לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2007, 21:05
  The Arcane The Arcane אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי psycho59 שמתחילה ב "האם חוקי הנהיגה באזרחות שווים לחוקי הנהיגה בצה"ל?"

למיטב ידיעתי ענייני נהג חדש למיניהם לא תופסים בצבא, לפחות לי אף פעם לא נאמר על זה כלום ונהגתי בצבא די הרבה, בין השאר בתור נהג חדש. יש בצבא, מצד שני, המון הגבלות משלו. אם אני זוכר נכון יש הגבלה על מספר נוסעים בתקופה מסויימת אחרי הוצאת רישיון צבאי, בלי קשר לנהג חדש. ויש עוד המון המון חוקים ופקודות. בענייני בטיחות (בלי קשר עכשיו אם זורקים עליהם או לא) הצבא נוטה להחמיר בנהלים פי כמה וכמה - באזרחות חובה לנסוע עם אורות דולקים בחורף? בצבא ברכב חום חובה לנסוע עם אורות דולקים כל הזמן. כל נסיעה צריכה להיות רשומה ומאושרת. יש מהירות מקסימלית לכלי רכב מסויימים, סופה למשל 80 בשטח פתוח ו-50 בשטח בנוי. ועוד רבים וטובים.
שגיאה נפוצה מאוד לצערי בקרב נהגים צבאיים היא שהם חסינים במידה מסויימת מהחוק, כאילו מקסימום ישפוט אותם הקצין שלהם ויקבלו ריתוק. מה שהרבה לא יודעים זה שעבירות תנועה חמורות, כגון נסיעה 20 קמ"ש מעל מהירות מותרת, אי-ציות לתמרור עצור וכדומה, נדונות בבית דין צבאי אשר מוסמך לפסול רישיון נהיגה אזרחי, בנוסף לצבאי, לשלוח חייל למחבוש להרבה מאוד זמן וכל זה נרשם גם במשטרה, כולל נקודות! עברות שמוגדרות קלות יותר נדונות בדין משמעתי, אך גם לו יכולות להיות תוצאות מאוד לא נעימות. הרבה מאוד נהגים צבאיים לא מכירים את כל זה, היה לקצין שלי נהג שעד יומו האחרון היה משוכנע שלא יכול לקרות לו כלום לרישיון האזרחי והוא נהג כמו מטורף. באמת שאני לא מבין איך הוא עבר צבא בלי לחטוף חזק בראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:56

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר