23-07-2007, 16:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.05.07
|
|
יכול מאוד להיות שאתה צודק. אולי המסלול של עורב נח"ל יותר קשה מזה של מגלן, אולי הם דווקא עושים את המבצעים היותר נועזים, בתדירות הרבה יותר גבוה.
אבל גם יכול להיות שלא סתם אומרים שמגלן היא יחידה ממש מיוחדת עם אמל"ח מתקדם ומבצעים בעומק שטח אויב ושהם לומדים דברים מטורפים וגם מיישמים אותם בשדה. אני באמת לא יודע.
אם כולם אותו דבר, אז מה איכפת לך אם אני רוצה דווקא פלס"ר? אם כולם אותו דבר, אז יאללה אני ילך לזה שהכי נחשב, just in case.
עוד פעם אני אומר, אם הייתי בגיבוש יח"טיות הייתי מנסה למגלן, ואם לא מגלן אז הפלס"ר. אני לא חושב שיש בזה משהו רע או יוצא דופן, זה נורמלי לגמרי ואני לא מבין למה אנשים מופתעים או כועסים מהתופעה הזאת.
מה שכן לא בסדר, זה שאם מישהו מקבל עורב ולא פלס"ר אז הוא מבואס טילים ויורד לו כל המוטיבציה לשרת. זאת באמת כבר גישה של ילד קטן. אני נכנס עם ראש של להגיע כמה שיותר רחוק (ולדעתי מגלן זה יותר רחוק מיח"טיות, בכל זאת יחידה כפופה לעוצבה ולא חטיבה) ואם "חס וחלילה" אני מקבל "רק" פלחה"ן או "רק" גדוד רגיל, אז שיהיה, אני בכל זאת יתן 100% ובהמשך השירות, אולי ינסה להגיע ליחידה שאליה רציתי בהתחלה.