לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-08-2007, 23:30
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
אין קשר לחום בארץ, יש קשר למארז מאוורר כראוי
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי IpDo שמתחילה ב "אתה מדבר שטויות, ג'יגה בייט..."

נכון שכרטיס עם קירור פאסיבי יתחמם יותר מכזה עם קירור אקטיבי, אבל מפה ועד לטענה שאי אפשר להשתמש בכרטיסים כאלה בארץ יש מרחק גדול.
כרטיס כזה שימושי בהחלט בארץ כל עוד המארז בו הוא נמצא מאורר כראוי כך שהטמפ' של הכרטיס לא תגיע לשיאים חדשים.
אם הכרטיס מגיע לטמפ' גבוהה מדי זה לא אומר שהכרטיס לא בסדר אלא שהמארז לא מאוורר כראוי.
אגב, גם כרטיס עם קירור אקטיבי שלא נוקה ממנו אבק לעולם ויושב בתוך מארז גרוע יכול בקלות לשבור שיאי טמפ'.

עריכה: נדמה לי שלתפוחים יש כרטיס 7600GS מקורר פסיבית, אני מאמין שהכרטיס שלו מסתדר יפה מאוד עם מזג האוויר בארץ...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-08-2007, 23:43
  IpDo IpDo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "אין קשר לחום בארץ, יש קשר למארז מאוורר כראוי"

דווקא אני חולק עליך, מארז רגיל של מחשב, מצוייד ב 2 מאווררים בדרך כלל (או אפילו אחד) שממצאים על גוף המארז, זה מה שקורה בדרך כלל.
במצב כזה לא תהיה זרימת אוויר שמספיקה לקירור פאסיבי.
לגבי ה 7600GS אני מניח שלתפוחים יש מארז מסודר כמו שצריך, כי אני ראיתי את הכרטיס הזה מתחמם ולא מאפשר לשחק בשום משחק שגרם לו ל"מאמץ".
אחרי שהכרטיס תקע את המחשב מספיק פעמים, אותו אחד שהיה לו את הכרטיס הזה יצר איתי קשר וקפצתי אליו. שוב, מארז ג'נרי, לוח בלי קירור רציני, מאוורר אחד בקידמת המארז, אחד על ה CPU ואחד בספק גמרו לחום דיי רציני (זה היה לפני חודש אם אני לא טועה).
הרכבתי לו מאורר נוסף במארז וזלמן לג'יפורס.

מצטער, אבל אני בדעה חזקה שהכרטיסים האלה פשוט לא מתאימים לבן אדם ממוצע (ובזה אני מתכוון למי שלא סידר את המארז שלו כך שתהיה לו זרימת אוויר טובה ואידיאלית) לא יסתדר עם הכרטיסים של ג'יגה בייט.
ישן 25-08-2007, 23:51
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
שמת לב שבדוגמה שלך כרגע הוכחת את הטענה שלי?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי IpDo שמתחילה ב "דווקא אני חולק עליך, מארז..."

הבעיה שהצגת התרחשה כי לבן אדם היה מארז ג'נרי עם איוורור מזעזע, גם אם היה לו שם כרטיס מסך עם קירור אקטיבי כנראה שהוא היה מגיע לאותו מצב.
האדם הממוצע בארץ קונה מחשב מחלקים גנריים שדוחפים לו בחנות, האדם הממוצע בארץ לא מגיע לפורום הזה (וחבל).
פסילה של מוצרים טובים על הסף רק כי הם לא יעבדו טוב במארז גנרי עם ספק גנרי היא קיצונית מדי.
עדיף היה לומר שהמוצר הזה טוב מאוד, אבל מחייב איוורור מתאים של המארז במקום לפסול אותו על הסף כמוצר גרוע.

אגב, באותה מידה אתה יכול לטעון שה 8800GTS הוא כרטיס גרוע, כי גם הוא לא יתמודד עם התנאים שתיארת.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:23

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר