לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2007, 21:48
  Nin_Modern Nin_Modern אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
בעיות עקב יציאה למז"י

אני נמצא כרגע מתהליכים של יציאה מהפלוגה שלי (פלוגת אימון מתקדם בנח"ל) בניגוד לרצוני. המצב נוצר בגלל שיש לי בעיה רפואית (וריקוצלה בדרגה שמצריכה ניתוח) שמורידה לי פרופיל ל 72 ודורשת ניתוח שלאחריו אני יוכל להעלות פרופיל בחזרה.
ממה שהבנתי מוציאים אותי למז"י כי המ"פ המליץ שעקב הבעיה הרפואית שלי איני יכול להמשיך בפלוגה ויותר מזה, עקב החוסר מוטיבציה שלי שהבעתי בפניו במכתב שנשלח אליו ממני ובשיחה שקיימתי איתו בה הבעתי את חוסר רצוני להמשיך בפלוגה. מיותר לציין שמעולם לא שלחתי אליו מכתב והפעם היחידה שדיברתי איתו הייתה בתחילת הטירונות בשיחת היכרות שבא אמרתי לו שאיני רוצה לצאת למרות שיש לי בעיה רפואית שמגבילה אותי.

משיחה שקיימתי איתו כיום הוא טען שאפשר למשוך אותי בחזרה לפלוגה, הקטע הוא שאני לא יכול להתאמן איתם ואני ברשימת המתנה ארוכה לניתוח, דבר שיכול לקחת חודשים מפני שהניתוח לא דחוף. לכן יווצר מצב שעד שאני יקבל את הניתוח אני יטחן תורניות מטבח/רס"ר/סרס"פ למוות, מצב שאני לא בטוח שאני מוכן להיות בו.
השאלות שלי הן כאלה:
1.במקרה שאני יצא למז"י, מה הסיכוי לחזור לנח"ל ועוד לגדוד שאני מיועד אליו (931) אחרי שהם ישלחו אותי ליחידה שאני יקלט בה?
2. מה התפקידים שמז"י יציאו לי בהתחשב בהכשרות שלי: רובאי 05, חובש קרבי?
3. מה הסיכוי שיתנו לי להגיע ליחידה שאפשר למשוך אותי אליה ממז"י- מדור טג"ח?
4. מה הסיכוי שלי להגיע לקורס פארמדיקים למרות שאני בסדיר והקורס הוא קד"ץ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-08-2007, 01:06
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nin_Modern שמתחילה ב "בעיות עקב יציאה למז"י"

1. נמוך.

2. כל מיני תפקידי חובשים - תאג"דים וכדומה. יש אפשרות לנסות לבקש להגיע ליחידות של פרופיל 72 ומעלה, כאשר תעלה פרופיל זו תהיה בעיה קטנה לחזור למשהו קרבי יותר - מוד"ש, תותחנים, שריון וכו'.

3. אם הם יבקשו ולא יהיה צורך דחוף במקום אחר - אפשרות סבירה ביותר. תלוי כמה הם יתעקשו.
4. שאלה מצויינת. לא סביר, אבל שווה לבדוק. (אולי ידרוש חתימת דח"ש).

נ.ב. - הוא רוצה לשלוח אותך למז"י במקום לוחם שכן יהיה זמין בהמשך. יש מה שנקרא "הפרשות" למז"י שכל פלוגה מחוייבת בו.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 04-08-2007, 16:20
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Nin_Modern שמתחילה ב "1. למה הסיכוי נמוך? עכשיו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Nin_Modern
1. למה הסיכוי נמוך? עכשיו קראתי בעיתון (עד כמה שהוא אמין) שיש מדיניות חדשה במז"י שקרביים שנפלטים מהיחידות שלהם ידחפו לשם בחזרה, זה לא אמור להגדיל את הסיכוי?
אני מסכים עם ביטיס. כדאי לך להתבסס על משהו יותר רציני מכתבה בעיתון כדי לבנות על חזרה ליחידה.

2. תאג"ד זה קרבי. נכון שהפרופיל שלי יהיה 72 אבל בתכל'ס הוא דומה ל 45. אסור לרוץ למרחקים ארוכים, אסור להרים משקלים וכד'... אז אני לא יכול להיות שם.
לא יכול זה בן-דוד של רוצה . אתה רוצה להיות בתאג"ד? אני חושב שעם התעקשות מספקת תוכל להיות בתאג"ד כלשהוא גם במצבך. אם אתה באמת במצב שאתה לא יכול (או לא רוצה), לא חסרות במז"י מרפאות, הרי. נראה לי עדיף על המתנה בתור לא יודע מה.

4. איפה לבדוק?
אם יש מס' הקצאות למז"י שהפלוגה מחוייבת אליו (שמעתי שאצלנו זה 3), אבל יש יותר אנשים שלא יכולים להמשיך בקרבי מסיבות רפואיות, אז מה יעשו איתם?
נסה לבדוק גם מחוץ לפלוגה, אולי אם פלוגה אחרת בגדוד תוציא יותר אנשים משהיא צריכה תוכלו לעשות איזה "סחר חליפין", בהרבה מקרים בצבא זה עובד.
4. מה הסיכוי שלי להגיע לקורס פארמדיקים למרות שאני בסדיר והקורס הוא קד"ץ?
בקורס פאראמדיקים ישנן גם הקצאות לסדירים, אבל הן נתפסות על-ידי לוחמי מיחידות מובחרות. אני מכיר מקרה אחד בתקופתי, שהיה תקדימי, של שוטר ממג"ב שבמהלך קורס חובשים נתקל בחניכים מקורס פאראמדיקים, התלהב ממה שהם סיפרו לו, והתחיל להגיש פניות ולמשוך בחוטים, ואכן בסוף הקורס הוא נשאר בבה"ד בשביל להתחיל קורס פאראמדיקים. כלומר- סביר זה לא, אבל "אין דבר העומד בפני הרצון". סביר שזה יהיה כרוך בדח"ש/שס"ן כלשהם. אתה יכול להתחיל בשליחת מכתב למדור פאראמדיקים בענף טראומה, סתם לראות מה התגובה שלהם ואיך אתה יכול להמשיך משם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר