לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-07-2007, 19:04
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
אתה הופך את הדיון
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "אם באשקלון אין אוכלוסיה..."

לחסר טעם. אין לי ויכוח עם הרעיון שהבעת. אני לא מסכים עם מבנה הרשימה.
מעבר לזה לא הייתי רוצה לראות אף אחד מהתושבים ה"ערבים ישראלים" ביישובים שבחלק מהרשימה שלך ויישובים אחרים - כחיילי צה"ל. הייתי כן מחייב אותם בשירות לאומי באותו אורך של השירות בצה"ל ובמילואים באותו אופן. מי שלא רוצה לא יוכל להחזיק באזרחות. הייתי נותן את אותו יחס גם לתושב תל אביב, ירושלים, אשקלון, באר שבע וכו' שמתחמק משירות מאיזה שהוא טעם שאינו בעיה רפואית שמונעת ולו גם ישיבה במשרד. הייתי בודק כל מי שקיבל פטור לוודא שמא מצבו "השתפר פלאים" ונהיה לו נס רפואי לאחר קבלת פטור.
נראה לי לא נכון בטירוף שהבן שלי מדבר על שירות בצה"ל כמובן מאליו ובגיל ארבע הלך לגן ביוזמתו עם מעיל ועליו כנפי עטלף כשמנגד , 25 אחוז של מחזור שלם לא מתגייסים. מאחר ולא סביר שכולם חולים חלילה הרי שאם יש 5 אחוז חולים - יש עוד 20 אחוז דגנראטים.
יש לי עוד כמה רעיונות בהקשר אבל כמדומני שדעתי מובנת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-07-2007, 13:25
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
פנייה לח"כים או לשר הבטחון כנראה לא תעזור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דנגע שמתחילה ב "עם אחד גיוס אחד ,פורום הורים לשיוויון בנטל"

הפוליטיקאים, ובמיוחד שר הבטחון חוששים מהצל של עצמם שמא חלק מהמשתמטים לא יצביעו עבורם.

חייבת להיות פעילות עממית המונית לפגוע במשתמטים בכיסם.
אוכלוסיה שמשתמטיה הוא עצום ורב היא אוכלוסיית הסלבריטאים.
הציבור חייב להחרים כל ערוץ טלוויזיה שבו מופיע סלבריטאי משתמט.
כל סרט, שעשועון, ריאליטי, פנל או כל תוכנית שהיא שכוללת משתמט - פשוט לזפזפ לערוץ אחר.
כשהרייטינג יתחיל לצנוח - הסלבריטאים יתחילו לבקר בלישכות העבודה.
או לחילופין, ירוצו לבקו"ם בתחינה לגיוס מיידי.
אם הציבור ימשיך להיות אדיש ויעדיף להמשיך לצפות ב"כוכב נולד", הרי שבניו ימשיכו להקריב את חייהם למען המדינה, בעוד יוצאי "כוכב נולד" יתחילו לעשות בוכטות של כסף ו"קשת" תמשיך לצפצף על הפראיירים.

הנה email שקיבלתי ובו רשימה חלקית של סלבריטאים משתמטים:
ז'קו לא שירת כלל (הזוכה בכוכב נולד 4).

מאיה בוסקילה שוחררה מטעמי דת ולא שירתה כלל.

שרית חדד לא שירתה בצבא כלל.

מוקי הלך לקב"ן ושוחרר אחרי זמן קצר מהקריה (זמר עצמאי, לשעבר סולן להקת שב"ק ס').

עברי לידר השתחרר אחרי חודש כאפסנאי כשנכשל להתקבל ללהקה צבאית

שאנן סטריט שירת שירות מלא אבל הלך לקב"ן כדי לחתוך את שירות המילואים (סולן הדג נחש)

מיקה שרון לא שירתה כלל .(זמרת)

בן ארצי לא שירת בצבא כלל (זמר, בנו של שלמה ארצי) במקום התנדב באק"ים. (תודה רבה באמת...)

שחקנים

רן דנקר, שוחרר לאחר שירות של שנה וחצי כטכנאי.

מייקל לואיס - לא שירת כלל. (דוגמן ושחקן כדורסל מפורסם).

מיכאל מושונוב לא שירת בצה"ל כלל(שחקן תיאטרון וקולנוע, בנו של מוני מושונוב)

דניאלה וירצר, לא שירתה בצבא כלל (שחקנית)

יעל בר זוהר שוחררה אחרי שנה וחודש.

איתן טיראן לא התגייס כלל. (שחקן בתיאטרון, מכוכבי הסרט "בופור"... איזה אירוניה).

אושרי כהן - השתחרר חודשיים אחרי שלא התקבל לתיאטרון צה"ל. (שחקן קולנוע, מכוכבי הסרט "בופור"... שוב אירוניה).

איתי תורג'מן - סיפור דומה, לא הצלחתי לברר אותו. (גם הוא מוותיקי "בופור").

לוסי דובינצ'ק לא שירתה כלל (שחקנית).

נוספים

בר רפאלי נישאה לידיד של הוריה כדי להתחמק משירות ולא שירתה כלל (דוגמנית)

מלי לוי לא שירתה בצה"ל כלל(דוגמנית)

חיים מגרלשווילי לא שירת בצה"ל כלל (כדורגלן מכבי חיפה)
ישן 03-08-2007, 17:30
  danielavitov danielavitov אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.08.05
אתם לא נוגעים בנקודה החשובה, צר לי מאד.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דנגע שמתחילה ב "עם אחד גיוס אחד ,פורום הורים לשיוויון בנטל"

שלום רב,
1. שמי דניאל אשהיים, חייל בן 19 בחיל המודיעין מירושלים.
2. קודם כל, כל הכבוד לכם על היוזמה להיאבק למען שיוויון בנטל.
3. צר לי, שבמקום להתמקד בעיקר, ולהיאבק בחוק טל-המאפשר לחלק הארי של החרדים לקבל פטור חוקי ומוצהר משירות צבאי, אתם מתמקדים במאבק מול כמה סלברטיאים ספציפיים. אני מבין את הצורך למנוע הפיכתם של "משתמטי גיוס" לגיבורי תרבות, אך עם כל הכבוד-הנוער ברובו אינו עושה מחקר כפי שאתם עשיתם בנוגע לשירותם הצבאי של הזמרים או הדוגמנים שהוא צופה בהם. כל עוד הם אינם מצהירים על כך בגאון, איני רואה בהם כשורש הבעיה. חוק טל-המאפשר השתמטות המונית-הוא האסון שיפיל את המדינה שלנו ויפורר את החברה. האברכים שמצהירים ש'תורתם-אמונתם' ושעל ידי לימוד תורה הם מגנים על מדינת ישראל, לא רק שלא מגונים על ידי הממשלה או החברה, אלא ממומנים על ידה בתקציבי עתק. כספי המסים של הורי הולכים לבתי הספר ולישיבות שלהם שטרם הפנימו שהם אינם בפולין של המאה ה-19, אלא בישראל של המאה ה-21. צריך להיאבק בהשתמטות מסוג זה עד חורמה. לא, אינני דורש שירות צבאי-מיליטנטי, אסתפק בשירות לאומי-אזרחי, רק שיתרמו לחברה ושיהיו שותפים לנטל. 3 שנים אני מקדיש מחיי ומעקב את לימודי, לא ייתכן שתלמיד ישיבה בגילי יישב שעות על גבי שעות ללמוד, בזמן שאני שומר ומנקה.
4. בנוגע לאוכלוסייה הערבית, ללא ספק, כשלב ראשון להפיכתם לאזרחים שווי זכויות, חובה על המדינה לגייס גם אותם לשירות חובה למען הקהילה-צבאי או אזרחי. אזרח שמרגיש שהמדינה אינה סומכת עליו-לא יהיה נאמן לה.
5. בהצלחה במאבק וישר כח!

danielavitov@hotmail.com
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר