27-08-2007, 16:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.10.05
|
|
|
שאלה בקשר לקבלת ריאיון חוזר - דיי חשוב לי אשמח לדעות
שלום O: שמי יעקב ואני נלחם כרגע על קבלת יום סיירות...
הסיפור שלי בעצם מתחיל ב6/2/07 בצו הראשון בריאיון האישי =\
בואו נגיד שאמרתי שטויות שאני מתחרט עליהן שהן בכלל לא נכונות לגביי ואני מאוד מצטער על זה =\
לא הבנתי מה זה הצבא בעצם, לא חשבתי עליו באותה תקופה כי זאת הייתה תקופה של יותר של לימודים.
בקיצור עכשיו אחרי שקלטתי שזה יכול להשפיע עליי למשך 3 השנים הבאות הבנתי שעשיתי טעות איומה שאני מצטער עלייה יותר מכל טעות שעשיתי בחיי...
ותמיד מאז שהייתי ילד קטן אהבתי את כל האקשן של הלוחמה.
כעט לאחר שהבנתי את כל הסיפור אני מנסה להילחם על קבלת השירות ואני רוצה להגן על המולדת והמדינה שלי בכל דבר אפשרית ולא להשתמט או להיות איזה ג'ובניק בגלל שהצבא לא יתחייס אליי בעתיד (מקווה שלא) בגלל זה אני פונה אליכם בשביל לקבל עצות...
שלחתי להם כבר מכתב אחד מאוד מאוד מאוד משכנע על מה שקרה לי ולמה אמרתי כאלה שטויות.
יש לי קב"א 49 =\ אני בטוח שאם אני אקבל ריאיון חוזר הקב"א שלי תעלה (אפשרי? נגיד ויביאו לי ריאיון חוזר, נגיד סבבה? )
חבר שלי קיבל קב"א 53 ודפ"ר 60 והוא אמר בריאיון דברים טובים איך שהבנתי ממנו
אני לדוגמא קיבלתי דפ"ר או 70 או 60 מבינים? ככה שאני בטוח שדפקתי את השיכלול הציונים בגלל הריאיון =\
בקיצור יש מצב ענק שהקב"א נדפקה לי ע"י הריאיון המטופש, נכון?
והאם יש איזשהי דרך שיכולה לעזור לי? משהו ? אני ממש מתחרט על זה ואני נלחם על לקבל ריאיון חזור? בקיצור אני אשמח מאוד אם לא תקטלו אותי ותגרמו עוד יותר רגשות אשם :|
תודה רב לכם
וסתם לידע כללי אני רוצה להתגייס לשייטת...
עוד משהו אם הם לא יתנו לי אחרי כל המלחמה איתם ולחפור להם בשכל בשביל ריאיון הם לפחות יביאו הזדמנות ביום סיירות?
נערך לאחרונה ע"י Callisto בתאריך 27-08-2007 בשעה 16:15.
סיבה: ערכתי את הכותרת
|