לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-07-2007, 21:36
  Ura Ura אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.07.07
וויכוח שיש לי עם חבר בנוגע לטיסה לחו"ל - כנסו ותפסקו מי צודק :)

טוב אז ככה, אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר אבל אני אומר לכם מראש, זה הולך להיות ארוך מאוד

הסיפור מתחיל ככה, אני ועוד 3 חבירים שלי, חברה לפני צבא, החלטנו לטוס לחו"ל לפני הצבא כמו שמרבית המתגייסים עושים.
בהתחלה חברים שלי רצו לטוס רק 2, כי אני הייתי אמור להתגייס מוקדם והחבר השני שלי רצה לטוס לארה"ב עם אח שלו. אני החלטתי שהטיסה הזו לחו"ל עם חברים חשובה לי מאוד, וזו אחת הסיבות המרכזיות למה גם דחיתי את מועד הגיוס שלי והצטרפתי אליהם לטיסה. החבר השני שלי זה שהיה אמור לטוס לארה"ב החליט בסוף לטוס איתנו כי הטיסה לארה"ב עם אח שלו בסוף לא יצא לפועל (נראה לי).
כעת, התחלנו לחפש יעדים ותאריך טיסה.
הגענו למסקנה שכנראה בחודש יולי, לא נוכל לטוס כי היה מועד ב' במתמטיקה לי ולחבר(שרצה לטוס לארה"ב) אח"כ חבר(ארה"ב) הודיעה שהוא אינו יכול גם אחרי המועד ב' בכלל בגלל כל הקטע של בין המצרים (הוא דתי) ובלי שום קשר הוא עובד עד סוף החודש הזה באיזה עבודה שהוא אינו יכול לוותר עליה.
חבר נוסף אמר שהוא גם צריך כסף לטיסה שהוא יוכל לטוס רק אחרי ה-10 באוגוסט (מועד קבלת המשכורות). ולכן הגענו למסקנה שאין בררה אלא לטוס רק אחרי המועד הזה (10 באוגוסט).

פתאום בא לנו חבר(ארה"ב) עם יציאה חדשה, הוא רוצה לעשות פסיכומטרי בין חודש אוגוסט עד סוף ספטמבר, אני וכל החברים שלי שיגענו לו את השכל שזה דופק לנו את כל הטיסה שלא יעשה את זה. אחרי וויכוחים רבים הוא החליט שהוא לא עושה ולא כי ביקשנו מימנו 1000 פעם שלא יעשה, אלא בגלל שהוא הגיע למסקנה שאחרי הצבא מקבלים ציונים גבוהים יותר.

אחרי שהוא החליט שהוא לא עושה את הפסיכומטרי החתחלנו לחפש יעדים וננעלנו על קוס ביוון.
החלטנו שזה המקום שהכי מתאים לנו כי זה משלב הרבה מסיבות ים ובחורות מה שאני ועוד חבר שלי רוצים, ומהצד השני בשונה מאיה נאפה שזה רק מסיבות, אפשר גם לטייל טיפה מה ששני החברים האחרים שלי מעדיפים.

כעת נשאר לנו רק להחליט על תאריך שהוא כנראה ה-10 באוגוסט או ה-17 שאלה התאריכים הכי מתאימים, אבל אז הגיע חבר(ארה"ב) עם יציאה חדשה, הוא החליט שבחודש אוגוסט (לאורך כל החודש עד סופו) הוא רוצה לעשות קורס קרטה, ושהקורס הזה הוא מאוד מאוד חשוב לו והוא לא מוכן לוותר עליו. שוב מסע שיכנועים מפה ועד סוף העולם, לא מצליח הוא עומד על שלו ולא מוכן לוותר על הקורס או על כמה ימים מתוכו שהוא טוען שהוא לא יצליח להשלים אותם.

אני טענתי שחודש אוגוסט זה החודש המלא ביותר בקוס ושאין לנו מה לחפש שם בספטמבר שהרי מרבית בני הנוער נוסעים בחודשים יולי-אוגוסט לשם. לכן אם אנחנו רוצים לטוס לשם חייבים לטוס בחודש אוגוסט. חבר אחר שלי טען שאין בררה וחייבים להתפשר ולטוס בספטמבר כי זה יהיה מעפן לטוס רק שלושתינו (או שנינו) לקוס, למול טענה זו אני טענתי שיש להתפשר כמו שהתפשרנו קודם והחלטנו על טיסה בחודש אוגוסט, לבין להתפשר כמו שעושים כעת, הוא בא ומטיל עלינו פה פצצה שמשקלה חודש שלם ועוד חודש מאוד מרכזי, לטוס בספטמבר זה כבר לחפש יעד אחר (כנראה).
מחר אני אבוא ואטען שאני רוצה לעשות קורס השלמה למטמטיקה ולכן כל חודש ספטמבר גם איי אפשר לטוס, איי אפשר ללכת לפי כל הג'ננות של כל אחד, אפשר אולי להתפשר ולמצוא מועד שיהיה הכי נוח לכולם, אבל מהצד השני כולם צריכים לעשות את המיטב כדי למצוא מועד כזה ובטח שלא להקשות עד כדי כך. הינה למשל, חבר שלי שאני מכיר ממקום אחר בארץ, נוסע יחד עם עוד 8 חברים שלו לאיה נאפה ואפ'חד לא עשה לו את הפוזות האלה של פסיכומטרי, קורס קרטה וכל החרא הזה, כי אצלם בסדר העדיפויות הטיסה היא במקום הראשון ואפ'חד לא רוצה להישאר בארץ בזמן שחברים שלו מבלים בחו"ל ואם הם 8 חברים הצליחו למצוא שבוע משותף שבו לכולם מתאים, למה לנו שאנחנו 4 כ"כ קשה?(ואני חושב שהתשובה דיי ברורה).

אני טוען שמנהל לא יכול להרכיב מערכת שעות אם בא איזה מורה וטוען שחצי שנה הוא לא יכול לעבוד, המנהל יכול להתגמש עם המורים אבל גם לזה יש גבול ומורה שמה לעשות מציב תנאים קשים מידי, כנראה הוא לא מתאים לאותה מסגרת.
וחוץ מזה אני לא צריך להתחנן לאנשים שיבואו איתי, מי שרוצה שיבוא ברוך הבא מי שלא, חבל ההפסד כולו שלו ולא אכפת לי שזה בדרך גם בא טיפה על חשבון ההנאה שלי, נמאס לי כבר לשכנע את כולם שכדאי להם לבוא ולהצטרף אלי, רוצים בואו לא, לא צריך.

בקיצווווווווווווווור:

מי לדעתכם צודק בסופו של דבר, אני שטוען שאין מה לעשות חבר שלנו מציב לנו תנאים קשים שלטענתי קשה מאוד להתגמש איתם..
או חבר שלי שטוען שאני צודק אבל מה לעשות לטוס שלושתינו(או שנינו) זה יהיה מעפאן ולכן חייבים להתגמש..(ומקסימום למצוא יעד אחר- ששנינו מעידיפים שלא, אבל אם אלה הבררות, עדיפה הבררה שבא נמצאים ארבעתנו).

תפסקו נגדי או בעדי, לא אכפת לי אבל תנמקו למה
מצטער על הווואחד חפירה שהבאתי פה, ותודה רבה לכל העוזרים..

נערך לאחרונה ע"י Ura בתאריך 23-07-2007 בשעה 21:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר