לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-08-2007, 11:42
  V.G V.G אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל V.G
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי V.G שמתחילה ב "לגבי האתר של מודעין..."

אהה... סבבה... אז הם כאילו ישלחו לי ישר ראיון (כי זה מה שהסבירו לנו שם...)

שבמידה ואתה לא מתקבל למסלול וכן תמצא מתאים למשהו אחר בעקבות המיונים האילה אתה תקבל ישר זימון לראיון.... זה נכון?
או שאני אצטרך שוב לעשות מבחנים?
כי עשיתי מבחנים שלא קשורים בשיט לגאמא... אגב חברה של אח שלי לא ידעה שהמסלול הזה שהכניסו אותי אליו בכלל קיים בפרוייקט (והיא סיימה את השירות שלה במסלול הזה)... זה נראה לי אחד המוזרים בכל אופן

עריכה:
אגב עשיתי חיפוש באתר שלהם והמסלול הזה בכלל לא מוזכר בשום מקום... רק בזה של המועמדות...
(זה חלק אחד מתוך גאמא הבנתי את זה כי כשלחצתי על זה בדף של המועמדות זה נכנס לי לדף שמסביר על גאמא...)

נערך לאחרונה ע"י V.G בתאריך 23-08-2007 בשעה 11:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-08-2007, 13:49
  V.G V.G אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל V.G
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי mitzishtut שמתחילה ב "לי נתנו מהתחלה סתם ככה גאמא..."

כי את לומדת מחשבים... אין לי שום ידע במחשבים בשיט... לקחו אותי למשהו מאוד ספציפי שם שלא עוסק במחשבים בכלל אלא יותר במדעים מדוייקים

מתוך האתר שלהם...

פרוייקט גאמ"א הינו מסלולי מיון למגוון תפקידי מחשוב ותפקידים בתחום המדעים המדויקים בחיל המודיעין. מועמדים שיתקבלו למסלולים ישתלבו בתפקידים בתחומי עיצוב ופיתוח מערכות מודיעין, תחזוקה וטכנאות, פיתוח אמצעי הדרכה וכן תפקידים בתחומי המתמטיקה והמדעים המדוייקים. בוגרי המסלולים משתמשים בכלי הפיתוח החדישים ביותר, במתודולוגיות הפיתוח המתקדמות ביותר ובטכנולוגיות העדכניות ביותר. במסלולים מסוימים העבודה היא בשיתוף עם מהנדסים והנדסאים מתחומים שונים; עבודת הפיתוח והתפעול משלבת את זווית הראיה המודיעינית מחד, ואת הידע הטכנולוגי המתקדם ביותר מאידך - שילוב זה מהותי להצלחת פיתוח מערכות המודיעין. המצטרפים למסלולים מהווים חלק מהמשאב האנושי האיכותי ביותר הניצב בקידמה הטכנולוגית בחיל המודיעין ובצה"ל כולו. בוגרי המסלולים מבוקשים ביותר עם שחרורם, בחברות הייטק ובתעשייה הטכנולוגית במגזר האזרחי. שירות בעשייה טכנולוגית בחיל המודיעין מהווה את כרטיס הכניסה המבוקש ביותר לאזרחות.

אז בקיצור הכניסו אותי למשהו של כימיה בגאמ"א... יש לי ראיון... אני מאמין שזה בלמ"ס...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:15

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר