לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-07-2007, 09:05
  galper galper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eyalrab שמתחילה ב "גיבוש יחטיות בצנחנים"

שמע מראש אני אגיד שאני לא הכי מבין וגם אני מלש"ב לפני כל התהליך וגם אני מתגייס לצנחנים
בקשר לעדיפות שנייה כן במידה ותמצא מתאים לעדיפות השנייה ולא לראשונה שלך אז לפי ההיגיון תקבל אותה הם נותנים לך כאילו אפשרות של הרע במיעוטו כן אתה לא מקבל את מה שאתה רוצה אבל הם ייתנו לך את הדבר הבא (אם אתה מתאים) שאתה מוצא אותו גם טוב בעינך...
בקשר לקושי אז מה שאומרים שגיבוש יחטיות צנחנים זה הגיבוש הכי קשה בצה"ל יותר קשה מגיבוש מטכ"ל ותאמין לי זה קשה חחח אבל נעבור את זה ונצליח
בהצלחה ואני מאחל לך שתקבל את מגלן ותעשה חיים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-07-2007, 16:18
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי רועי טל שמתחילה ב "מה אתם מבינים ...202 לא רואה..."

אתה מתכוון ל"200 ברחנים"? או "200 יורים, 2 פוגעים"?

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 23-07-2007, 09:36
  דינג צ'אבז דינג צ'אבז אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.04.07
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי whoracle שמתחילה ב "בדיוק בגלל שלא יודעים עליהם..."

צר לי לאכזב אבל מגלן לא דומים לא לשלדג ולא למטכ"ל-כל אחת והייעוד שלה ויש שוני גדול.
הדמיון היחיד הוא בכך שהם לוחמים(כמו גם לוחמי גדוד 890 של הצנחנים ולוחמי השריון של גדוד 77 לדוגמה).
להימשך ליחידה בגלל הילה אפופת סודיות מובילה בדרך כלל לאכזבה: הכל הרבה פחות נוצץ כשרואים את האמת.
כמו כן אני מבטיח לך שאתה לא באמת יודע מה עושים בסיירת לדוגמה-אתה בטח תגיד שהייעוד הוא הובלת החטיבה בקרב,וזו האמת אבל החטיבה לא נלחמת כחטיבה מאז מלחמת לבנון(הראשונה)-אז מה הסיירת עושה עכשיו(והיא עושה הרבה)?!
מבטיח לך שבכל אחת מהיחידות המובחרות רב הנסתר על הגלוי והאמת שבד"כ סודי זה לא באמת נוצץ.
ישן 23-07-2007, 13:21
  Lipside Lipside אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.07.03
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי דינג צ'אבז שמתחילה ב "צר לי לאכזב אבל מגלן לא דומים..."

דווקא בחור משלדג שפרסמו פה פעם המון הודעות שלו מפורום תפוז (אחד האשכולות המעניינים בחיי) אמר מילה או שתיים על כך שהדרישות במגלן דומות לדרישות בשלדג, ולכן קשה לעוף משלדג ולהגיע למגלן. זה לא אומר שהייעוד דומה, אבל הדרישות או ההכשרה עשויות להזכיר אחת את השניה.

בכל מקרה, אתה צודק. סודי זה לא בהכרח נוצץ. בכלל, קרבי זה לא בהכרח נוצץ. אבל בתור אתגר אישי, להגיע למקום מובחר זה דבר טוב. אגב, למיטב הבנתי היום כדאי להגיע ליחט"יות (גם פלחה"ן למשל) במיוחד בגלל כמות הפעולות היזומות שלא בזמן מלחמה - פעילות רבה שכביכול נחשבת "מעניינת ומאתגרת". מעצרים וכד'...

ישן 24-07-2007, 00:31
  תמיר20 תמיר20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.07
שלח הודעה דרך ICQ אל תמיר20 שלח הודעה דרך MSN אל תמיר20
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Lipside שמתחילה ב "דווקא בחור משלדג שפרסמו פה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Lipside
דווקא בחור משלדג שפרסמו פה פעם המון הודעות שלו מפורום תפוז (אחד האשכולות המעניינים בחיי) אמר מילה או שתיים על כך שהדרישות במגלן דומות לדרישות בשלדג, ולכן קשה לעוף משלדג ולהגיע למגלן. זה לא אומר שהייעוד דומה, אבל הדרישות או ההכשרה עשויות להזכיר אחת את השניה.

בכל מקרה, אתה צודק. סודי זה לא בהכרח נוצץ. בכלל, קרבי זה לא בהכרח נוצץ. אבל בתור אתגר אישי, להגיע למקום מובחר זה דבר טוב. אגב, למיטב הבנתי היום כדאי להגיע ליחט"יות (גם פלחה"ן למשל) במיוחד בגלל כמות הפעולות היזומות שלא בזמן מלחמה - פעילות רבה שכביכול נחשבת "מעניינת ומאתגרת". מעצרים וכד'...

תכלס, מה שאתם אומרים נכון. עצם העובדה שהייעוד של מגלן "סודי" ו"שאף אחד לא יודע אותו" (כן, ממש..) מושך אליו.. השאלה היא כזו, מה מושך את את המלש"בים למגלן ? יחצנות זולה.
תכלס, אני לא מבין מה גורם למישהו לומר אני רוצה מגלן ביחטיות, אלא אם כן הוא יודע על מה מדובר...

ישן 23-07-2007, 16:14
  g@man g@man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.07
החלטה לפי שמועות
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי whoracle שמתחילה ב "בדיוק בגלל שלא יודעים עליהם..."

זה משגע אותי הקטע הזה של מלשבים. (גם אני מלשב). לא מבין את הקטע שאנשים מבססים החלטות של ה3 שנים הקרובות על שטויות. "פלסר זה הכי טוב" למה? "מגלן זה מאתגר ומעניין" על מה מבוסס.
מה שאני עושה זה מחפש חבר/קרוב משפחה שמשרת ביחידה/עם היחידה ושומע ממנו את האמת המרה. לא ענייני ב"ש אבל נאמרו דברים על אופי שירות ת"ש ורמת אנשים.
זה כמו ההתנפלות על אגוז שלא ברור לי למה. אנשים ננעלים סתם. "לא כל הנוצץ זהב" - "ולא כל סיירת בקרב", (טוב זה הגזמה אבל הבנתם את הנקודה).
גם מעט המידע שמופיע באינטרנט הוא לקוי ולא נכון. צריך לצאת מהראש הזה של ילדים קטנים. גם אני עד לפני חצי שנה אמרתי "הפלסר הכי טובים ועורב/פלחהן זה מקום 2" הבנתי שאמרות כאלו לא מבוססות, ולכן אני ממליץ לחברה שמתגייסים איתי לא לקפוץ למסקנות...
ישן 23-07-2007, 16:51
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי g@man שמתחילה ב "החלטה לפי שמועות"

יכול מאוד להיות שאתה צודק. אולי המסלול של עורב נח"ל יותר קשה מזה של מגלן, אולי הם דווקא עושים את המבצעים היותר נועזים, בתדירות הרבה יותר גבוה.

אבל גם יכול להיות שלא סתם אומרים שמגלן היא יחידה ממש מיוחדת עם אמל"ח מתקדם ומבצעים בעומק שטח אויב ושהם לומדים דברים מטורפים וגם מיישמים אותם בשדה. אני באמת לא יודע.

אם כולם אותו דבר, אז מה איכפת לך אם אני רוצה דווקא פלס"ר? אם כולם אותו דבר, אז יאללה אני ילך לזה שהכי נחשב, just in case.

עוד פעם אני אומר, אם הייתי בגיבוש יח"טיות הייתי מנסה למגלן, ואם לא מגלן אז הפלס"ר. אני לא חושב שיש בזה משהו רע או יוצא דופן, זה נורמלי לגמרי ואני לא מבין למה אנשים מופתעים או כועסים מהתופעה הזאת.

מה שכן לא בסדר, זה שאם מישהו מקבל עורב ולא פלס"ר אז הוא מבואס טילים ויורד לו כל המוטיבציה לשרת. זאת באמת כבר גישה של ילד קטן. אני נכנס עם ראש של להגיע כמה שיותר רחוק (ולדעתי מגלן זה יותר רחוק מיח"טיות, בכל זאת יחידה כפופה לעוצבה ולא חטיבה) ואם "חס וחלילה" אני מקבל "רק" פלחה"ן או "רק" גדוד רגיל, אז שיהיה, אני בכל זאת יתן 100% ובהמשך השירות, אולי ינסה להגיע ליחידה שאליה רציתי בהתחלה.

ישן 23-07-2007, 20:38
  g@man g@man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.07
אחי צא מהראש הזה
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי whoracle שמתחילה ב "יכול מאוד להיות שאתה צודק...."

ואני אומר את זה באהבה נטו.
גם לך יש את השורה הזאת שנהיתה טרנדית ומבחינתי היא מקבילה לחוזים האלה שאתה חותם עליהם בשביל כסת"ח משפטי "במקרה והקעקוע גורם ל... אז זה בסדר" :
" ואם "חס וחלילה" אני מקבל "רק" פלחה"ן או "רק" גדוד רגיל, אז שיהיה, אני בכל זאת יתן 100% ובהמשך השירות, אולי ינסה להגיע ליחידה שאליה רציתי בהתחלה."
אתה הרי יודע שזה לא נכון. ואין שום דבר שתגיד שישכנע אותי שאם לא תתקבל אתה תצהל ותשמח בגדודים. אתה נשמע לי בחור רציני ולכן אני לוקח את המילה שלך לגבי לתת 100 %.

אבל שוב בנוגע לעניין הקודם מה אם אני יגיד שממה שסיפרו לי חברה בחטיבה (לא סדירים, קצינים בדרגות שונות) וממה שסיפרו לי חברה שעובדים עם כלמני יחידות בצה"ל (מהחילות התומכים) שהפלס"ר של ימינו נחשב בזכות תהילת העבר שלו? שים לב אחי אל תהיה מלש"ב פעור. זה כמו שבגלל שמדור סיירות שמו את הסדר גיבוש מרכזי (מטכ"ל/שייטת) לפני שלדג/669 אז הראשונות יותר טובות. ואם אגוז לפני צנחנים בראיונות אז הוא יותר טוב. תפעיל שיקול דעת אישי. אני לא מכיר אותך אלא אומר לך מה נכון מבחינתי.

וד"א: אז מה אם היא כפופה לאוגדת מילואים? נחש מה גם אתה בעוד כמה שנים תהיה כפוף לאוגדת מילואים. זה יעשה אותך מגניב יותר? לא זה יעשה אותך מילואמניק.

נערך לאחרונה ע"י g@man בתאריך 23-07-2007 בשעה 20:43.
ישן 23-07-2007, 21:33
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי g@man שמתחילה ב "אחי צא מהראש הזה"

לא זה פשוט אומר שיש לה כביכול יותר אחראיות.

היה לפני כמה זמן משתמש פעיל שהיה לוחם שלדג (JR אולי? לא זוכר בדיוק, משהו עם J) והוא כתב הודעה שממש שינתה לי את הפרספקטיבה לגבי מה יותר או פחות "מובחר," "עילית" וכדומה.

האשכול היה על יחידות עילית ולמה הם מיוחדות ולמה הם יותר טובות ולמה בכלל הם עילית ואחרים לא וכל שאר הדיון שכולם כבר מכירים היטב.

בכל זאת, JR אומר שהם עילית בגלל שהם כפופות לגוף הכי גדול, ויש בזה הגיון. שלדג כפופה ישירות לחיל אויר, בזמן שפלס"ר כפוף לחטיבה. חיל שלם מול חטיבה, אפשר לנחש למי יש יותר אחרוית.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:08

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר