לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-07-2007, 11:11
  אין-כינוי- אין-כינוי- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.07
הסיפור שלי - צריך עצות \ עזרה

שלום לכולם , נרשמתי עם כינוי חדש אך אני רשום בעוד משתמש , אני מעדיף פשוט לרשום עם כינוי אחר.
בכל אופן , יש הרבה אנשים שפניתי אליהם בפרטי עם הכינוי הקודם והם בטח יזהו שזה אני לפי מה שאני ארשום כאן.

אז ככה..

התחלתי להתאמן כמו רוב האנשים לקראת הצבא , לאחר מספר שבועות החלו להופיע כאבי גב , כאבי ברכיים וכאבי רגליים (בשוקיים).
הלכתי כמובן לאורטופד , הוא שלח אותי לעשות מדרסים , צילום גב + ברכיים.
עשיתי מדרסים ב900 שקל , עשיתי צילום ברכיים שהוא יצא תקין , אך בצילום גב מסתבר שיש לי עקמת די רצינית בגב.
עקב הזנחה של הגוף מספר שנים , נוצרה לי העקמת ככל הנראה וגם היום אני בכושר ירוד ברמה שאי אפשר לתאר וסובל מכל הבעיות האלו.
נאמר לי על ידי האורטופד שאני מקרבי יכול לשכוח , כמובן שזה נכנס לאוזן אחת ויצא מהשנייה , כי דבר כזה אני לא מוכן לשמוע , אני?שאני בקרבי לא יהיה?אין סיכוי , הדבר שאני רוצה יותר מכל , שאני מחכה לו כל יום , עכשיו אומרים לי שאני לא יכול להתגייס לקרבי?לא בא בחשבון.
הוא שלח אותי לעוד מומחה באיכילוב , שם נאמר לי שאכן יש לי עקמת בגב , אך חיזוק שרירי הגב והבטן יכולים להפחית בכאב , נרשמתי למכון כושר והתאמנתי במשך כחודשיים , לא ראיתי שיפור , אמנם התחזקתי קצת אבל לעזור זה לא עזר , החלטתי לנסות לשחות , שמעתי מהרבה אנשים שלבעיות גב הכי טוב זה שחייה.
ואכן אני קרוב לחודש שוחה , גם פה לצערי עדיין אין שיפור ואפילו קל , אבל לשחות אני אמשיך.
כשאני מנסה לרוץ ליד הבית (אל תשלו את עצמכם , זה לא יותר מ10 דקות , שוב ..כושר ירוד) , אז מופיעים לי מדי פעם כאבי גב (בעיקר בצד ימין של הגב אני מרגיש מעיין דקירה כזאת שלא עוזבת..)בנוסף יש כאבי שוקיים (אם כי קלים , לעומת הליכה מהירה ששם הרבה יותר שורף \ כואב) ובנוסף פה ושם דקירות בברכיים. ( דרך אגב עשיתי מיפוי עצמות והוא יצא תקין).
הגיוס שלי כרגע הוא ב18.11.07 , קבעתי תור לפרופסור מומחה , אך התור רק ב19.9 שזה די קרוב למועד הגיוס.
אני שוקל בכובד ראש לדחות את הגיוס למרץ 2008.
רציתי לשמוע מה דעתכם , מה אתם מציעים לי לעשות ?האם אתם מכירים אנשים עם עקמת בגב ואיך הם מטפלים , טיפלו בזה.
אולי יש דברים שאני לא יודע ( בטוח..) .
ובבקשה , בלי תגובות של "קרבי זה לא הכל , זה כולה 3 שנים"..אם אפשר תגובות רציניות וענייניות.
תודה רבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-07-2007, 11:48
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי אין-כינוי- שמתחילה ב "תודה , אני אכן משתדל כמה..."

הייתה לי בעיה דומה לשלך בגב, שחיתי והבאתי את הגב שלי לידי מצב שיש רק סטייה קלה בעמוד השדרה.
אני לא יודע מאיפה אתה בארץ, אני יודע שבשער הנגב בספיר יש תוכנית מיוחדת, אני חושש ששנה לא תספיק כדי לסדר לגמרי את הגב שלך, מכון כושר שאינו במכון פזיוטרפי יכול להזיק.
עליך לשחות, לשחות ושוב פעם לשחות.
ואל תלך לשחות סתם כי בא לך, אתה חייב שמאמן יפקח עליך (שוב בשער הנגב יש תוכנית מיוחדת) שחייה סתם כי בא לך לא תעזור וצריך לגוון בסגננות השיחה.
בשיחה אתה מקבל הכול במחיר של אחד, אני הלכתי לשחייה כי אסור מאמץ פיזי מתון אסור לי, אז שחייה היה הפתרון שלי וגם במקרה שלך.
מצבך הבריאותי הוא קשה מאוד ואין יקר ממנו, אם תלך לקרבי גם אחרי שאתה שיפרת את המצב שלך אתה עלול למצוא את עצמך שוב , אתה לא יכול לעשות אימון ככל שאר בני הנוער, בצבא אין פיקוח על זה, אתה תחשוב שזה סתם עוד כאב עד שתמצא את עצמך במצב כמו הבחור הזה
http://www.shavuz.co.il/forums/foru...message&search=

אל תשלה את עצמך יש לך בעיות לכל החיים...
ישן 26-07-2007, 12:35
צלמית המשתמש של שמוליק
  שמוליק שמוליק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.11.01
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אין-כינוי- שמתחילה ב "הסיפור שלי - צריך עצות \ עזרה"

אני אתחיל מזה שקרבי זה לא הכל בחיים, הבריאות חשובה הרבה יותר.
זה נשמע כאילו אתה מנסה להתמודד עם זה לבד, אבל זה ממש לא מספיק.
אם חשוב לך ללכת לקרבי, אתה יכול לדחות את הגיוס בשנה, ובנתיים ללכת לאיזה מכינה או לתרום בצורה אחרת.
זה יעזור לך להתפתח גם בכיוונים אחרים.
בנתיים בשנה הזאת תמצא לך מישהו מקצועי שיעזור לך לבנות את הכושר בצורה נכונה. להתחיל לרוץ עם תיק מלא אבנים , זו לא צורה נכונה.
תירשם לחדר כושר, ותבנה איתם תוכנית אימונים מסודרת.
לך לשחות בצורה מסודרת, עם הכוונה, לשחיה צריך כושר לא פחות טוב.

גם אם אחרי כל המאמצים האלה לא תצליח, לפחות תרוויח כושר ושיפור בבריאות. יש גם קרבי שיקח אותך עם גב לא משהו כמו שריון.

ישן 26-07-2007, 13:01
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אין-כינוי- שמתחילה ב "הסיפור שלי - צריך עצות \ עזרה"

נשמע כאילו המצב שלך די רציני.

תגיד הלשקת גיוס שאתה ממש רוצה קרבי אבל רוצה להגיע במצב הכי טוב שאתה יכול כדי שיהיו לך יותר אפשריות, תביא מסמכים רפואיים ואני לא חושב שיעשו לך יותר מדי בעיות.

בינתיים לך לפרופסור הזה, תשמע מה יש לו להגיד, אם הוא גם אומר שקרבי לא לעניין אז תוותר.

אני לא מומחה בקטע הזה אבל קח בחשבון שאפילו אם יש טיפול יעיל, יש סיכיו לא רע בכלל שזה משהו שאתה צריך לעשות כל יום, אולי אפילו כמה פעמים ביום, ויכול להיות שבמסגרת קרבית לא יהיה לך זמן או את התנאים לבצע את התרגילים.

ישן 26-07-2007, 14:13
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי אין-כינוי- שמתחילה ב "אם אני יראה להם את המסמכים..."

אז יורידי לך פרופיל. יותר טוב מאשר שיהיה לך פרופיל קרבי לא מוצדק ואחרי 3 חודשים מסלול הבעיות יחמירו ויורידן\ו לך בכלל פרופיל 45, או פטור מצה"ל.

לא סוף העולם אם מורידים פרופיל. אפשר, מקובל ונהוג להעלות פרופיל בחזרה כשהבעיה כבר לא קיימת.

כי באמת, עם כל העידוד שנותנים לך כאן, ובאמת כולנו מעריכים אותך מאוד, אתה במצב שלך לא הולך לקרבי. לטובתך. אם יש לך עקמת שגורמת לך לכאבים (ולא רק בגב אני מבין) ומונעת ממך פעילות פיזית כלשהיא, חובה שלשקת גיוס תדע זאת.

עדיף שתעבוד בקריה מאשר שאחרי 3 חודשים של נשיאת משקל בטירונות תגיע למצב של כיסא גלגלים לכל החיים (ואל תטעה את עצמך, זה מאוד אפשרי.)

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר