לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2007, 17:47
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
כללי הייזל בלירס: הגיע הזמן שנשים מוסלמיות ישמיעו את קולן

שרה בממשלתו החדשה של גורדון בראון בלב תעמולת ה"לבבות-ו-מוחות" להביס את הקיצוניות המוסלמית קראה לתת לנשים תפקיד גדול יותר במסגדים בריטים.

בראיון לאיביננג סטנדרד עיתון האחות של הדיילי מייל, מזכירת הקהילות הייזל בלירס אמרה: "כשאני פוגשת אנשים בביקוריי אני אצפה מנשים ואנשים צעירים להיות נוכחים.

"לנשים יש השפעה אמיתית. אני לא מאמינה שגברים אמורים לדבר עבור נשים. אני חושבת שהשקפותיהן צריכות להיות בלב הדיון הזה... יש להן השפעה גדולה על גברים צעירים בקהילותיהן."

Hazel Blears: It's time to hear Muslim women speak out

Last updated at 15:55pm on 27th July 2007

The Cabinet minister at the heart of Gordon Brown's new "hearts-and-minds" campaign to defeat Muslim extremism called today for women to be given a bigger role in British mosques.

In an interview with Daily Mail sister paper Evening Standard, Communities Secretary Hazel Blears said: "When I meet people on my visits I will expect women and young people to be present.

"Women have a real influence. I don't believe men should be speaking for women. I think their views should be at the heart of this debate ... they have a big influence on the young men in their communities."

Atricle Continues

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:25

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר