לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2007, 14:45
צלמית המשתמש של Bez
  Bez Bez אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.10.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי moshmosh1984 שמתחילה ב "כן בבקשה"

נראה לא רע בשביל המחיר הזה,
למרות שלמעלה כתבת Core2Due ולמטה Core Due (הדגם הישן) לא יודע כמה זה ישנה לך ממש.

תבדוק מה המחיר של מחשבים בעלי מפרט דומה, אני כמעט בטוח ש 3000 זה זול יחסית
בשביל מפרט כזה, בנוסף אני חושב ש Fujitsu הם חברה לא רעה,
אבל אני לא יודע מה המצב שלהם בארץ מבחינת אחריות תמיכה שיווק וכו'.

ולבסוף למה אתה צריך את המחשב? למשחקים וגרפיקה זה לא ממש יספיק,
לעבודה משרדית אינטרנט, סרטים וכו' זה על הכיפק.

עוד פעם, תעשה סקר שוק לגבי מחירים ותמיכה,
למרות שעל פניו זה נראה דיל לא רע בכלל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-09-2007, 18:12
  asafn88 asafn88 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל asafn88
קודם כל Core (2) Duo ולא Core Due
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי moshmosh1984 שמתחילה ב "האם המחשב הנייד הזה מומלץ?"

היבואנים בארץ תקועים עם מלאי של ניידים המצויידים בטכנולוגיה של אתמול: מעבדי Core Duo מהדור הישן (ליבת "יונה", T2xxx) בזמן שקיימים בשוק כבר זמן מה ניידים המצויידים במעבדי Core 2 Duo ("סנטה רוזה", ליבת "מרום", T5xxx ו- T7xxx).

חוסר המודעות של הצרכנים מביאה למצב בו הניידים הישנים יותר נמכרים בארץ במחירים בהם נמכרים הניידים החדשים יותר בחו"ל, ואילו הניידים החדשים יותר נמכרים בארץ במחירים מופקעים וחסרי תקדים של 10-15 אלף שקל.

עוד נתון חשוב לגבי ניידים: לסוללות Lithium Ion, המשמשות את כל הניידים הזמינים בשוק כיום (למעט דגמי עלית בודדים) יש חסרון טכנולוגי בולט: הן מתיישנות בהתאם לתאריך הייצור שלהן, ללא תלות במידת השימוש בהן. הסוללה של מחשב נייד שיושב במחסן מלאי של יבואן כבר שנה-שנתיים איבדה אחוז מסויים (20-30%) מיכולת הקיבול שלה. לכן כדאי להיזהר ולבדוק את תאריך הייצור של הסוללה.

לאחרונה קניתי נייד אחרי סקר שוק מקיף. חברה שאין להזכיר את שמה בפורום מייבאת ניידים של MSI הטיוואנית (הידועה בעיקר כיצרנית OEM של כרטיסי מסך ולוחות אם) המצויידים במעבדי סנטה רוזה החדשים ונמכרים במחיר הוגן לכל הדעות.
עד כמה אפשר לסמוך על השירות והאחריות של החברה אני עדיין לא יודע, שכן הזמנתי את המחשב רק אתמול, אבל דבר אחד אני יכול לומר בוודאות: ניידים עם מפרטים דומים של חברות מוכרות יותר (Lenovo, Dell, Toshiba, LG, Acer,...) במחירים של ניידי MSI אי אפשר - חד משמעית - להשיג בשום מקום בארץ.

הנייד שקניתי הוא PR200BT - נייד קל מאוד (1.8 ק"ג) עם מפרט חזק מאוד ומסך קטן מאוד (12"):

Intel Core 2 Duo T7300 2 Dies x 2.0Ghz, 4MB LT-2 Cache
2 x 1 GB DDR2 667Mhz
Intel 965PM + Intel GMA X3100 UMA
HDD Toshiba 120GB SATA 5400RPM
DVD Multi Burner
Bluetooth, FireWire, 3xUSB2, TV-Out, S-Video, VGA, Wi-Fi 802.11a/b/g/n, HDMI, Card Reader 4-in-1, FingerPrint Reader, 1.3MP Camera + Microphone.

שתי סוללות (4 תאים ו-8 תאים)

המחשב עם המפרט הזה, ללא מערכת הפעלה, עלה לי 5,800 ש"ח.
מחשב של כל מותג אחר עם מפרט דומה יעלה בארץ פי שניים לפחות.
“I lived in countries that had no democracy... so I don't find myself in the same luxury as you do. You grew up in freedom, and you can spit on freedom because you don't know what it is not to have freedom.”
Ayaan Hirsi Ali

נערך לאחרונה ע"י asafn88 בתאריך 08-09-2007 בשעה 18:24.
ישן 08-09-2007, 22:31
צלמית המשתמש של charm
  משתמש זכר charm charm אינו מחובר  
So much to do So little time

חבר מתאריך: 23.06.03
שלח הודעה דרך ICQ אל charm שלח הודעה דרך MSN אל charm Facebook profile
לגבי המחשב הנייד שקנית הזמנת asafn88
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי asafn88 שמתחילה ב "קודם כל Core (2) Duo ולא Core Due"

גם אני בפסח האחרון התלבטתי מאוד בין מחשב של MSI שעלה 3500 לבין מחשב של LENOVO שעל הנייר הם אותו עם אותו מפרט רק שהלנובו עלה ב1000 ש"ח יותר ובסוף בחרתי בלנובו רק בגלל שהחברה שמכרה את הMSI היא אותה חברה שאתה קנית ממנה ושאסור להזכירה בפורום הזה
למרות שלפי מה שהבנתי ומה שראיתי הם משתפרים בזמן האחרון עדיין העדפתי לקחת משהו איכותי מחברה ידועה ולא להסתמך עליהם
דבר נוסף אני יודע או לפחות כמה שהבנתי מאנשים שאת המחשבים הניידים של MSI מרכיבים בארץ (ויכול להיות שעוד חברות אחרות מרכיבות בארץ) בחברה הנ"ל וזאת בעיקר הסיבה שהעדפתי לקחת את הלנובו ושוב למרות שיכולתי לחסוך 1000 ש"ח

דבר אחרון את הלנובו שלי קיבלתי עם ויסטה בייסיק בעברית ולדעתי הבייסיק הוא דיי זוועתי עבד לי מאוד לאט ואחרי 3 חודשים גם העדכונים הפסיקו לעבוד פשוט לא הוריד עדכונים לאחר שבמיקרוסופט ובתמיכה של לנובו לא היו פתרונות נאלצתי לפרמט והתקנתי את הויסטה אולטימייט במקום (בכוונה למרות שהיה אפשר לא עשיתי שחזור להתחלה כי לא רציתי את הבייסיק) והיום המחשב עובד לי סבבה אני מאמין שהאולטימייט הרבה יותר טוב מהבייסיק וגם סביר להניח שלא התקנתי את עשרים אלף השטויות ששמו לי שם יחד עם המחשב. בגדול אני יכול להגיד שכיוון שאני מתעסק בתחום רציתי שיהיה לי גם ויסטה כדי לדעת והלכיר וגם לתמוך בהמשך אחרת הייתי מפרמט ומתקין XP שלדעתי היום עדיין עדיפה על פני הויסטה

לפותח האשכול אני מצטרף להצעה פה שתעשה סקר מחירים וגם חפש ביקורות על המחשב הזה ולימודים מהנים

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה מנהל פורום תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה"מה שבלב"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר