18-07-2007, 18:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.04
|
|
|
עוד לא התגייסתי ואני כבר מלא עצבים על הצבא
אני הייתי מומיין ל6 מסלולים בחייל המודיעין , אני איש מחשבים , אני יודע המון במחשבים , אני עבדתי בפרוייקטים במחשבים ואפילו בעברי ניהלתי חברת מחשבים .
בכל זאת הצבא בכל המסלולים דחה אותי , היום הוא העיף אותי מהמסלול האחרון אחריי שעשיתי 2 ראיונות , תחקיר בטחוני ומבחן אישיות במסלול ,ואין לכם מושג כמה זה מעצבן לעוף מכל המסלולים האלו , שינו לי את התאריך גיוס כבר 3 פעמים מה שגרם לי הרבה ריבים עם החברה והפסדתי המון כסף כי הזזתי טיסה פעם אחת ולא עבדתי חודש כי חשבתי שאני עומד להתגייס, עוד לא התגייסתי וכל אני חיי לפי הצבא .
עכשיו , העיפו אותי , שזה בסדר למורות שלא חשבתי שהצבא יוותר על אנשי מחשבים שיש להם גם ניסיון באזרחות.
אבל עשיתי גם גיבוש צנחנים , וגם פה הם לא שמים עליי והם אמרו חודש תשובות , ועברו כבר חודשיים וחצי והצבא בשלו.
נמאס לי כבר מהצבא הזה , באמת אני בן אדם איכותי ואני מוצא את עצמי חושב אם להשתמט מהצבא, ככה הצבא מתייחס לאנשים טובים שרוצים לשרת ולתרום ?
ובייחוד שאני היום קורא כתבות על חוק טל שגורמים לי לחשוב שאני פראייר שאני בכלל רוצה להתגייס ואני רואה את ראשי המדינה ואיך הם מתייחסים לחיילים שבויים ולחיילים בכלל.
אני לא יודע אם אני בכלל רוצה להתגייס , אני הייתי מוכן לתרום את כל הידע שלי למודיעין או את כל הגוף שלי לצנחנים אבל שהצבא מזלזל בי ....
זה כבר נמאס !!!!!!!!!!!
|