לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2007, 13:06
  משתמש זכר steaua rosie steaua rosie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.07
מגעיל טרטורים בלשכת הגיוס

שלום חברים

אתמול הייתי בלשכה בשביל וועדה רפואית, והעלו לי את הפרופיל מ72 ל82.....אח"כ מדור רפואי שלחו אותי למדור תנועה {בגלל ששאלתי איפה אני יכול לבקש העברה לחי"ר}, ומדור תנועה שלחו אותי למדור קד"ץ.....
במדור קד"ץ אמרו לי שהם לא יכולים עדיין להעביר אותי לחי"ר, בגלל שאין לי תאריך גיוס ואין לי שיבוץ {למרות שעד לאותו רגע חשבתי שאני מתגייס במחזור של נובמבר למערך הנ"מ...עוד טעות של נתינת מידע שגוי מבית היוצר של מזכירות הלשכה}....אז חזרתי למדור תנועה, והם אמרו לי שבימים הקרובים יינתן לי תאריך גיוס חדש......אחרי זה עוד פעם חזרתי למדור קד"ץ, והם אמרו להתקשר אליהם כשיהיה לי תאריך גיוס........

אחרי כל הטרטורים המטורפים האלה נשארו לי 2 שאלות:

א. האם מישהו יודע תוך כמה זמן יישלח צוו גיוס חדש?

ב. האם מישהו יודע מה הסיכויים לקבל כבר עכשיו צוו גיוס למרץ? {אני לא מעוניין להתגייס בנובמבר}....אם הלשכה תשלח לי צוו גיוס לנובמבר, מה הסיכויים שהם יאשרו לי דחייה עד למרץ? {מה הסיבות אתם שואלים? 1.השלמת בגרויות. 2.עוד כמה חודשי עבודה וקבלת משכורת יביאו אותי למצב שאני לא אצטרך לחיות בצבא על הכסף של ההורים שלי. 3. הסדרת מספרים בעיות רפואיות שוליות, שיכולות להפוך למרכזיות במידה ואני אגוייס בנובמבר}

ג. אם יגייסו אותי בנובמבר, ולא יסכימו לדחות לי למרץ, מה הסיכויים לקבל מנילה של חי"רניק? ואם אין סיכויים בקבלת מנילה, אז לפחות מה הסיכויים בקבלת קצין מיון? {אני ממש לא רוצה להתגייס לאופציות שיש גם בפרופיל 72, אני רוצה רק חי"ר....

תודה מראש על התגובות

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר