לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-07-2007, 14:09
  Obislu Obislu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.04
עזרה התקנתי את המחשב, אבל הוא לא עולה.

שלום לכולם.

בשעה טובה קיבלתי את כל החלקים למחשב מבוסס הAMD שמיועד לאחותי.

חיברתי הכל, double-checked, ולא מתקבל שום INPUT למסך, וגם לא נשמע כל צפצוף שהוא. מה הבעיה?? ניסיתי גם להוציא ולהכניס מחדש את הכרטיס מסך, מעבד, זכרונות, למעשה הכל.

הלוח אם שיש לי הוא:
http://www.gigabyte.com.tw/Products...me=GA-M59SLI-S5

כמה שאלות:
1. על הלוח יש חיבור MOLEX של 12V. האם יש טעם לחבר אליו את הקו 12V מולקס שמגיע מן הספק? אין אפילו חיבור 6 פינים לכרטיס מסך 8500GT הזה.
** התקשרתי לפנדה וביקשתי תמיכה כמו שאני עושה עכשיו. הטכנאי אמר "תגיד לי שלא חיברת את המולקס של ה12V!" שאלתי למה, וענה כי אין לו מושג למה זה משמש. בדקתי באתרים למה זה משמש, כדי לפסול את האפשרות שהזנתי מתח ליציאה שכבר מספקת מתח בעצמה ובכך אולי שרפתי משהו בלוח, ולפי מה שהבנתי, היציאה אמורה לקבל מתח מן הספק. **
2. כדי שאהיה סגור על זה, למה מיועד הקו מתח של ה5V ולמה ה12V?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-07-2007, 19:02
  Obislu Obislu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.04
אז ככה:
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "נתחיל מהתחלה."

הנורות דולקות. המאווררים מסתובבים, הצורב DVD נפתח.

לגבי תמונה, אין לי כרגע. אני יכול לתאר לך מה עשיתי.

בחיבור ATV 12V יש 8 פינים, הלוח אם מגיע עם כיסוי פלסטיק על החלק השמאלי, ואכן יש לי רק מסילה אחת להכניס לשם. השנייה אם אני לא טועה הולכת אל החיבור של ה24 פינים ללוח האם.

הזכרונות מורכבים על אותו צבע, כלומר על שני הסלוטים הצמודים הראשונים. גם כרטיס המסך מורכב על הסלוט הראשון ואליו לא מחובר כלום.
לגבי המולקס שניתן לחבר לPCIE דרך הלוח, בין אם אני מחבר ובין אם לא, זה לא משנה את המצב.
המעבד מחובר כראוי וכן גם הקירור שלו.

הכונניים האופטי והקשיח מחוברים ליציאות מתח הSATA של הספק, וללוח האם דרך כבל SATA, גם כן, לסלוטים הראשונים.

ניסיתי לנתק הכל ולהשאיר רק את המעבד המחובר. בלי זכרונות אפילו. זה לא מצפצף ולא כלום. אני חושב שיש בעיה בלוח אם.

מחבינת מראה, הכל נקי, אין לכלוך שעלול לקצר, אין חלקים מפויחים, אין קבלים מנופחים וכו'.

לגבי שני חיבורי הMOLEX המשורשרים (3 יציאות בכל כבל כשלאחד מהם יציאה גם של FLOPPY) שיוצאים מן הספק רציתי לדעת, האם שניהם מספקים את אותו מתח? כי לא ראיתי משהו שמבדיל בין 5V ל12V (לא שזה משנה כל כך לכונני SATA) ואני מתחיל לחשוב שלא הבנתי נכון את חיבורי הספק.

תודה מראש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:47

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר