האם CoolerMaster 500W יחזיק באופן יציב מערכת של שני הארדיסקים שני כוננים מעבד ק6750 עם OC חייתי שני זכרונות TWISTER של TWINMOS (2G( גם עם OC לבאס 965 עד כאן ספק הזומאקס שלי מחזיק יפה מאוד אני רוצה החליף את 7900GS שלי ל 8800GTS האם CoolerMaster הנ"ל יספיק???
אגב מה מחירו כי לי הוא הוצע ב 296 במקום שבו אני עובד בקיץ (ע"פ מה שאני מצאתי זו לא החה רצינית נכון??)
תודה מראש..
אני ממש חייב לדעת העסקה קצת השתנתה..
אם אני אתן את ספק ה ZUMAX שלי אקבל את הספק הנ"ל ללא תשלום(עבדתי שם..)שווה???
אני הולך לקנות שם היום עד 13:30 אז זה יחסית דחוף תודה מראש!!
יש שתי אפשרויות של 500W, ואין דרך לדעת מה הם שווים. לא ראיתי שם שום נתון לגבי היכולות שלו, וכשעושים אתר כזה מושקע ולא טורחים לפרסם נתונים זה מחשיד.
בכל מקרה, ראיתי שבחו"ל הוא עולה כ25$....
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "אם אינני טועה ראיתי כמה סקירות על ספקים של CoolerMaster, הם עשו רושם טוב."
אז ככה לאחר התייעצות בפרום רכשתי היום ספק COOLMASTER EXTREEM POWER 500W
שמתהדר בטכנולוגיות לשליטה חכמם על המאורר וSUPER SAILENCE...
למרבה האירוניה הוא רועש פי כמה וכצה מן הספק הקודם שלי ZUMAX X2...
חשוב לציין שעל הספק החדש כתוב במפורש שהוא לא עובר את ה20 דציבל שזה פחות מהקודם..
מצער מאוד, האם הגיע הקץ לההורדות הליליות??האם זה נורמלי?אולי זו תקלה?אם כן מה עלי לעשות???
תודה מראש..
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי micmic שמתחילה ב "[indent]אז ככה לאחר התייעצות..."
האם ישנה דרך לכוון ידנית את מהירות המאוור של הספק אני פשוט מוריד הרה בלילה והמחשב נמצא בחדר שלי..
אני חייב לציין שהרעש לא נשמע חורק או כל רעש של תקלה פשוט רועש מדי אני ממש אודה למי שיעזור לי..
ערב ט ו ב.
טוב.. צילום בתאורת לילה לא כדי אני אוסיף מחר אבל הנה המפרט:
כונן DVD
הארד דיסק 250G
7900GS של ASUS
מעבד E6750 עם OC ל3200GHZ מ2660GHZ עם הקירור האורגינלי.
שני זיכרונות גיגה TWISTER של TWINMOS עם OC מBUS 800 ל BUS 965.
לוח P35-S3L של גיגה בייט.
מאוור גדול במיוחד בצד המארז ואחד קטן בחזית
חשוב לציין שגם בדקתי שהבעיה לא במאווררים שלי..
גם מה שמעצבן ומוזר הוא שהספק הזה הרבה יותר רועש מהקודם שהיה די עלוב...(ZUMAX X2)
האם 20דציבלים נחשב לרעש רציני כי זוהי כמו ההרעשה המקסימאלית של הספק ע"פ אתר היצרן..
ד"א אני יושב כבר כמה שעות מול המחשב ואני לא שם לב לשינוי שמהירות המאוורר למרות שינויי טמ"פ רציניים עקב מזגן וכד..כל זאת למרות שהספק מתיימר לשלוט בחוכמה על המאוורר...................
נערך לאחרונה ע"י micmic בתאריך 31-07-2007 בשעה 23:17.
אולי פשוט הספק הקודם שלי היה חלש ושקט ופשוט ספקים חזקים יותר, יותר רועשים???
אולי לכן זה צורם כל כך...
בכל מקרה בדקתי כתוב עליו שהוא מגיע לכל היותר ל 20 דציבל זה נחשב הרבה???