26-07-2007, 11:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.07.07
|
|
|
הסיפור שלי - צריך עצות \ עזרה
שלום לכולם , נרשמתי עם כינוי חדש אך אני רשום בעוד משתמש , אני מעדיף פשוט לרשום עם כינוי אחר.
בכל אופן , יש הרבה אנשים שפניתי אליהם בפרטי עם הכינוי הקודם והם בטח יזהו שזה אני לפי מה שאני ארשום כאן.
אז ככה..
התחלתי להתאמן כמו רוב האנשים לקראת הצבא , לאחר מספר שבועות החלו להופיע כאבי גב , כאבי ברכיים וכאבי רגליים (בשוקיים).
הלכתי כמובן לאורטופד , הוא שלח אותי לעשות מדרסים , צילום גב + ברכיים.
עשיתי מדרסים ב900 שקל , עשיתי צילום ברכיים שהוא יצא תקין , אך בצילום גב מסתבר שיש לי עקמת די רצינית בגב.
עקב הזנחה של הגוף מספר שנים , נוצרה לי העקמת ככל הנראה וגם היום אני בכושר ירוד ברמה שאי אפשר לתאר וסובל מכל הבעיות האלו.
נאמר לי על ידי האורטופד שאני מקרבי יכול לשכוח , כמובן שזה נכנס לאוזן אחת ויצא מהשנייה , כי דבר כזה אני לא מוכן לשמוע , אני?שאני בקרבי לא יהיה?אין סיכוי , הדבר שאני רוצה יותר מכל , שאני מחכה לו כל יום , עכשיו אומרים לי שאני לא יכול להתגייס לקרבי?לא בא בחשבון.
הוא שלח אותי לעוד מומחה באיכילוב , שם נאמר לי שאכן יש לי עקמת בגב , אך חיזוק שרירי הגב והבטן יכולים להפחית בכאב , נרשמתי למכון כושר והתאמנתי במשך כחודשיים , לא ראיתי שיפור , אמנם התחזקתי קצת אבל לעזור זה לא עזר , החלטתי לנסות לשחות , שמעתי מהרבה אנשים שלבעיות גב הכי טוב זה שחייה.
ואכן אני קרוב לחודש שוחה , גם פה לצערי עדיין אין שיפור ואפילו קל , אבל לשחות אני אמשיך.
כשאני מנסה לרוץ ליד הבית (אל תשלו את עצמכם , זה לא יותר מ10 דקות , שוב ..כושר ירוד) , אז מופיעים לי מדי פעם כאבי גב (בעיקר בצד ימין של הגב אני מרגיש מעיין דקירה כזאת שלא עוזבת..)בנוסף יש כאבי שוקיים (אם כי קלים , לעומת הליכה מהירה ששם הרבה יותר שורף \ כואב) ובנוסף פה ושם דקירות בברכיים. ( דרך אגב עשיתי מיפוי עצמות והוא יצא תקין).
הגיוס שלי כרגע הוא ב18.11.07 , קבעתי תור לפרופסור מומחה , אך התור רק ב19.9 שזה די קרוב למועד הגיוס.
אני שוקל בכובד ראש לדחות את הגיוס למרץ 2008.
רציתי לשמוע מה דעתכם , מה אתם מציעים לי לעשות ?האם אתם מכירים אנשים עם עקמת בגב ואיך הם מטפלים , טיפלו בזה.
אולי יש דברים שאני לא יודע ( בטוח..) .
ובבקשה , בלי תגובות של "קרבי זה לא הכל , זה כולה 3 שנים"..אם אפשר תגובות רציניות וענייניות.
תודה רבה.
|