לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2007, 18:51
  Slashy Slashy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
עוד לא התגייסתי ואני כבר מלא עצבים על הצבא

אני הייתי מומיין ל6 מסלולים בחייל המודיעין , אני איש מחשבים , אני יודע המון במחשבים , אני עבדתי בפרוייקטים במחשבים ואפילו בעברי ניהלתי חברת מחשבים .
בכל זאת הצבא בכל המסלולים דחה אותי , היום הוא העיף אותי מהמסלול האחרון אחריי שעשיתי 2 ראיונות , תחקיר בטחוני ומבחן אישיות במסלול ,ואין לכם מושג כמה זה מעצבן לעוף מכל המסלולים האלו , שינו לי את התאריך גיוס כבר 3 פעמים מה שגרם לי הרבה ריבים עם החברה והפסדתי המון כסף כי הזזתי טיסה פעם אחת ולא עבדתי חודש כי חשבתי שאני עומד להתגייס, עוד לא התגייסתי וכל אני חיי לפי הצבא .
עכשיו , העיפו אותי , שזה בסדר למורות שלא חשבתי שהצבא יוותר על אנשי מחשבים שיש להם גם ניסיון באזרחות.
אבל עשיתי גם גיבוש צנחנים , וגם פה הם לא שמים עליי והם אמרו חודש תשובות , ועברו כבר חודשיים וחצי והצבא בשלו.

נמאס לי כבר מהצבא הזה , באמת אני בן אדם איכותי ואני מוצא את עצמי חושב אם להשתמט מהצבא, ככה הצבא מתייחס לאנשים טובים שרוצים לשרת ולתרום ?

ובייחוד שאני היום קורא כתבות על חוק טל שגורמים לי לחשוב שאני פראייר שאני בכלל רוצה להתגייס ואני רואה את ראשי המדינה ואיך הם מתייחסים לחיילים שבויים ולחיילים בכלל.

אני לא יודע אם אני בכלל רוצה להתגייס , אני הייתי מוכן לתרום את כל הידע שלי למודיעין או את כל הגוף שלי לצנחנים אבל שהצבא מזלזל בי ....

זה כבר נמאס !!!!!!!!!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-07-2007, 18:56
  דרור1 דרור1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.06.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Slashy שמתחילה ב "עוד לא התגייסתי ואני כבר מלא עצבים על הצבא"

קודם כל תרגע- כמה שהצבא יכול להיות מקום חוויתי, לא פעם ולא פעמייים הם מפספסים אנשים איכותיים, מסיבות שונות (אני מניח שלאף אחד שם אין משהו אישי אליך ).

אם יש לך זמן עד הגיוס, אתה יכלו לנסות לשלוח לחיל מודיעין המלצות מהמנהל תיכון שלך לשעבר, המחנך שלך, מנהל חברת מחשבים בה עבדת- כל אדם מכובד שיוכל להמליץ לך. אם זה לא יועיל- זה בטח לא יזיק. תצרף להמלצה את היתרונות שלך (אם לא עשית את זה עד עכשיו), ולך תדע, אולי זה יעזור (תתקשר לבדוק שהגיע הפקס).
לגבי הצנחנים- אין לי מושג האמת, אבל מקריאת הודעות של אחרים הבנתי שהיה עם זה בלאגן, חפש ב-2 העמודים האחרונים ותבין.

לסיום- בהצלחה! אל תשכח שבסוף כל אחד מוצא את עצמו, ושזה בסך הכול 3 שנים...
ישן 18-07-2007, 22:32
  Slashy Slashy אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Slashy שמתחילה ב "עוד לא התגייסתי ואני כבר מלא עצבים על הצבא"

הידע שלי במחשבים הוא מגווון , החל מתיקון מחשבים ועד שפות תיכנות רגילות :C , C# ',PASCAL ועד שפות תיכנות רשת HP,ASP.NET,ASP,JS .
אני עובד עם לינוקס , ווינדאוס ואני בעל ניסיון בעבודה עם חברות גדולות .

ב13.8 זה הרבה מסלולים ופרסום שלהם זה לא בדיוק טוב לבטחון המדינה.
בנוגע לקב"א קודם כל היא אמורה להיות טובה כי אחרת לא הייתי מקבל כל כך הרבה זימונים , וגם אם היא לא גבוהה , עשיתי 6 ראיונות , תחקיר בטחוני ומבחני אישיות , ראיונות עם פסיכולוגים צבאיים (זימון של מודיעין לא קב"ן) ועוד הרבה מבחנים . נראה לכם שמבחן שעשיתי לפני שנה וחצי ישפיע פה ? ואם כן אז זה דבילי .

זה ממש לא הפסד של הצבא , הצבא הוא גוף גדול הוא יוכל להסתדר בלעדיי אבל בשבילי זה הפסד גדול כי 3 שנים עכשיו ישאירו אותי מאחורה .
אני לא רוצה להוריד פרופיל כי למורות הכל אני חושב שיש לי מה לתרום בתור חייל חי"ר אבל בחייאת תנו קצת כבוד למלשב"ים , הצבא מתייחס אלינו בתור המיץ של הזבל .

נערך לאחרונה ע"י Slashy בתאריך 18-07-2007 בשעה 22:35.
ישן 19-07-2007, 12:13
  g@man g@man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.07
אחי זה הצבא

אתה לא הראשון ולא האחרון שמקבל צינור.
תרגע- גם אני אחרי הז*ן הראשון שקבילתי נבהלתי... אבל כמו שאומרים תתרגל לזה.
הצבא הוא לא גוף דמוקרטי-ליברלי שמתוכנן לתת לכל מלש"ב להגיע ל100% מיצוי. מה שחשוב לצבא זה שצורכי הצבא יתמלאו ז"א אם הם צריכים 30 אנשים (סתם) למסלול הזה ויש 60 מתאימים אז 30 נדפקו, אבל הצבא קיבל את שלו.
תתעל את הכעס למקום טוב תגיד: "הם לא קיבלו אותי לX? אני אלך לY ושם אוכיח להם שאני חייל איכותי... הם עוד יצטערו..."
ולסיום אין כמו אימרה סינית עתיקה : "אין אנו נמדדים ביכולתינו לא ליפול אלא ביכולתינו לקום בכל פעם מחדש..." (נדמה של קונפוציוס, תקנו אותי.) זה המוטו שלי לחיים (ולא רק לצבא שכמו שציינו לך זה כולה 3 שנים)
ישן 20-07-2007, 04:14
  Slashy Slashy אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי bemli שמתחילה ב "אתה מתלונן?"

מאוד יפה להגיד את זה אבל צא מהסרט , 1 מכל 4 בנים משתמט .
דתיים אורתודוקסים מטעמי "דת" אני לא רואה מצווה יותר גדולה מהגנה על ארץ ישראל .
מפוני ההתנתקות כן משרתים ומי שלא , אידיוט כי מי לדעתו שמר עליו כל השנים ?
מזרחים זה לא אוכלוסיה חלשה , אנחנו בשנות ה2000 צא מהסרט .
עולים חדשים הצעירים בעיקר , מקבלים תקצובים ותאמין לי שהם משרתים הרבה פעמים יותר טוב מהותיקים , זה עניין של , שאתה יודע מה זה להיות זר במקום אחר אתה מבין כמה הארץ הזאת חשובה ליהודים .
דרוזים משרתים את המדינה בכבוד ועל זה אני מאוד מכבד אותם אנשים איכותיים.
אתיופים אנשים איכותיים , יש קשיי הסתגלות אבל אני מכליל אותם באוכלוסיית העולים .

ואני מתלונן כן ,כי במשך חודשיים אני ישבתי בבית ולא יכלתי לקבוע לעצמי חופשה כי הצבא הודיע לי שכל יום אני עומד לקבל זימון .
רבתי עם חברה שלי פעמיים כי הבטחתי לה הרבה דברים ופתאום בום מודיעים לי שאני עומד להתגייס ואז בום דוחים לי את הגיוס והפסדתי כסף + הצבא מתייחס לנתונים מאוד יבשים ולא מקשיב למה שאני אומר לו בראיונות , למה הם בכלל מזמינים אותי לראיונות אם הם פשוט מקריאים מהדף ולא מקשיבים לי .
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר