04-08-2007, 16:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Nin_Modern
1. למה הסיכוי נמוך? עכשיו קראתי בעיתון (עד כמה שהוא אמין) שיש מדיניות חדשה במז"י שקרביים שנפלטים מהיחידות שלהם ידחפו לשם בחזרה, זה לא אמור להגדיל את הסיכוי?
אני מסכים עם ביטיס. כדאי לך להתבסס על משהו יותר רציני מכתבה בעיתון כדי לבנות על חזרה ליחידה.
2. תאג"ד זה קרבי. נכון שהפרופיל שלי יהיה 72 אבל בתכל'ס הוא דומה ל 45. אסור לרוץ למרחקים ארוכים, אסור להרים משקלים וכד'... אז אני לא יכול להיות שם.
לא יכול זה בן-דוד של רוצה . אתה רוצה להיות בתאג"ד? אני חושב שעם התעקשות מספקת תוכל להיות בתאג"ד כלשהוא גם במצבך. אם אתה באמת במצב שאתה לא יכול (או לא רוצה), לא חסרות במז"י מרפאות, הרי. נראה לי עדיף על המתנה בתור לא יודע מה.
4. איפה לבדוק?
אם יש מס' הקצאות למז"י שהפלוגה מחוייבת אליו (שמעתי שאצלנו זה 3), אבל יש יותר אנשים שלא יכולים להמשיך בקרבי מסיבות רפואיות, אז מה יעשו איתם?
נסה לבדוק גם מחוץ לפלוגה, אולי אם פלוגה אחרת בגדוד תוציא יותר אנשים משהיא צריכה תוכלו לעשות איזה "סחר חליפין", בהרבה מקרים בצבא זה עובד.
4. מה הסיכוי שלי להגיע לקורס פארמדיקים למרות שאני בסדיר והקורס הוא קד"ץ?
בקורס פאראמדיקים ישנן גם הקצאות לסדירים, אבל הן נתפסות על-ידי לוחמי מיחידות מובחרות. אני מכיר מקרה אחד בתקופתי, שהיה תקדימי, של שוטר ממג"ב שבמהלך קורס חובשים נתקל בחניכים מקורס פאראמדיקים, התלהב ממה שהם סיפרו לו, והתחיל להגיש פניות ולמשוך בחוטים, ואכן בסוף הקורס הוא נשאר בבה"ד בשביל להתחיל קורס פאראמדיקים. כלומר- סביר זה לא, אבל "אין דבר העומד בפני הרצון". סביר שזה יהיה כרוך בדח"ש/שס"ן כלשהם. אתה יכול להתחיל בשליחת מכתב למדור פאראמדיקים בענף טראומה, סתם לראות מה התגובה שלהם ואיך אתה יכול להמשיך משם.
|