03-08-2007, 17:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.04
|
|
|
בתור אחד שעוד שנייה גומר את הטירונות הזו
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי alex188
כלי מיטה:- כרית - תביא וכנראה תקבל מכות\יגנב. מלבד זאת, הנשק שלך הוא הכרית שלך.
- ציפה - חחח, אתה הולך כל יום לשים ציפה חדשה?
- סדין - אתה לא בבית, לא להגזים. יושנים על מיטת סוכנות ומזרון לא מזרון...
היגיינה: - שמפו
- סבון רחצה
- סבון ידיים - מה ההבדל בין סבון רחצה לידיים? יותר אחוזי לחות?...
- ג'ל גילוח
- סכין גילוח
- סטייק - אתה מתכוון לסטיק אני מניח, כי אחרת אין לך שם גריל
 - 2 מגבות
- דאורדורנט
- מברשת שיניים
- משחת שיניים
ביגוד והנעלה:- 6 חולצות לבנות T-שירט - תביא ירוקות, אחרת אתה תבכה כאשר יגידו לך ללכת בלי חולצה כי אסור בשמירה, בימי שדאות ובימי יציאה לשטח להיות עם חולצה לבנה. תביא 2 לבנות וכל השאר ירוק.
- 3 זוגות גרביים ירוקת - אסור, מותר רק גבריים אפורות ומקבלים מספיק בבקו"ם.
- מכנס ארוך רגיל - למה? חום אימיים. תביא מכנס קצר לשעת ט"ש ולמדסים.
- 3 זוגות גרביים רגילות - כבר עניתי לך על זה.
- נעלי ספורט
- כפכפים
- 6 זוגות תחתונים - תביא יותר, יש סבירות גבוהה לסגור שבת. אני אישית עם כל הפלוגה שלי סגרנו שבת ראשונה ותאמין לי שלא היה כיף שבועיים עם 6 זוגות תחתונים.
אוכל:- חטיפים:
- 3 חבילות צ'פס - לא יהיה זמן.
- 2 חבילות צ'טוס - לא יהיה זמן.
- כמה כריכים ליום הראשון - מקבלים מספיק אוכל שם...
א. מה דעתכם על הציוד?
ב. אני אמור להיכנס לטירונות 02 ב9 לאוגוסט (פרופיל 45), וקראתי את כל המאמרים ובכול זאת יש לי שאלות: - איך שאני נכנס לטירונות אני יכול לראת רופא? - לקח לי שבוע עד שנתנו לי לראות רופא וזה רק כי כמעט קיבלתי דום לב
אז אל תסמוך על זה.- האם הרופא יקבל מסמכים רפואים שאני אביא מהרופא האזרחי או שהוא יכול להתעלם מהם לחלוטין? הוא יכול להתעלם לחלוטין, אבל לרוב הם נחמדים.
- אם אני פטור מדברים מסוימים כמו למשל: משקל כבד במה זה יתבטא? או ריצה למשל מה יהיה כשכולם ירצו? מה אני אעשה? משקל - אתה תלך עם ממיה אחת פחות באפוד ויכול להיות שתשמור בלי אפוד... סתם סיסי ואין צורך. בריצות כאשר כולם ירוצו אתה תעשה פקלים (שכיבות שמיכה).
- הרופא בלשכת גיוס אמר שהטירונות היא "יותר 'חינוכית' יש יותר דיבורים מעבודה" יש שיעורים תיאורטיים שמה זה אומר? יש קצת מאוד שיעורים והרבה מאוד טירטורים ושביזות. יש אולי 3 סדנאות לשבוע כל שאר הזמן אתה מנקה, עובד ורץ.
- אני צריך להביא לטירונות שק שינה? כלומר יש מצב שלא נישן על "מיטות" האלה באוהלים? לא אין מצב וגם מקבלים שק שינה מהצבא. אני אישית ישן על המיטה בלי כלום, אבל...
- מישהו יכול להביא לי מידע עדכני יותר על הטירונות אם היו שיינוים מאז שנת 2005 או נוספו תכנים נוספים? שלח לי בפרטי הודעה עם שאלות ואני אענה לך.
- הרבה מאנשים שאני מכיר אמרו שהטירונות הייתה שבועים ימים בלבד, כלומר הם נכנסו לשלוש אבל תמיד קיצרו אותה. זה נכון? לא נכון. אני אישית עושה 5 שבועות והכי קצר שבכלל אפשר לעשות זה 3 שבועות, אבל פלוגות של בנים לרוב עושות 4-5.
- תודה רבה בבקשה

|
|