לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-07-2007, 00:39
  olstyle olstyle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי THDUR שמתחילה ב "מה התנאי של קבלה לבסמ"ח..."

אז ככה. ממה שאני יודע ממר"מ דורש קב"א 52+. גאמא(לא ראשי תיבות) כמו שכבר ציינת דורש ידע מוקדם (והרבה ממנו) וגם חדות ויכולת מחשבה ברמה אחרת. לגבי האם יש עוד תפקידים הנוגעים למחשבים שלא דורשים ידע קודם בתוך מודיעין. האמת שאני לא בטוח אני עברתי ראיונות בעוד כמה תפקידים אחד דרש ידע בעוד מערכות הפעלה שונות והשני ידע רב בתחום הגרפי, אז לפחות ממה שאני מבין רוב הדברים במודיעין הקשורים במחשבים דורשים ידע קודם ולכן למי שאין עדיף שילך לממר"מ שם יש חצי שנה של לימוד אינטסיבי from the ground up ככה שגם מי שאינו יודע תכנות אבל יש לו גישה טכנית יוכל להתמודד. אני חושב שגם כדי להתקבל לחלק מהמסלולים בתוך גאמא למשל צריך קב"א גבוהה מ52 ואני מציע שתבדוק את זה.
עכשיו נזכרתי נתמ"מ זה אחלה תפקיד חבר שלי שם והוא נהנה עד השמים (למרות שהקורסים שם הם קריעת תחת) רק אני לא בטוח מה הדרישות סף לקבלה אבל יש לי הרגשה שזה 52+ ושוב פעם חפש בגוגל בטח תמצא תדרישות איפשהו או שלח להם אימייל עם בקשה להגיע למיונים עם הסבר למה אתה רוצה ולמה מגיע לך וכאלה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר