לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-08-2007, 02:44
  Steve17 Steve17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "לא שמעת נכון. אין כזה נתון..."

קודם כל תודה לך על העזרה.
מוזר שאת אומרת שאין, אני זוכר באמצע האימות נתונים היא שאלה האם יש לי היבחון כלשהו, ואמרתי לה שלא.
אז איזה חיילת אמרה לה לעשות לי הבחון השכלה משהו כזה,ואני זוכר שליפני היא אמרה ככה:
"יש לו 0.3 השכלה מה עוד הוא יכול להיות" ...

ויש לי עוד שאלה.
היום עשיתי אימות נתונים,וראיון אישי ואמרתי שאני לא רוצה להתגייס,וסירבתי לעבור בדיקות רפואויות.
משום מה החליטו שאני לא צריך לעשות את המבחן במחשבים,ושלחו אותי ישר לראיון יש סיבה לכך ?

שלחו אותי אחרי הראיון למשקית כדי שתעשה לי הקפת מצפון או משהו כזה, כי אמרתי שאני לא מוכן לעשות בדיקות, ובסוף לא אישרו לי את זה, אמרו לי שאני חייב לעשות את הבדיקות האלה אחרת לא יכולים לסיים את התהליך.
אז היתעצבני כי חיכתי למשקית אולי בערך 40 דקות והיא אפילו לא התייחסה אליי, והלכתי לבית.
עכשיו ריצתי לדעת מה קורה אלה,הם יזמינו אותי שוב פעם לשם ?

האם אני יקבל עוד זימון לשם ומה יקרה אם אני לא יענה להם ?
וזה אפשרי לבקש לשרת בלשכת הגיוס ?

נ.ב
דרך אגב אני יודע שכבר מאוחר,אבל התחרטי ואני כן רוצה להתגייס אחרי כל השטויות שאמרתי בראיון .
האם ניתן לעשות משהו בנוגע לזה,כדי שאני יעבור את האימות והרעיון שוב והפעם יגיד את האמת ?
ואיזה השלכות יש לראיון הזה,כי אמרתי שניסתי להיתאבד ועוד הרבה שטויות כאלה

תודה.

נערך לאחרונה ע"י Steve17 בתאריך 17-08-2007 בשעה 02:56.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-08-2007, 22:28
  V.G V.G אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל V.G
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Steve17 שמתחילה ב "איזה השלכות יש לראיון..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Steve17
איזה השלכות יש לראיון הזה,בעצם מה הוא קובע ?
מישהו יכול לענות לי בבקשה?

הראיון הזה הוא אחד הפרמטרים לקב"א = קבוצת איכות... אם אמרת שם הרבה שטויות אז הרבה מאוד תפקידים יסגרו בפניך בצבא... כולל אפשרות לצאת לקצונה, יחידות שונות במודעין, סיירות, וכל מה שקצת מעבר לתותחנים ושריון אגב שזה גם אחלה יחידות... אם אמרת שאתה ניסית להתאבד עוד יכולים להוריד לך את הפרופיל הנפשי ל21 וכלל לא לגייס אותך...
אבל תבקש קב"ן ותדבר איתו ותנסה לתקן עד כמה שאפשר את הנזק שעשית... אצל הרופא אתה תיאלץ להבדק... אין לך מה לפחד הוא לא עושה לך כלום... וגם "הנגיעה בביצים" זה לא ממש נוראי זה נמשך אולי חצי שנייה בסך הכל הוא בודק שאין לך שם איזה שבר בצינוריות או משהו כזה (קילה בשפה פשוטה)
בכל אופן תנסה גם לשלוח להם פקס ולבקש כן לעבור את המבחנים שתוכל לעלות את הדפ"ר שלך וגם את הקב"א...
אני לא בטוח שיאשרו (כמעט בטוח שלא יאשרו) אבל תנסה... תכתוב להם משהו מנומק ומוסבר אולי יקבלו את זה... אגב אני ממליץ לך לכתוב כמה פעמים כדי להראות על עקשנות ורצינות...
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה שהפעם אתה החלטת ברצינות כן להתגייס... ולשרת את המדינה כמו כל אזרח אחר במדינה...
אם כן כל הכבוד לך...
ישן 18-08-2007, 22:03
  Steve17 Steve17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.07
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "קודם כל"

קודם כל תודה.
1 אני יודע שעשיתי טעות גדולה מאוד,ואני מנסה לתקן אותה עכשיו..
לכן אם תירדו עליי זה לא יעזור כי אני יודע שעשיתי טעות חמורה ביותר,כי הקשבתי באמת לכמה שאמרו לי לא כדי להתגייס, וחשבתי שבאמת לא כדי לי להתגייס.

2 לא עשיתי בדיקות רפאויות,וגם לא עשיתי את המבחנים, אז שככה הם לא יכולים ליקבוע לי פרופיל.

3 אני מקווה שמחר בעזרת ה' הם יסכימו לקבל אותי לראיון חוזר,אני יגיד שאני לא מוכן לעשות את הבדיקות ,ואת המבחנים עד שאני יקבל ראיון חוזר. כי אני לא מוכן לשרת בצבא עם השטויות שאמרתי .

ושאני הייתי מוכן עם סיפורים "איך לא להתגייס לצה"ל", ואני מתחרט על זה, ואני כן רוצה לשרת וליתרום למדינה. אפילו להקדים את הגיוס גם אם זה תפקיד פשוט.
אני גם בן יחיד(אין אחיות,אחים) ולא היית לי כוונה להתגייס לקרבי, גם אמא שלי לא מוכנה לחתום.פשוט היתי אטום שאני לא רוצה להתגייס וידעתי מה להגיד בראיון כדי שלא יגייסו אותי..

מה דעתכם על כך ? אתם חושבים שזה יעזור לי ? יש לכם עוד משהו שאתם ממליצים לי להוסיף ?..

golani_2
למה אתה חושב ככה ?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:09

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר