.
כדי לסדר לי את הנוחיות שהיתה לי בווינדוס וכדי להישאר לעבוד באובנטו בלי לעבור כל הזמן לווינדוס עלי לסדר 2 דברים שבתור מתחיל אין לי מושג איך.

א- יש לי Audigo 2 nx בתור בסאונד בלסתר, הצלחתי לקבוע אותו בתור הדיפולט בשולחן העבודה כך שישמיע שירים וסרטים אבל לא שישמיע אודיו בסביבת הפירפוקס (ביוטיוב למשל)
ב- הפונטים לא ממש מושכים את העין, איך מוסיפים פונטים בעיברית לקריאה בפירפוקס (האתר YNET בלתי ניתן להבנה כי הפונטים קטנים ומכוערים)
ג- איך מורידים את הדרישה לסיסמה בלוג עון ובכלל?
ד- האם יש אפשרות לשתף קבצים ברשת ביתית שכל שאר המחשבים פועלים בווינדוס?

תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-07-2007, 11:10
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nimo888 שמתחילה ב "חדש לאובנטו - סידורים ראשונים"

א. בהנחה שאתה עובד עם KDE, ראה את הערך על פיירפוקס כאן: http://wiki.splitbrain.org/alsa

ב. יש חבילות פונטים כמו culmus ו corefonts שיתנו לך פונטים יפים - לא יודע לגבי הזמינות שלהם באובונטו - בהפצה שלי הן קיימות....

ג. קראתי ברשת (שוב, כי אין לי אובונטו) ונראה שאתה צריך לערוך את etc/gdm/gdm.conf/ ולשנות שם את הערכים של פונקציות AutomaticLogin ו TimedLogin השונות...

ד. אפשר. כדי לגשת למחשבים אחרים, לא צריך כלום, חוץ מלעגון אותם. יש תוכנה שמסייעת בכך מאוד ששמה smb4k אם אתה מעוניין. כדי לשתף למחשבי חלונות אחרים, אתה צריך להריץ את התוכנה samba. יש תוכנות ניהול לזה (למשל SWAT ו Webmin), או שאתה יכול להבין מה המחשב שלך עושה ולעשות את זה לבד, עם המדריך הבא: http://tldp.org/HOWTO/SMB-HOWTO.html

ישן 20-07-2007, 10:49
  nimo888 nimo888 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.07
וואי בעיתית הלינוקס הזאת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nimo888 שמתחילה ב "חדש לאובנטו - סידורים ראשונים"

תאמת אני חושב שהסיבה שאנשים רבים לא משתמשים במערכות ההפעלה של לינוקס זה בגלל הסיבוך.
אפשר לחשוב על זה ככה:
עברתי מתלת אופן לאופניים אבל בלי גלגלי עזר, אני כל הזמן מתרסק ולא מצליח להגיע לגן, אז אולי אני יוותר ויחזור לווינדוס.
אז אני מחפש איזה מדריך בסיגנון של "בתחילה חבר את תקע החשמל לשקע..." יש משהו כזה? כי היתה ללי תחושה שאני די שולט בווינדוס אבל וואו!! אני חשבתי עד היום ש:\:C זה משהוא אוניברסלי.
אז איפה מתחילים כי הבנתי שאין לי מושג במחשבים.

נ.ב התרסקתי 6 פעמים עד שלמדתי איך לרכב על אופניים, ואז עוד 20 כשניסיתי לקפוץ מרמפות - וייש לי את כל הצלקות להוכיך את זה!!!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר